18

Димо Падалски 2

преди 5 години

... Освен това ... Какво толкова е направил , за България , Желeв приживе за да кръщавате летището на негово име ?!?! ... Не е станал НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ ... Нищо особено не е направил нито за България , нито за Българите ... По - добре го прекръстете на "ТОДОР ЖИВКОВ" ... Щото може да е всякакъв ... и да го обиждате зверски ... НО ТОВА КОЕТО ТЕ СА ПОСТРОИЛИ В БЪЛГАРИЯ ЗА 45 ГОДИНИ , НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ОКРАДЕТЕ И РАЗПРОДАДЕТЕ ВЕЧЕ 28 ГОДИНИ "КРИВОРАЗБРАНА ДЕМОКРАЦИЯ" ... СМЕШНИЦИ !!! ... :(

17

Анонимен

преди 5 години

До тези, които реват, нека си спомнят, *** ако не я беше прознал и не беше убедил и Русия, да го направи, имаше опаст от сърбите да избият десетки, ако не и стотици хиляди хора. Все казвате, че македонските са българи. Ако е така, нима искате да бъдат УБИТИ хиляди българи?

16

Тодор

преди 5 години

Достоен е последното определение за този предател на родината си, което бих използвал.

15

Анонимен

преди 5 години

Негодник и мекотело. Отвратителна личност беше - натуваше се с единствената бездарна книжка, която беше съчинил и умираше от удоволствие, когато го титулуват "доктор". Издигна се заради собствената си некадърност, заради която не са му издали глупавото творение, но пък това му позволи да се изкара дисидент. В началото твърдеше, че е марксист, а преди да умре, съжаляваше че не е прибегнал до репресии срещу левите партии.

14

Анонимен

преди 5 години

Не така терминал едно трябва да се казва Иван Костов - Рома /приватизатора/, а терминал две Боко Тиквата - Краля слънце /строителя на БГ ***/. И после всички по самолетите и така...

13

Монов

преди 5 години

Само от СДС може да излезе толкова глупаво предложение. Оставете Желeв да почива в мир. Не е ли похубаво името "Алеко", някой от форумите го предложи. Велиикияят наш пътешественик и писател, който толкова много е обичал и България и пътуванията. Прекрасен пример!

12

българин

преди 5 години

Тия , нестига , че изчезнаха съвсем от политическата сцена и мълчат , като затапени , ами се изхвърлят като ...... на мокър пясък !

11

жельо

преди 5 години

не позволи да се направи лустрация и за това сме на тоя хал сега той излъга че земята ще се комасира 2015 година и до днес земята не е върната на хората а стои в ТКЗС наречено кооперация

10

Shark

преди 5 години

Ааа не! Категорично НЕ! Ако ще носи нечие име, има много по-бележити българи, на които да се кръсти. Но най-добре е да си остане Летище - София, както си го знае целия свят! Не мислете простотии, първо той с какво е заслужил това, второ - помислете чужденците как ще произнасят това име и как ще звучи. КАТЕГОРИЧНО НЕ!

9

Драган

преди 5 години

А защо не "Иван Костов", на първия демократ, продал държавната авиокомпания !

8

Димо Падалски

преди 5 години

Моля ?!?! ... Жельо Жeлев ли ?!?! ... Вие сериозно ли ?!?! ... Свестен и добродушен селски човечец ... Но чак да кръщавате летището на негово име ?!?! ... По същата логика може да бъде поискано някой разграбен и опоскан голям Български завод , да бъде прекръстен на "МИСТЪР 10 ПРОЦЕНТА" - Александър Божков ... НДК вече да се казва - Иван Костов ... а "Цариградско" - Евгени Бакърджиев ... Някоя уличка пък може да я метнете на името на Филип Димитров ... ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО , АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО ! ..

7

Социалист

преди 5 години

Отвратително! Жан Виденов е много по добре.

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов ще се обиди. Очакваше да го почетат още приживе с такава чест.

5

Поли

преди 5 години

Абе като предлагат това име, помислиха ли за най-важното, че на това летище пристигат и заминават голям брой чужденци, как ще го произнасят и четат тия хора това име, веднага в най-добрия случай ще стане Зельо Зелев хаха.Цирк!

4

шоп

преди 5 години

Отвратително! Не стига че сага го пишат Враждебна, ами с тези две "Ж"-та при Жельо и с това "ьо" представяте ли си как ще изглежда?

3

Георги

преди 5 години

Простотията българска не познава граници. Имаме български пилот и конструктор, уважаван и известен в целия свят/ изключение прави България/. Става дума за Асен Йорданов, за който Нийл Армстронг казва:"Без него полетът до луната не би бил възможен". Но никой не е пророк в собствената си родина

2

Анонимен

преди 5 години

Хахахахаха Жельо-тъпунгера, който призна "държавата" Македония :Д

1

Анонимен

преди 5 години

Помислете за перничани, моля ви!Ще вземат да научат Света, че летището се казва Уеую Уеуев....