81

Агенция Бухал

преди 5 години

Ако евровота беше днес: ГЕРБ губи с 22%.

80

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"БСП няма да спечелят с дясната Нинова,не го ли разбрахте?Поставете Станишев или някой друг по-приемлив човек,който наистина е ляв"Голям майтап-Нинова била дясна!Иначе Станишев е наистина ляв,от онова ляво,сещате се.Ама колкото по-малко се показва,повече ще спечелят социалистите.Ако съвсем липсва в листата-най-добре.Ама тяхна си работа...

79

Анонимен

преди 5 години

До Турски ятаганХората на Цвъ са ционисти,които са против турците,само Бойко е приятел с Ердоган.

78

Анонимен

преди 5 години

БСП няма да спечелят с дясната Нинова,не го ли разбрахте?Поставете Станишев или някой друг по-приемлив човек,който наистина е ляв!

77

Дядо Соци

преди 5 години

Не знам дали ще има коалициа с ДПС , но те ми се виждат най адекватни в политиката.Турски русофили с афинитет към Европа.

76

Ха-ха

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА"Ако се наложи,но само в краен случай ще направим коалиция с ДПС.Но *** власт няма да види"Това не го приемам за признание,щото отдавна е очевиден факт.Впрочем радостен факт.Всички добре знаем каква беше съдбата на всички правили коалиция с ДПС-БСП едвам оцеля,а всички останали дадоха фира!Така че-моля,обр.язвайте се точно това чакаме...Впрочем,аз лично пет пари не давам за БСП,важното е ГЕРБ да се спихне,а алтернатива после ще се намери.

75

Оруел

преди 5 години

Гласуваш за Бойко, получаваш Ердоган!

74

Анонимен

преди 5 години

Българина продължава да гласува за комунисти! ГЕРБ = сини комунисти, обслужват предимно интересите на САЩ. БСП = червени комунисти, обслужват предимно интересите на Русия. Всичките са вредни за България.

73

Анонимен

преди 5 години

?

72

ГЕРБ-роми

преди 5 години

Ние ще спечелим изборите

71

Анонимен

преди 5 години

Ако евровота беше днес нямаше да има време за печатане и манипулации а още утре Тиквата щеше да е аут и да се оглежда невярващ и като пр****нал в рейс както едно време като свалиха бай Тошо...гледаше като отровен от гъби!

70

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАСтранджа и аз бях някога за герберите,много хора бяха,надявахме се на нещо по-добро,но само интриги,спиране на проекти,решения във вреда на България, натискане на бизнеса,убийства и от двете страни едни срещу други,но за нас - всички български граждани са свидни,без значение от коя партия са,затова трябва да спре всичко това и герберите да си отидат.Съжалявам!При управлението на БСП със Станишев+ДПС беше 100 пъти по-спокойно!

69

ЦЕЦО КРАДЕЦО

преди 5 години

Резултатите от изборите ги определям аз. Тия само ги съобщават ! ...

68

Един от Северозапада

преди 5 години

До Ха-ха Малка поправка,колега хо форум, на думите ти. ДПС не хлъзна Герб, а им го хлъзна.

67

Я па ти..

преди 5 години

До Просто 63 То па Корнелия е една умна , умна...Да не ревеш пак после ?

66

Един от Северозапада

преди 5 години

До СТРАНДЖА Прав си, приятелю. Еденицата на изследването за БСП е поставена неправилно.Разменени са местата на еденицата и девятката. Техническа грешка на сайта, но голямия процент, убийствено голямия процент на БСП, е дело са самите Герб, от където и да го погледнеш. Няма по-успешна агитация срещу Герб, от делата на самите гербери.

65

Анонимен

преди 5 години

Не им обръщайте внимание на странджата и тонката. :)

64

Анонимен

преди 5 години

Цецо осъден на две инстанции на трета с нагласен състав и помощ от Германия изкаран от затвора и привикан на молитвена закуска да ми обяснят какво да прави.Бойко, осъден и документиран престъпник начело на държавата. Пашата главен интерфейс между Боко и олигархията. САЩ ползват безплатно наши военни обекти и посолството дава директни нареждания н министрите.Това е по лошо и от турско робство.От райска градина до гето за няма 30 години

63

Отговор

преди 5 години

До Не трийте юди 51 Ти си плачи за райската градина ,аз не я искам. Работи за настоящето и мисли за бъдещето.Повече райска градина няма да има.

62

Анонимен

преди 5 години

Прости хора се обиждат и просто слагат минуси и пишат простотии , възхваляващи простите простаци управляващи България, с прости команди от началниците.Проста работа,, какво да правиш.