29

Анонимен

преди 5 години

Мумизирането на Путин явно е в напреднала фаза, защото започна да повтаря едно и също клише !Апропо, той няма друг полезен ход, освен да обещава за мужика "Рай", а на Европа - ракети !Колкото повече обещава, толкова повече руски бежанци си купуват имоти около натовските обекти в България !

28

SS

преди 5 години

каквито и ракети да слагат американците, руснаците имат "ръката на мъртвеца" автономна система която дори да няма живи хора на територията на русия се стартира и слага край на света така че американците и една ракета да изтрелят по русия са мъртви. ако са решили да се самоубиват могат да пробват. иначе го правят за пари, виждаш ли руския агресор, трябват ракети хоп ВПК продава на САЩ ракети, после ги доставят до държавата която трябва да си плати че я плашат от лошия агресор всичко е схема...

27

Анонимен

преди 5 години

А от Москва до нас може да достигнат и за по-кратко време.Въпросът е защо САЩ правят провокации далече от границите си и потърпевшите са винаги други.

26

Анонимен

преди 5 години

Аз отговарям с отваряне на границата за тълпите отчаяни руски емигрантки. Идвайте по-бърже батьовите!

25

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

24

Анонимен

преди 5 години

Хубаво но не е необходимо да чакате турете ядрени бомби в Сирия Иран и Сърбия Да спрем кравaрскатa заплаха овреме после дa не плачеме също може да минирате Черно море и Оьмузкия проток, който иска да плува насам ще си плаща и ще си купува виза.

23

Анонимен

преди 5 години

Ели, какво ПВО сънуваш ти бе? Руското ли? Като онова дето птички не хвърчали над Сирия а пък израелците го бомбардират всеки ден ли? Хаххахайайайахахайахайа

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименС достатъчно.

21

Lavrov

преди 5 години

Няма как да си признаем, че не можем да издържим икономически на нова надпревара, затова освен да плашим, друго не можем да направим. Някога, когато имахме само една атомна бомба, я взривихме демонстративно и запада се уплаши, мислейки, че имаме много.

20

Анонимен

преди 5 години

Пак ще трябва да учим Гражданска защита и поразяващите фактори светлина, проникваща радиация, ударна вълна, радиоактивно заразяване. Имаме убежища от Студената война. Бай Тошо за всичко е помислил и сегашните байтошовци няма нужда да се оплакват, както се оплакваха като вдовици след строежа на само един язовир.

19

Анонимен

преди 5 години

Броят на руските туристи в Турция за 2018 се е увеличил с 36%. Турция очаква за 2019 над 8 милиарда евро оборот от руски туристи.

18

Анонимен

преди 5 години

До СмехКак точно е увеличила територията си след като половината държави от СССР си биха шута? Ааа ти за Крим говриш... нали си е бил руски винаги?

17

Ели

преди 5 години

Честито!Не можахме да запазим неутралитет като Швейцария!Едно ПВО и край, какви самолети ф16 блок 70 способни да носят ядрени бойни глави?Сега кой ще ни спасява?Соломон Паси? Царят? Доган?Те си имат хасиенди в САЩ, първи ще бягат със правителственият самолет.Честито! (въпрос на време беше, да ни обявят за мишени)

16

Анонимен

преди 5 години

До ..Ама сте едни стратези ама...

15

Смех

преди 5 години

СССР се разпадна, а Русия, която загуби Студената война увеличава терирорията си докато победителят ЕС се разпада.

14

Анонимен

преди 5 години

Ще отговори с бояришник, антифриз, лосион за вана... и един градиски гном на пост пред казана с варивото.

13

Мда

преди 5 години

Ами нормална реакция.Пък и сега ще се разбере колко са европейците желаещи да умрат за Америка.Вече има твърди титуляри сред кандидатите за посмъртна слава-Полша,Румъния и прибалтийците.По на запад-Великобритания.Да видим как ще се определят останалите.У нас е ясно-освен агитката на Плевналиев други няма да горят от желание за битка с Русия.

12

..

преди 5 години

Пак ще сложи в Куба :) Сега и във Венецуела може да сложи (ако вече не е сложил).Перчема газ ще пропикае.

11

Анонимен

преди 5 години

Сега е ред да се разпадне Европейският съюз, както се разпадна Съветският съюз.

10

Анонимен

преди 5 години

Е сега беродните ни русофили ще се подмокрят.