62

Анонимен

преди 5 години

Само смях може да предизвика появата на ТОЗИ !!!!

61

Maks

преди 5 години

Явно лобиране за ф16 Аргумента, защото страните около нас били с такива и ние трябва да купим същите е глупост. За технически характеристики и възможност не става на въпрос. За цена, поддръжка, гаранции, обучения и други не става на въпрос. Решението не бива да е политическо, а първо военно след това икономическо. Доказателство за васална държава ако вземе политическо решение.

60

ГАДОРЯН

преди 5 години

Тоя прецедентин откога взе да разбира от самолети бре. Новият ни президент поне е ас в тази област и пак не дава толкова акъл. Най добре да купим МиГ 31 хехехе. Ко кат сме в НАТО.

59

Иф

преди 5 години

Може да се конкурира с Цвъки по чупене на глупомера.

58

Анонимен

преди 5 години

Ф-35 от дефекти още не може да излети бе кютук ***. И като изпратиха в Сирия старата С-300 и американците и евреите се нaсраха и приземиха всичките ф-35. Страх ги тресе че бизнеса ще пропадне като одумкат една ескадрила за ден.

57

Грипчо

преди 5 години

А няма ли най после да му се забрани на този *** да се показва и да дава некомпетентното си мнение!

56

Избирател

преди 5 години

до 2040 ф-16v ще се ползват в САЩ който е модифициран с неща които ги има и ф-35

55

До Анонимен 46

преди 5 години

Прочетох внимателно статията в Аеропрес. Тя сравнява Ф16-Ц/Д втора ръка с нов Грипен. Да но на нас ни предлагат друга модификация Ф16 при това нов?! Грипен Ц/Д не разполага с авианиката и радара на Ф16-Вайпър. Други поколения са. Няма съмнение че Ф16 (предложения нов) е по-модерния, но и по-скъп самолет. Всичко останало са глупости.

54

До 49

преди 5 години

До колкото знам, миналата година приключи производството на този самолет. Удължава се ресурса и се модернизират, вече произведени.

53

Анонимен

преди 5 години

Росенчо е джендър експрезидент, лобист, комисионер и стана президент съгласно Бойковата мантра / И магаре да предложа, и магаре ще изберат/. Ама тия времена отминаха. Справка - неуспялата Цецка Цачева.Слава Богу, имаме нормален и авторитетен президен в лицето на Румен Радев.

52

Избирател

преди 5 години

Ти от къде знаеш ,че не е участвал Ф-35 това ,че не са го засекли не значи ,че не е бил там

51

шматка

преди 5 години

До 42ПВО са за бойни действия.Ако нямаш самолети с какво ще изпълняваш задълженията си по Ерполисинг.Ако граждански самолет навлезе във въздешното ни пространство и по технически причини няма радиовръзка ще го гръмнеш ли80% са малко даже

50

Избирател

преди 5 години

Те да купят Грипен пък ще хвърчат премиерски глави и оставки!

49

Анонимен

преди 5 години

Банов, утко заспала, това не ти е комсомолско поръчение, бе джанъм! Това е самолет! Айсиктерикс!

48

Анонимен

преди 5 години

То и ф-35 никога не е участвал в бой със С-300 и Су-35. Защо тогава ги поръчват.

47

ЦРУ

преди 5 години

Плевнелиев - следващият ген. секретар на НАТО !

46

Анонимен

преди 5 години

Много точно го е казал! Никога Грипен не е участвал в бой и никой не знае реалните му способности!Военната техника не е сирене да пробваш, ако не е добро-сменяш марката. Ф-16 е изпитана техника, има над 140 победи във въздушни сражения и е безспорен фаворит, но както винаги-българските разбирачи ще изберат кокошка вместо кон! Трагедия просто.

45

Анонимен

преди 5 години

Скрий се, ***!!! Много си досаден. Поне веднъж ще кажеш ли нещо умно и незлобно???

44

шматка

преди 5 години

До 46Спри с тези опорки беОфертата е за нови ф16.Единствените стари са Юрофайтър.

43

Друг

преди 5 години

Този се е заразил от синоптиче вирус. Дава прогнози и съвети без да е компетентен.Май иска да уреди USA гражданство за новата си тайфа.Истината е че не ни трябват самолети..хора 6 или 8 самолета са нищо.Всеки ще ги елеминира за час.Нали сме заобилолени от партньори??Остава да играем на плаши *** арник с Русия?Те тез 8 самолета ще ги свалят с прашки.Ама някой мн иска да дадем 3 милиарда.Ех..апартаменти..