107

бг

преди 5 години

Пак Путин им е виновен на спонсорираните от Ротшилд британски и американски медии. Само че май на французите почна да им светва лампичката какво се случва.

106

Анонимен

преди 5 години

PUTIN ZA VSE VINOVEN AAXAAXAAXAAX ZAPADNI DJENDYRE VECHE STE JALKI NE I SMESCHNI DAJE JALKI DAITE PARI NA NARIDITE NE GLUPOSTI

105

Чичо

преди 5 години

Той прогнилия запад и сам ще се разпадне, не е нужна намеса. А иначе братска Русия са велика нация, шапка им свалям!

104

Анонимен

преди 5 години

Булшенството сте бедни, необразовани и седяли 50 гпдини в диктатура. Докато хората са живеели нормален живот. Това сте повечето ...утаиките на България. Колкото по-бързо ритнете камбаната толкова по-добре за майка България.

103

Анонимен

преди 5 години

ANGLIISKI I AMERIKANSKI A KOI IM VERVA NA TIQ AAXAAX

102

Анонимен

преди 5 години

Макарона няма нужда от ***. Сам се справя с провалянето.

101

Анонимен

преди 5 години

И ние си имаме русофилски ***, ама само със ЗЛОба до никъде не са стигнали !Нон стоп разпространяват катастрофически сценарии за България, ЕС и Америка, и ту ги погребват, ту остъкляват, докато Мумията "го" мести !За настъпващите празници, мека им глава на всички русофили и мокри сънища !

100

Либерал

преди 5 години

Браво на Дойче Веле! Франция е благоденстваща мултикултурна и либерална страна! Г-н Макрон е изключителна личност и убеден либерал! Протестиращите са руски трoлове и силите на реда трябва да вземат крути мерки срещу тях! Няма да позволим някой да застраши нашата либерална Европа!

99

Анонимен

преди 5 години

Намесили се редник от армията на страната на протестиращите тогава имат шанс да завземат Париж.

98

от Дания

преди 5 години

Аз съм в Дания, седя си пред камината и се радвам на живота. Отдавна съм си уредил живота тук на Запад и не ме интересува какво става в България.

97

Демократ

преди 5 години

Така наречените "жълти жилетки" не са никакви демократично протестиращи, ами платени агенти на руското посолство които имат за цел да чупят и унищожават капиталистическата собсгвеност за да саботират катилалистическата икономика и демокрацията в Западна Европа. Разбира се, че срещу такива трябва да се изпозлва оръжие и всички средства на полицията.

96

Берлин

преди 5 години

Благодарение на РУСИЯ болшинството сме нормални хора.

95

bolbov

преди 5 години

Не жълти,червени жилетки трябва да сложат честните хора от Париж до Москва и да разкараш тези гадини Микрон и *** които ги лъжат и грабят.

94

ПРИЗИВ

преди 5 години

Американофилите вместо да скачат като мoрозовци и ощипани госпожици да хванат и да си направят една екскурзия до Франция, да поговорят с протестиращите за да разберат колко мизерно живеят хората, с непосилни данъци. Затова протестират! Много от тях протестират и заради миграцията. А не да четат пропагандната държавна газета дойче веле, която с нищо не се отличава от гьобелсовата пропаганда или от работ. дело. Когато искате да разберете позицията на германското правителство, четете дойче веле.

93

Анонимен

преди 5 години

А Путин защо намаза дръжката на Скрипал, а?

92

Анонимен

преди 5 години

До 111Всвки има право да протестираа. Не да чупии, пали и разбива магазини :) Прави разлика от протест и създаване на други неща.

91

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Ако Макрон използва армията срещу протестиращите то тогава ЕС и Нато трябва да помогнат на протестиращите и да свалят Макрон.

90

Анонимен

преди 5 години

За мен е незаконно да арестуват протестиращ. Всеки има право да протестира. В България бият протестиращите а в Франция ги арестуват. Трябва да се дарят оръжия на протестиращите.

89

Анонимен

преди 5 години

България се лиши от своя суверенитет, но вместо равни шансове в Европа и просперитет бяхме натикани в периферията на съюза не само географски, но и по същество и българските граждани са третирани като втора ръка европейци.

88

Анонимен

преди 5 години

Яко бой за такива . Е България трябва са спрем пенсиите на всички соц утрепкиии. Макрон да вади армията и да ги разхвърля яко , както му е реда. Франция е много милионна , а са излезли само 2-3 хиляди . Ясно е че нито са народа, нито ще спечелят.