58

Българин

преди 5 години

Господин Сакскобурготски, ако не ви връщат двореца и няма къде да живеете имам двустаен на Опълченска, стои свободен, мога да си го дам под наем. Скоро е ремонтиран, в добро състояние, ще ви направя отстъпка в наема - българи сме, трябва да се подкрепяме. Само не ни напускайте и не отивайте в изгнание!

57

Користните ламтежи!

преди 5 години

Първо на какво е "цар" не е ясно, защото от 1946 г. България до днес е република с парламентарно управления. От нас етническите българи все някой иска нещо - ромите социални помощи, фамилията Сакскобургготски - имоти и гори, които са държавна собственост, т.е принадлежат на българския народ, защото са придобити от данъците му - мюсюлманите в България пък си искат вакъфските имоти. И ние искаме - ред, справедливост, работещо образование и здравеопазване, високи доходи, качествена храна. Ама няма!

56

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ, БСП И ДПС СА АНТИБЪЛГАРСКИ ПАРТИИ !! И ТРИТЕ РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ А НЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!

55

Бож.

преди 5 години

Ваше величество,над 90% от тези които лаят срещу Вас са комунисти,а другите са разочаровани от тежкия живот под червения ярем. Ние очаквахме да ни освободите и поведете към велики дела,не се получи- съдба. Едни Ви се сърдят,други не. На клеветите срещу Вас не вярвам- нека простите левичари да им вярват. Мнението ми за династията е ясно и точно,но Вие сте цар и сега- до появата на нов ние родолюбците ще Ви почитаме и уважаваме така,както подобава на ЦАР!

54

Анонимен

преди 5 години

България ще уважава царя, ако не иска да си има проблеми. Царя е без кралство т.е. няма от къде да краде и да играе комар.

53

Discovery

преди 5 години

Ко се кахъриш бе... нали скоро, че хващаш пътя към всевишния. Ясно е, че искаш да го земеш тва местенце за твойта челяд там да има от де да цоцат пара. Квот можа украдна, докато беше на власт, стига ти толкова.

52

Анонимен

преди 5 години

Бащата на Симеон го отрови приближен медик на Хитлер,те знаят кой е,но децата му не знаят и не им казват,тази тема е табу.Така че не се знае кой се е гаврил с останките.Докара ни Борисов,който над 10 години унищожава България,това хората няма да му простят.Ако искат да дадат двореца като резиденция на Симеон за ползване доживот,но неговото протеже Б. е много алчно и се съмнявам да му направи този жест.

51

дедо Мони Мадридски

преди 5 години

Цар съм................на лъжите!

50

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ И БСП БОРИСОВ И ВИДЕНОВ ВИЯТ ПРОТИВ ЦАРЯ НО ТОЧНО ТЕ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ ФИНАНСОВО!ПРЕГРЕШЕНИЯТА НА ЦАРЯ СА, ЧЕ ВКАРА ДПС ВЪВ ВЛАСТТА И ИЗСЕЧЕ МНОГО ГОРИ И ТОВА Е КОЕТО СЕ СЕЩАМ!ПО ВЪПРОСА С ИМОТИТЕ НЕ РАЗБИРАМ КАКВО МУ СЕ ПОЛАГА И КАКВО НЕ !БЛНА ЦАРЯ , ЧЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И МИ Е ЖАЛ, ЧЕ БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ И БСП НЕ ИСКАМ СЪЩО!ДПС, БСП И ГЕРБ ТРЯБВА ДА СА ЗАБРАНЕНИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА ТЕ СА АНТИБЪЛГАРСКИ ДВЕ АНТИХРИСТКИ И ЕДНА ИСЛЯМСКА!

49

Анонимен

преди 5 години

Всички български граждани приемат решенията на съда- добри или лоши, той е над закона.

48

Анонимен

преди 5 години

Цар е на измамите и лъжите.

47

за 800 дни

преди 5 години

може и Испания да оправиш

46

АРЕ ПЪТЯ

преди 5 години

към слънчева Испания. *** си там с доня Маргарита да си гледаш внуците, дето не знаят и дума български

45

ПЕНКО

преди 5 години

ИЗТРИХА МЕ ПРИАТЕЛЮ ! ЗА ТОВА, НАНАСЯМ ПОПРАВКА : " ДА СИ ВЪРВИ В ИЗ.ГНИВ.АНЕ В ЗЕМИТЕ НА Г О Т И Т Е !!!?!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Че те тука те повикаха сговорниците ти.

43

българче!

преди 5 години

До Царю!НА КОГО СИ НУЖЕН ? ВИДЯ СЕ ФАЙДАТА ОТ ТВОЕТО ЦАPУВАНЕ

42

с КУФАРИТЕ

преди 5 години

и на изхода. И да не си заминеш като дедо си с цял вагон имущество от дворците

41

Анонимен

преди 5 години

Величество, ама на рулетката! Г-н Симо Жетона

40

Анонимен

преди 5 години

Отивай да оправяш Венeцуела за около 800 дни там ако не те подкарат със сопата ей на, ама българина все хвърля пачки и дворци към ало-апашите, айде баста .

39

5 МИЛИОНА

преди 5 години

от изсечените гори, които не са твои кога смяташ да върнеш?