212

Анонимен

преди 5 години

По българските телевизии се рекламират само кредити и лекарства! Е няма да се върнем!

211

Troski

преди 5 години

Kak sha jiveiat v bg ...vodata uran, chouma zemiata, zdravna kasa dupchi djoba, mrasen vazduh....mnogo svesti goriat...jega vazduha...

210

Анонимен

преди 5 години

Отворете ФБ или Инстагра и вижте профилите на хора от България и веднага ше разберете защо никога, ама никога мяма да се върнем! Не ми се гледат нацепени, стероидни батки и техните кифльоци силиконови с нацупени муцки, приличащи на ***! Отврат е тази държава!

209

Анонимен

преди 5 години

NA SELO S 600 EVRO MOGE DA SE GIVEE PREKRASNO,STIGA DA NE SI MARZELIV.DVE PRASETA,DVE TELETA KATO SI ZAKOLESH SEMEISTVOTO TI E PODSIGURENO ZA ZYALA GODINA

208

Пример за ЕС държава

преди 5 години

До ддд 206АЗ ПЪК ПОЗНАВАМ ЕДНА КИФЛА КОЯТО СЕ ОЖЕНИ ЗА ДАТЧАНИН.. ЕЙЙЙ ТИЯ БЪЛХАРСКИТЕ КИФЛИ ХЕМ СА ОПАСНИ, ХЕМ СА ХИТРИ ЕЙЙЙ ПАЗЕТЕ СЕ)))

207

Анонимен

преди 5 години

Ще си помислим да се завърнем в БГ когато масовата заплата стане 3000 евро както в Германия, а не да сме заобиколени от нишета и всеки да гледа как да те ограби от мизерия! Луди сте!

206

П.Петров

преди 5 години

НЕ ЛЪЖЕТЕ!Не са само парите, а и ЛИПСАТА НА ЗАКОННОСТ и ДЪРЖАВНОСТ гонят българите(и не само) от България!

205

Анонимен

преди 5 години

От хубаво не се бяга, а от България бягат много хора, особено тези дето са психически по-слаби и не могат да се борят за по-добър живот и затова бягат и отиват наготово на по-добър живот някъде в чужбина, предавайки хората в България.

204

Анонимен

преди 5 години

I 3 000 000 niama da me varnat v balgaria. Samo altzheimer ako me tresne da poludeia i da mi lipsva IDIOTUZAM na kvadrat!!! Biagaite kolkoto po-barzo mojete!!!

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 187Хайде да видим каква е себестойността на имуществото на работодателя и на близките му! Имущество придобито след като е станал работодател. И какви са ежемесечните му харчове- на него семейството му и близките му. Като изчислиш милионите, които има и които изтичат през пръстите му, тогава ще разбереш за добавена стойност, произведен продукт, себестойност, печалба. А колко внася шефът в партийната каса?

202

???

преди 5 години

Човек с 3000 лева заплата сега в България, има жизнен стандарт 2-3 пъти под средния стандарт през 80-те години на миналия век, когато бяхме бедни. Сега какви сме при масови заплати под 600 лева? Някои казват, че сме богати ...

201

Munchen_DE

преди 5 години

До 207Абсолютно си прав!Призовавам съвсем явно всеки млад и завършил наскоро висше да опита късмета си било то в Германия, Холандия или Англия преди Брекзит.Само така тази система ще блокира и няма да работи! На мутрите им трябват послушковци, които да бъхтят по 10 часа на ден минимум, да плащат чинно данъци и тези данъци да потъват в небитието за какво ли не.

200

Анонимен

преди 5 години

Щом в България най-печеливш бизнес е аутсорсимг, значи няма да се върнем никога! Аутсорсинг е символ за мизерия!

199

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 208Да,аз имам планове,какво чудно има?

198

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми честно, в България какво планирате за следващите си 5 години? Някой има ли планове за след година - две?

197

Анонимен

преди 5 години

Не само, че няма да се върнем, но помагаме на всеки, който има способности и знания да се измъкне от мутростан! Мутрите не заслужават народ!

196

ддд

преди 5 години

Дания - средна работна заплата около 10000 (десет) хиляди лева, добро здравеопазване, фантастична инфраструктура, безплатно висше образование, нулева корупция. Просто учете датски и бъдете умни. Когато пред личния лекар в коридора видя безплатно кафе или чай, дойде с количка със сандвичи красиво момиче и ме пита кафе или чай и кой сандвич да си избера... А аз съм само придружител! В държавна болница!

195

Анонимен

преди 5 години

До 195Ти имаш, ама над 70% от хората нямат и няма да имат никога.Аман от партийни ***! Чакат да излезе статия за доходите и започват с пропагандата колко добре се живее тук, сякаш ние не живеем тук.

194

До 195

преди 5 години

Абе пич, неадекватен си! Щом вашите не са могли да си купят апартамент с тези при, при положение, че струваха по 7-8 хил е ясно от какъв род произхождаш! Разбрахме те! Ти си крадлив комплексар! Комплексиран от разбирането ти за собствената ти тъпота! Няма как да се надакочиш и реализираш в държава от ЕС, само в мутренскат Бългрия, където с две *** ставаш напред с матрияла

193

анонимен

преди 5 години

До 156. И какво си учил бе Иванчо? Да си играеш с компютъра ли? Ами тя Американската "икономика" Реално я няма никаква! Само в компютрите е! Китаеца бълва стоки! Американеца! Че и ти самият вече.Продавате стоката на Китаеца.И си вземате комисионната! Това ли ти е икономиката реална? Не мисля! ПРОИЗВОДСТВО РЕАЛНО Е НУЖНО!А не чужда стока да продаваш! В България се строят само Административни сгради! Говори ли ти нещо това? А заводите къде са? С фалшива а не с реална икономика се занимаваш! -:)