9

Дисциплинатор

преди 5 години

22 от малко над 3,5 милиона жени в България смея да твърдя, че тука е доста добре да си жена. Процента на убити жени от партниорите им е незначителен. Какво ще направим за убитите мъже? Защото годишно убитите мъже в България са в пъти повече от жените.

8

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем с насилието над жени,просто жените се кефят на такива лоши момчета.Мускулести,гледащи сърдито и зло.Много бият,много стрелят бицаги татуси бмв или поне черен джип,леко гангстери,малко разбойници с ромската бесна жилка-екзотика.Ама те си знаят че могат да ги въртят на малкият си пръст и вътрешно са луди по тях.Е го и тоя -много я обичал и затва я застрелял в главата с 38 калибър.С два патрона да не земе да оживее..

7

Анонимен

преди 5 години

Ганьовщината е пълна.

6

хаха

преди 5 години

Пак някакви бедни душици се опитват да пробуват, че вместо с образование и базови ценности, а със закони, ще се оправи нещо си...

5

Поручик Ржевски

преди 5 години

Отиваш в полицията, казваш че са ти обрали апартамента, а отсреща мебелировка от 67-*** година, дебел чичи люпи семки и ти вика, че нищо не могат да направят.НЯМА ДЪРЖАВА вече дами и господа, закрихме я през 1989 година заедно с комунизма.Има територия, на която всеки оцелява както може.

4

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ДА Я ПРИЕМЕМ! ТОЧКА! ИМА СИ КОНСТИТУЦИЯ. ОРГАНИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА. ОРГАНИЗАЦИИТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРЕВАНТИВНИ ДЕЙНОСТИ И ИНФОРМАЦИЯ.

3

Анонимен

преди 5 години

То няма осъдени за всякакви убийства не само срещу жени съда ни е като на бананова република каквото сме всъчност.

2

Анонимен

преди 5 години

Статията казва - "бързо приемайте истамбулската конвенция". Нито дума за това колко са убитите само в истамбул за същия период при същите условия

1

zeus

преди 5 години

Проблема е много по-дълбок от наличието на закони, дори от работата на институциите по превенция на подобни престъпления (такава работа реално няма). Жестоката истина е, че обществото загуби всякакви нормални човешки ценности, и това беше направено целенасочено от разни НПО, медиите и властта!