77

Xx

преди 5 години

Нашите семейства се разбиват, но пък западните са добре. Богатеят от евтината работна ръка, ходят по два пъти на почивка, сабота и неделя пътуват с децата...

76

До 70

преди 5 години

Окей за спортистите, ще се съглася с теб макар, че си ***! Ами какво ще кажеш за армията ни добре въоръжена страшилище на Балканите? Какво ще кажеш за петата нация пратила свои космонавти извън планетата Земя? Ами защо не видиш каква полиция е имало, хората са живеели спокойно, без ромцки набези имало е смъртна присъда! Мога до утре да ти опонирам, без ти да можеш да ми говориш с факти! Знам платен си, но ми идваш в повече!!

75

Циник

преди 5 години

Вчера на 39 години си отиде ТРЕТИЯТ НИ ВЕЧЕ ШАМПИОН ЩАНГИСТ!Това е квитанцията - от "успехите за партията"!И тримата - не доживяха до 40!Даже в Сомалия - живеят по-дълго!

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56През 84-та започнах работа,като настройчик със ср.-специално образование в ДЗУ Ст.Загора и основната ми заплата беше 325 лв.С бонуси и премии,които бяха задължителни вс.тримесечие през първата година получавах около 500-600 лв.средно.По-старите работници получаваха 800-900,а инжинерите около 1000!

73

привет от Германия

преди 5 години

До Нормално еАбсолютно те подкрепям ! За какво е този излишен патриотизъм ?!Ние не избягахме от родината ,а избягахме от народа ! Родината е невъодушевено нещо , планини ,гори ,морета и езера ,които не говорят , не пишат и не четат и естествено не влияят негативно на твоя просперитет ! А народа е жив , говори, пише , чете , понякога ти помага ,а доста често ти пречи да живееш добре ! Ние избягахме именно от този народ ! От наивен патриотизъм файда няма ! Народа да ме уважава за да го уважавам

72

аз

преди 5 години

Скучен си циниче.Само нерви, истерия, агресия и ругатни са ти в главата.Някакъв психясъл *** си ти. Агресивен.За каква *** иде реч? Дори не съм си направил труда да ти чета простотиите.Аз си гледам живота, позитивен съм.За разлика от теб, нямам нужда да изпадам в истерия и да ругая.

71

Анонимен

преди 5 години

Искам да живея, но не и да работя в България.Не че нещо, ама то Ен са ниски заплати, ненормални шефове, нечовешки условия на труд, пълно безхаберие на институциите ... А после се почва с масовата акорупция, мафията, квото си е жива и здрава, липсата на гражданска отговорност и самосъзнание. Какво да праи м ? Какво ? Айде някой мъдър, да каже ?

70

Циник

преди 5 години

Цитат: "Мощна пропаганда........!Сега в България е останала само утайката от един велик народ!Тези завистници,вместо да плюят хората,които отказват да роб.уват на хунтата и тъмните,трябва да чакат на Аерогарата и да целуват ръцете на слизащите че от там се върти цялата икономима НЕ от ЕС!"!!"-----------------Колега - откъде у *** останали в България - толкова мозък?Като починат, или дойдат при нас , и малкото останали свестни...затваряме кранчето..и *** ще се самоизтребят!:D :D

69

Мен

преди 5 години

Това което ние си причинихме за 30 години никой не ни го е причинявал в цялата история.

68

Анонимен

преди 5 години

Факта, че сме имали десетки европейски, световни и олимпийски шампиониЧовече, виж ся,Това беше държавна политика, да доказваме колко сме велики. Провери биографиите на тези хора - на повечето от тях химията направо им спря тока. Единици останаха здрави и прави хора. Швейцария не бъка от олимпийски шампиони, ама предпочитам да живеем като тях.

67

Анонимен

преди 5 години

Няма да се оправим, абсолютно безнадеждно е положението.

66

Мен

преди 5 години

До 64Аха. Това, което казваш обяснява защо ти си тук, но не и всички останали.

65

Анонимен

преди 5 години

По ония райони, ако не си на гурбет, слугуваш на ДПС. Изборът е ясен.Напоследък емигрират цели семейства, именно по причината, спомената в статията - да не са разделени. А това вече е тегава загуба за цялата държава.

64

Ели

преди 5 години

Въпрос на избор.Човек знае две и двеста.За мен основна за качествен живот е сигурност, достъпно здравеопазване, спокойствие, чист въздух, малко, но качествени храни. Една стая ми стига. Добри приятели и книги.Нормално е младите хора да обикалят света, да мечтаят за първия милион и т.н.Не можем да съдим хората по собствения си аршин.Всеки има мечти, и изисквания към битието си.

63

Анонимен

преди 5 години

Мощна пропаганда........!Сега в България е останала само утайката от един велик народ!Тези завистници,вместо да плюят хората,които отказват да роб.уват на хунтата и тъмните,трябва да чакат на Аерогарата и да целуват ръцете на слизащите че от там се върти цялата икономима НЕ от ЕС!"!!

62

порастнал

преди 5 години

Първото, което ми идва на ума за бай тошо е режима на тока.После - как дядо ми си прибираше, чистачките от колата за да не ги откраднат.Дали се е живеело добре? Като си дете - други деца те вълнуват.Ако има начин да се върна в детството, бих изтърпял и бай тошо.

61

Циник до 61

преди 5 години

Море като ти гледам *** ло у мните километрични фермани...бая ти пукаЯвно си се припознал с хлебарката от предния ми пост!Спокойно - такива останахте много!Поне едно 80% :D :D :D

60

аз

преди 5 години

Цин_икАма въобще не ми пука, че смрадлив озлобен мияч на чинии ме презира.Ти си един истеричен мух.льо с претенции.Вземи се лекувай.Ти за какъв се мислиш? Ти си едно изпаднало лай.нярче с някакви фиксидеи.Бил ме бил презирал.*** си май.ката. ***.

59

До 58

преди 5 години

Аве ге. Ии, ти Англия Франция Русия за бананови републики ли ги имаш? Долно капеле си, нищо родно не ти е мило! Жалкое, че не мога лично да ти изнеса фактите, няма да плюеш тогава по нашите олимпийци, би плюл само крав!!

58

да да да

преди 5 години

Държавата изгони хората от най- образовани до най ниското стъпало че дори и просяци Като се върнеш и родителите ти ги няма брака ти не съществува и парите който си изкарал не ти трябват Или ги ползваш за лекарства