94

Ха-ха

преди 5 години

Руския флот може и да не е грандиозен като американския и някои други,ама има достатъчно нещица,които да охлаждат горещите глави решили да повторят "подвизите" на Хитлер и Наполеон.Все пак да не забравяме,че Русия няма амбицията да командва Света,а само да се защити!

93

Тактик Тактичний

преди 5 години

Няма по-лесна мишена от надводния кораб,а самолетоносача е образец за това.Малките катери,миночистачи,които са с превенциална цел за отбрана,десантните съдове, патрулни и др. са доста по-трудни мишени.Истинска заплаха е най-силния подводен флот в света.Малко информация,че постовете след мен ще се пълнят:Французите направиха филм(гледайте Тубата),в който е видно,че Курск е потопен от торпедо МК,изстреляно от американска подводница.Путин успя да капитализира това.Парадите са за търговците!!!

92

До Тоя

преди 5 години

Зад Урал хората бъркат в кофите, а в Чикаго и Мемфис живеят под моста и са на купони за храна. Стига с тия щуротии за щастливия запад - алчността им уби собствената им средна класа. Ако идеалът ви е 5% богати и 95% бедни, мерси. Отивам зад Урал.

91

АМА СЪМ ЗЪЛ :D

преди 5 години

ЗА ВСИЧКИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ ФИЛМА БОЙНИ КОРАБИ!!!ТЕЗИ СНИМКИ ТУК НЕ ВИ ЛИ НАПОМНЯТ ЗА СТАРИЯ ПЕНСИОНИРАН КОРАБ КОЙТО СЕ БИ НАКРАЯ С ИЗВЪН ЗЕМНИТЕ :DГНУС МЕ Е ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОГНИЛА РУСИЯ!

90

Анонимен

преди 5 години

Крилати ракети Калибър...Човече, самите руски аналитици не вярват в руска победа по море в случай на евентуален конфликт. Последният анализ, който бях чел по темата, дава на целия руски надводен флот месец, максимум месец и половина оцеляване в случай на конвенционална война. Единственият им самолетоносач пак е на ремонт, а дори не е ядрен - движи на мазут в 2018 година.

89

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До МиГ-3За какво му е била необходима на Хитлер Москва или Ленинград... - просто е трябвало да атакува Донбас, Каспийския басейн и Урал... - отрязва ги откъм суровини и ония клякат... - сега България щеше да бъде на три морета...

88

Hammer Fall

преди 5 години

Непукисте, виж кой е измислил спътника, космическия кораб, космическата станция, и не само измислил, но и използвал първи! А двуконтурния турбореактивен двигател???

87

Анонимен до 81

преди 5 години

Един куп глупости си написал за самолетоносача, една две ракети обезмислят тази купчина желязо.Самолетоносача е за сплашване на малки държави, срещу Русия тези бракми не играят.

86

boor

преди 5 години

Много сива боя е похарчена за парада .

85

ognyanz

преди 5 години

До Кривондел: Много си се объркал. Руснаците са спечелили Втората световна война именно с качественото си масово производства. Танкът Т34 е най-масовият танк, в наше време Калашников е най-масовото и надеждно огнестрелно оръжие. Те това го могат. Да, не мислеха за гражданското производство, не им беше приоритет, но сега вече сглобяват почти всички западни марки автомобили.

84

Анонимен

преди 5 години

10 годишна война във ВиетнамВиетнам и Афганистан са препъни камък за всяка империя.

83

Анонимен

преди 5 години

АНТИХРИСТКИТЕ АТЕИСТИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСНАЦИ ЗА ОПАСНО ЗАРАЗНО ЗЛО И РАЗБИРАТ САМО ОТ ЕВТАНИЗИРАНЕ!!! ОТ БОЙ ГЛАД ДОРИ ЖИВОТНО БИ РАЗБРАЛО НО НЕ И РУСНАКА! :D

82

Анонимен

преди 5 години

А пък Европейска и Натовска България, може да се похвали единствено мощен гей парад."Приятелска" америка ни унищожи армията, но за сметка на това ни въоръжи с много гей и джендърски ценности.

81

Анонимен

преди 5 години

Русия от Цушима насам няма читав флот, особено надводен. Подводниците са им силата, но над водата - не ги търси. Дори по време на СССР, когато грам не са се жалели пари за оръжие, надводният флот не е бил някакво страшилище. Отделно, че съвременният боен кораб е сигурно една от най-сложните машини в света и освен инженерна мисъл, изисква и адски, адски много пари. Един самолетоносач струва десетки милиарди. Които Русия..е, просто няма.

80

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

При такива новини русофилите изпитват множествен оргазъм...

79

МиГ-3

преди 5 години

До "Калеко Алеко": Хитлер никога не е превземал Москва. Рабит е при Сталинград. Аман от невежи!

78

НЕПУКИСТА

преди 5 години

До Кривондел ДАЙ НЯКОЕ ВЕЛИКО ИЗОБРЕТЕНИЕ НА *** КОЕТО СА ИЗМИСЛИЛИ КАТО ТОЛКОВА ГОЛУМИ УМОВЕ.ВСИЧКО ИМ Е КРАДЕНО ИЛИ ПОДАРЕНО, НЯМАТ НИЩО СВОЕ,АКО ИМАХА ЩЯХА ДА НИ ГО НАВИРАТ В ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ КОЛКО СА ВЕЛИКА АМА НЯМАТ ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!!!!!!!!

77

Анонимен

преди 5 години

Имат - показват , ние кво да покажем , шкембето на Каракачанов ли кво ли.

76

Кривондел

преди 5 години

Русия има велики умове и страхотни оръжейни образци. Просто системата им е толкова сбъркана, че нямат качествено масово производство. Това е. А в една война то ре

75

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 51: Още по-рано Магелан, Колумб и Кук са си правили круизи из целият свят? Значи са имали круизни кораби (с баня и тоалетна във всяка кабина) и барове на горната палуба. А още по-рано аргонавтите са търсили (и откраднали) златното руно от Колхида на брега на Черно море.Хайде остави историята на мира. Има си историци за това.