25

От БГ

преди 5 години

Благодаря Русия!!!Благодаря на руският Народ!Бог да е с вас!!!

24

Патриот

преди 5 години

До Ф.С.В.Явно си разбрал, че днес ще е двоен надника :D

23

Активист на БКП

преди 5 години

Най-непобедимата армия с цялата галактика !!! Слава !!! Слава !!! Слава !!!

22

От

преди 5 години

Името на др. Путин разрешавам на всички недоволни от него и Русия да направят по една флейта на присъстващите на Червения площад.

21

Анонимен

преди 5 години

руския цирк, най-големия цирк на света !

20

Анонимен

преди 5 години

По Алфа на живо!Респект Русия!

19

Мишо

преди 5 години

Честита победа на всички! СССР изнесе на пещите си най-тежкото бреме на войната. Жертвите от войната са повече от 25 000 000! Да съюзниците помагат но бремето и тежестта на войната ги понася руския народ!Вечна слава на победителите! Ура!

18

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха американците, Русия щеше да стане на Лебенсраум.

17

Анонимен

преди 5 години

джуджето току що имаше наглостта да каже, че киев е било русска столица !? само киев е дал много на раССия, но НЕ е раССия!

16

Ф.С.В.

преди 5 години

То и нашият Парад е същият- само делено 1 към 1000000 След дълги години в НАТо и десетки милиарди народни български пари- НиЕ имаме няколко БТРа и няколко танка пак от Русия) и две белгийски фрегати неставащи за нищо -Престъпниците на Прехода все още ни обират- след 5 г Ще имаме няколко стари летящи отживелици наречени Ф16 ! и ще ги плащаме дълги години!!Срам и Позор - Цялата ни държава е съсипана за 30 г

15

Факт!

преди 5 години

А минимална заплата повече от 100 долара кога?!?!?!?!

14

Гледна точка

преди 5 години

.А военната мощ на Русия е предупреждение към запада да внимава и да не се сили.И кого е зсплашила Европа бе миpизлива ватенка. Европа говори за обединение, разбирателство и благоденствие. А Русията само се дърви като дрът козел.

13

Гледна точка

преди 5 години

70 години??Тея са много "добре". То друго не им остава - правят само военни учения, говорят само за оръжия, имат младежки военни лагери, празнуват победа от война..стигам до извода, че те са яко комплексирани ватенки.

12

Анонимен

преди 5 години

ба си, имим чувството, че е някъде 80-те години - един и същи глас говори от високоговорителя, едни и същи думи се гворят ..."гаварит и показивает масква"... "проходят боевие расчеты..." ... писнА ни на мура!

11

Анонимен

преди 5 години

Съветския съюз строши гръбнака на немските окупатопи в битките при Сталинград, Курск и Москва, а после ги гони чак до Берлин, където страхливеца Хитлер се самоуби, а от руините на райхстага беше построен огромен паметник на Червената армия с два танка т-34 за да напомня завинаги на арогантните немци какви лузъри са.

10

До 1

преди 5 години

Ако знаеш колко си *** би се гръмнал на момента. Десетки милиони са жертвите дадени от Русия по време на войната , за да може светът да се избави от фашизма , но на теб това нищо не ти говори. За теб е важно да си част от Гей прайда навярно. Само милион ще бъдат на този парад на хората загубили близки по време на войната заедно с Путин, който ще бъде сред обикновените хора без 100 човека охрана около себе си .А военната мощ на Русия е предупреждение към запада да внимава и да не се сили.

9

Крум от Крумовград

преди 5 години

Такава война е огромно предизвикателство за всеки народ, руснаците излязоха като победители, няма семейство без загубен човек. Имат право да празнуват, пишете си тролските глупости под други статии.

8

Анонимен

преди 5 години

До БългаркаПоклон пред народа, спрял фашизма!--и сам установил такъв!"освобождение", означава да дадеш Свобода, а не да замениш едно робство с друго!

7

ПП АТАКЛАРЪ

преди 5 години

Жалко че Бялата Златка не е там. Там е мястото му. Както и на Хидроинжинера. Хаха

6

.

преди 5 години

Супер са! Винаги е страхотен този парад.