72

Мич

преди 5 години

Супер. Тъкмо няма да трябва да сменям пари като си хвана самолета за чужбина!

71

Анонимен

преди 5 години

Дами и господа, не разбрахте ли, че тези ключови думи важат за тях политиците. Те просперират на гърба на гладмия, болен, мизерсващ и умиращ народ. Те си качват заплатите, вземат с хиляди, а държат нарочно хората с унизително ниски доходи. Отвратителни са - вижте им заплатите и привилегиите само....Преди броени дни се самоуби безработен и болен човек. На някого от тези горе да им пука? Не, те знаят само как да вдигат цените, да грабят народа и да си пълнят сметките тук и зад граница.

70

Анонимен

преди 5 години

Браво на доктор Борисов с еврозоната сме по-силни трябват ни повече дюнерджии да ни пазят от кръволока Асад. Отдавна подозираме,, че Асад иска да ни пороби добре че америка прати войски да го озапти искаме американски самолети, българина обича америка и мрази Русия.

69

Анонимен

преди 5 години

Според мен от американското посолство му дават някакви препарати. Друго обяснение на неадекватността не виждам.

68

шматка

преди 5 години

До 73Само ако можеш да осъзнаеш какви глупости пишеш.Ама не можеш което е жалко за теб

67

Смоуки

преди 5 години

Айдееее, този тюф.лек пак ни залива с вербалната си диар.ия за просперитет и забогатяване! Този тиквен.ик на коя планета живее? Щото това, което описва го няма тук! Изборът на еврото ще бъде последния пирон в ковчега на тази изстрадала държавичка. Дали има още хора, които му вярват? Ако има, то сигурно се друсат с това, с което и тоя малоум.ник се е надрусал! Отвра.теняк!

66

БАНко

преди 5 години

Професоре , вземи си го у дома , да ти пали печката .

65

V

преди 5 години

Един премиер не трябва да се среща с такива богати ,, бизнесмени,, Защо този го прави ??? Нали смисъла на електронното правителство е бизнеса да не се среща с властта за да не може да я подкупи ??? герб си заформя обръчи от фирми

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Слушай сега как се прави: Заплатите делено на две, цените 1:1. Така стана в някогашната ГДР когато премахнаха източните марки и въведоха западната марка, така любима на нашите чейнджаджии Deutsche Mark. Ако сега твоят приятел взима 1000лв, ще почне да взима 500 евра. А хлябът ще си остане на същата цена, само че след цифрата ще пише "ЕВРО", а не както сега " лв." Гарантирано от ГЕРБ... Проиграна е ситуацията, само се чака подходящия момент, вЕрвайте ми!

63

Ха-ха

преди 5 години

Гледам каскетите пак са се активирали. Вчера клепоухия говорител им спусна опорни точки, пък може и вицето да е задействала някой списък с ***

62

Burzum

преди 5 години

Една легенда ....един ден и за него българите ще пеят песни като за Крали Марко..... хахахах....тоя е същия страхливец и предател като оня ....

61

До 53

преди 5 години

Бай Иване,той каквото и да взема,може да си го позволи,достатъчно се е нагушил,ама ти освен шльокавица,друго не те виждам да можеш да си позволиш.

60

До Професора

преди 5 години

Професоре, тука имаше един Психиатър ако искаш да ти дадем координатите му??:)))

59

Балкански чУК

преди 5 години

Тиквора посочва плюсовете от въвеждането на еврото ,а минусите са сигурно в пъти повече ,но тях ги забравя в речта си !!!

58

Опппаа..

преди 5 години

"...се похвали, че показатели на родната икономиката са едни от малкото в Европа, които показват дисциплина! Чекай фърла един бопЪ... Уууааайййее...доходи, лихви, просперитет, банкет! Ей тъй съм ги подредил начи...Къде сме ние, къде са те...а тете със 111 евра пенсия да муа леб и сол и да благославя падишаха и деня в който се е родил в таз арна държава!

57

Анонимен

преди 5 години

Другарю от ГЕРБ ! Не поставяй 90 % от българите в редиците на БСП !Те са колкото вас , но винаги БСП , a вие ....СДС после ХХХ после ХХХ после НДСВ и сега ГЕРБ !!!А УТРЕ ???

56

Анонимен

преди 5 години

Този човек има психически проблеми

55

Тиква

преди 5 години

И сега,какво излезе по думите на Тиквата,че България е водеща икономика в Европа!?! Тоя наглостта му няма край.

54

Анонимен

преди 5 години

Ето това са истинските комунисти, трябва им враг за да съществуват, вместо да дават идеи , те търсят врагове

53

Анонимен

преди 5 години

Да го прегледа офталмолог!Реалната картина е тъжна, страшна и отчайваща.