17

За САЩ ли говориш ?

преди 5 години

До Българин - родолюбецв САЩ вече не пият - 500 грама водка стана 20$ в САЩв тази гладория много малко Американци могат да си позволят да се напиятвиж в Русия хората още могат да си позволят алкохол

16

Анонимен

преди 5 години

До НякойРусия дали също не е колонизирала според теб, при положение, че държи 1/6 от сушата на земята? Последната империя, която не се е разпаднала. Путин изолира Русия и я вкара в кървав конфликт с най-близкия й народ (украинския). Друго не постигна. Руснаците започват да се събуждат от имперските си сънища и #кримнаш. Денег нет, но вьi держитесь. Нямат пари, нямат пенсии, чудят се как да получат западни визи и да избягат, но иначе искали многополюсен свят. Само дето никой не иска да е с вас.

15

Анонимен

преди 5 години

това беше ясно и беше просто въпрос на време, руснаците да прогледнат и да разберат - защо даже бивши "братушки" и хора, които са живяли и учили там, започват да ги мразят!не може да дрънкаш ти всяка седмица - я с нова бомба, я с нова "уникална" ракета, поразяваща даже марс, я с нови сомалети, танкове, лазери и дронове, да придвояваш чужди азбуки и история, да нападаш съседна страна, само защото иска да не е под твоят калпак и да искаш някой да те харесва! нема такъв филм!

14

Юдо-Масоните

преди 5 години

винаги крият една лъжа с друга лъжалъжата в случая е изкуственото противопоставяне на САЩ и Русияна "капитализъм" срещу "комунизъм и пр. еврейски лъжи зад противопоставянето на 2 лъжи се крие истината - ние всички сме роби на юдо-масонския елит

13

От Сибир

преди 5 години

В Русия има много риба, диви зверове за ядене, плодове по дърветата, картофи и цвекло под земята. В Русия има всичко. Един елен ми стига за месец. В самовара варя изгнили плодове. Съдтин доя крава и пия мляко. Пуша див тютюн. Не се оплаквам. Продавам и yшанки на пазара.

12

!

преди 5 години

лудни.цата пак е налазила днес.

11

Анонимен

преди 5 години

Той Путин кой номер е поред, защото изглежда доста по-млад и доста по-добре от преди 12-13 години. 2008 Путин изглеждаше доста зле изглеждаше, че ще мре.

10

АнонимеН

преди 5 години

ДОРИ РЕЙТИНГА МУ ДА ПАДНЕ НА 20% ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С 80%В БКП РУСИЯ НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ КАКВОТО ОБЯВЯТ ТОВА Е :D

9

Някой

преди 5 години

Западните държави са богати,защото са избили и експлоатирали милиони жители в колониите си!

8

пиян руснак

преди 5 години

заплатата ми е 9500рубли.Ама имаме атомни бомби.Много уважавам путин.

7

wqw

преди 5 години

а руснаците знаят ли или това е новина за наша си употреба

6

Анонимен

преди 5 години

Рейтингът му е 33,4 а одобряващите го са 62,1. И на мен не ми е ясно, ама този който е писал статията е съвсем в мъглата.И не е вярно че няма добри новини. Пуснаха нова ракета Авангард, сменят Макаров, правят батальон въоръжен с Т-34. Животът се подобрява!

5

Анонимен

преди 5 години

До Някой 4Важното за тях е какво виждат и чуват по телевизора, а не какво има в хладилника и портфейла.

4

Анонимен

преди 5 години

деньгинет

3

Някой

преди 5 години

Русите са луди викинги!Никога няма да се примирят Запада да ги базика !Така,че дали Путин или някой друг ще ги води,няма значение.Не са като нас да ги гаврят и да траят!

2

пак

преди 5 години

Поредната фейк нюз....вече не е и смешно да четеш лъжи за Русия.

1

Иван Вазов

преди 5 години

На руските воиниО, руси, о, братя славянски,защо сте вий тука?Защо сте дошли на полята балканскинемили, неканени гости?Желали би вас възхитенида срещнем со сълзи и с китки...Но идете вий настървени,на грозни зовете ни битки!Желали би вас да прегърнеми тоз път сърдечно, горещо.Но взорът ви свети зловещо...Как ръце сега да разгърнем?***1916 г.