17

V

преди 5 години

До голяма степен това въпрос на идеи .Кво обещаваш на народа ??? Всеки пожарникар с платен от народа кетап да бъде признаван за виша раса или критерия да е друг .Който го направи ще е обединител .Всичко друго е измама главно към хората които години са работили ,а не са ,,учили,, за да не работят по държавните хранилки ;) Тази форма на нацизма я проповядват главно ЕС, герб и бсп .В Германия тя до някъде е приета заради емигрантите .Но в бг създава суджуци и ОГРОМНА кетапо корупция

16

Анонимен

преди 5 години

Скоро не бях чел толкова много глупости накуп. Единственото обяснение, е че САЩ се опитват да откъснат Беларус и Армения от Русия, както направиха с Украйна и Грузия. Това едвали ще им се получи, но Лукашенко е голям хитрец, използва тази заигравка за да шантажира Русия за повече финансови "отстъпки".А проекта за сливане на Беларус и Русия е на Лукашенко през 1998г. по времето на пияния Елцин. Лукашенко се надаше така да му стане заместник, а после и главен Вожд... с Путин не става.

15

Анонимен

преди 5 години

Понятието "руски народ" е твърде съмнително и дискусионно, понеже този "народ" е създаден от овластени татарски васали с цената на огромни насилия и геноциди срещу свободните източнославянски, балтийски и угрофински племена и народи.

14

Анонимен

преди 5 години

НАТО ще даде на Беларус много войски и 400 млрд долара за да се скарат с Русия НАТО много обича да помага и да раздава пари американския вoйник обича да пътува по света и да воюва за чужди каузи.

13

Анонимен

преди 5 години

Русофилите в България са рожба на това "взаимопроникване" !

12

Анонимен

преди 5 години

Белорус е втора по истинност след Украйна. Артефактите показват, че иманно в земите на Белорус са заговорва за първи път за понятието "русь". Идеята на *** е на има двоен удар върху истинската стара Русь - Украйна - от иизток, чрез двете бунтовнически области и от север, през Белорус, а също така да излезе и на Полша. Територията на Белорус, както и двете области в Украйна са нужни живо, пушечно месо и за нищо друго!Бог да пази България от ка-ге-бейската Мечката Стръвница!Амин !

11

Анонимен

преди 5 години

Беларус са го закъсали яко в азиатския съюз на вова.

10

Анонимен

преди 5 години

Белорусите и русите ще се скарат помежду си за да се поклонят на рижавия пуяк отвъд океана и ще станат хохоли.

9

Бож.

преди 5 години

Беларуската "нация" е фалшива колкото "македонската",но това не попречило на руския представител да я дава за пример,когато наши комунисти с патриотична мисъл протестирали,че "Партията" извращава националните чувства на Българите в "Югославия" и в Горноджумайския регион. Има обаче сериозна разлика между тях: македонската "нация" е правена наистина а беларуската- наужким. Затова никой в Беларус няма да осъди руското нахлуване- там еничари няма за разлика от Македония,където еничарите са на власт.

8

Анонимен

преди 5 години

Путин си знае работата, евроатлантици спете спокойно.

7

Burzum

преди 5 години

Глупости на търкалета....Русия има нужда от буферни държави в нейна орбита а не от твърда граница с НАТО...

6

путинист

преди 5 години

товарищ Путин само се опитва да поправи грешката на Горбачов...Него тогава го преметнаха и източния блок се разпадна, сега каквото може си го събира обратно...

5

ьзц

преди 5 години

прочетете статията и "Беларус" го заменете с "България"а "Русия" със "САЩ" и докато в първия вариант едните се опитват да окупират другите то във втория едните вече са окупирани и ако отново изходим от статията защо едната окупация е лоша а другата добра?

4

Евреиски ценности

преди 5 години

когато "Русия поглъща Беларус" това е ужасяващокогато Албания "поглъща" Косово - това е прекрасно ето това са им ценностите на западните гадове !!!

3

V

преди 5 години

Руснаците си направиха цели три държави .В първия прочит може да се улови някъв разум .Но ако си реформират Русията няма смисъл ;) Руските държави са Русия Беларус и поне Източна Украйна (ади не запад може да приема че са по различни заради езика ) Но това е един народ разделен от идеята че като конфедерация ,а не като федерация биха постигнали по добро развитие за населението си .Но ако Русия се реформира дори прибалтииските републики биха се развили по добре в Русия ;)

2

дедо Ташунко

преди 5 години

Нищо ново под слънцето. СССР се разпадна преди трийсетина години, сега май пак ще го бъде. От нищо вече не се очудвам.

1

?

преди 5 години

Фантасмагория или русофобска статия ?