65

Бай Иван

преди 5 години

Родната милиция е с високо ай кю очевидно ;) !!!

64

Анонимен

преди 5 години

Kakav e tosi zirk na polizaite sateti4nia teater dnes e na ul stojana tatjana gi nama

63

Един от Северозапада

преди 5 години

Какво стана бе, Софиянци? Нали бяхте много ербап, и се силехте, че не стоите само зад клавиатурата, а сте и по действието? Или ви харесва Баце да ви клати? Какво ли питам, той клати останалата държава, точно за да сте само стотина пред парламента. А ако не бяхте само стотина-нямаше да има само люгтив спрей.Справка-предните протести пред парламента, когато заедно със Станишев, с когото уж не могат да се понасят, изиграха постановката"бомба на площада", и азгониха със бой бабите и старците там.

62

Песимист

преди 5 години

Искане за пряка демокрация е толкова наивно и непрактично, че чак ми е жал за хората. Образованието е инвестицията с най-голям възвръщаемост беше казал някой. Ще ми се да инвестираме повече в него...

61

Анонимен

преди 5 години

Кога яде кифтетата ни рива, а ся ривеш?

60

Анонимен

преди 5 години

Интересно, за този протест никъде нищо не се пише, ако полицаите не се бяха обгазили, нямаше да разберем за протеста..

59

Анонимен

преди 5 години

Веско Маринов да пусне сега песен "Олеле, майко".

58

Анонимен

преди 5 години

До За тия пари - толко&През останалото време - да не сте издали "гък".. Овце!--а утре 20% да се договорят и да не отидат "на работа" искаш ли? пак няма да "гъкнат"...пп. че те ако "гъкват" 50 хиляди, значи да ти налеят вода в реССНката мелница ве, бас-тун! за толкова ли про-сти ги мислиш ве? ама ревете, че "няма кадри"! няма, няма и да има, вашта ***-*** експлоатарска!

57

Втрещен

преди 5 години

На тия тояга да им дадеш в ръцете, даже само с нея ще се самоубият. Хиляди пъти по ефективно е да си внесем полицаи от Германия и да им плащаме. Нашите ментални клоуни не просто са безполезни. Те са опасни за себе си и околните.

56

Корни на кон

преди 5 години

Бързо баш Пожарникаря да ги облече с вода от шланга.

55

Ф.С.В.

преди 5 години

нАРОЧНО НАПИСАХ ХАНКО БРАТ - ЗАЩОТО ЯВНО СТЕ ЗАБРАВИЛИ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ - ЗА ПОЛИЦАЯ НАПИСАЛ АКТ И В НЕГО ИМЕТО НА УЛИЦА ХАН КУБРАТ - ТОЙ ПИСАЛ ХАНКО БРАТ !!

54

Анонимен

преди 5 години

Хората са казали "Не пикай срещу вятъра" АХАХАХХхаахАХАХахх

53

За тия пари - толко&

преди 5 години

Всеки народ си заслужава управниците.. 100 човека?!? Щом е така, нямате право да ревете останалите, че животът ви е зле... Трайте си там и когато сте сами в къщи може се оплаквате и плюете по управлявашите.. През останалото време - да не сте издали "гък".. Овце!

52

Анонимен

преди 5 години

До 59Тръгнаха да освобождават некав уж арестуван.

51

Анонимен

преди 5 години

До ?!Това стана зарди силния вятър. Не е пръскал в лицето си.

50

?!

преди 5 години

Това самообгазяване, както и случката в Метрото повдига някой въпроси за тренировките и цялостната подкотовка на нашите Полицаи в полицейските ни училища!

49

Анонимен

преди 5 години

Добре де, какво точно направиха тези стотина (както твърдите) протестиращи, та се наложи ползването на лютив спрей? МВР са решили че някой или нещо е под заплаха? Или просто полицаите тренираха? КОЙ им даде тази заповед? Имена, моля!

48

Анонимен

преди 5 години

Емил и Детелин трябва да разберат, че щом те искат нещо не означва, че всички го искат. После тръгнали да обиждат защо хората не били излезли... егати логиката.

47

Анонимен

преди 5 години

До 51Нали искате демокрация? Свиквайте с хората които имат различно мнение от вас. Ама не можете нали?

46

Анонимен

преди 5 години

Не ка ди видят какво щяха да причинят на хората,които протестират,а те като ги гледах бяха пенсионери. Вятъра беше западен вчера,но няма кой да мисли между тези, накъде да пръска.