96

Василев

преди 5 години

На глупавите гербери все парите им са в акъла, я от еврафондовете, я от заеми от частни банки, я от аутсорсинга!!!Те не могат да си представят , че има кадърни българи , които има собствена визия и идеи за развитието на страната, без да сме зависима провинциална ***!!!Васала само мисли за пари, а независимия човек има идеи!!!Агент Чарли Лейджър!ЦРУ!!!

95

До 94

преди 5 години

До АнонименНе бъркай паричното ми положение с удоволствието ми да се е.ба.вам с червени ***.

94

Решение

преди 5 години

БСП е грозна девойка, която си е направила пластична операция. За съжаление не е станала по-красива. Но ГЕРБ е другата грозна девойка, която се присмива на операраната. Сега ние коя да изберем като и двете са грозни.Никоя,разбира се.А що се отнася до решението - съкръщаване на разходите за ненужното управление. Примерно, НС - там има 240 души,но реално мислят и решават как да се гласува само 50.Т.е. може поне 140 дасе осовбодят. И така надолу по стълбичката. Спестяват се поне 10 милиарда/годишно

93

Анонимен

преди 5 години

До ЧУМАТА,1200000 ама в последните ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ,360 ХИЛЯДИ САМО ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТ МАЙ ДО АВГУСТ 1989 ГОДИНА,АКО МОЖЕ БЕЗ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ!От другите повечето не знаят български,нека поне научат чужд език,нека пътуват няма лошо,стига с тая патриотарска истерия. НА ГЕРБЕРИТЕ ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ИМ СВЕТНА ЛАМПИЧКАТА,ИЗЧЕРПАНИ СА ВЕЧЕ ВСИЧКИ СТИМУЛИ ЗА ИКОНОМИКАТА И ТЯ ЗАПОЧВА ДА ТЪПЧЕ НА МЯСТО,ТРЯБВА РАБОТНА РЪКА НО ДОБРЕ ПЛАТЕНА,ТРЯБВА БУРНО РАЗВИТИЕ ПЪК МАКАР И С"увеличен"на 26% ВЪНШЕН ДЪЛГ.

92

Анонимен

преди 5 години

Че какво толкова страшно и невъзможно има в това децата ни даучат по един учебник? Ще секне далаверата с обществените поръчки за батко и татко ли? Детските градини - безплатни - намалете си субсидията и заплатите и ето ви пари за малкото останали дечица в Б -я

91

Анонимен

преди 5 години

Това тъпо същество цц пак каза поредната глупост.какви пари като не да на власт. като дойдат ти ще си на четери крака при Нинова.много страх има май вече във вас.явно яко се е крало.

90

Анонимен

преди 5 години

САЩ ИМАТ 22 ТРИЛИОНА ДОЛАРА ВЪНШЕН ДЪЛГ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ, ЖИВЕЯТ СИ ДОБРЕ И ЩАСТЛИВО.ГЪРЦИТЕ КАТО ИМАХА ВИСОК ВЪНШЕН ДЪЛГ КАКВО СТАНА? ОПРОСТИХА ИМ ВЕДНЪЖ 200 МИЛИАРДА ЕВРО И СЕГА ИМ ОПРОСТИХА ОЩЕ 100 МИЛИАРДА, КАТО НАГРАДА, ЧЕ СЕ СЪГЛАСИХА ЗА ИМЕТО НА МАКЕДОНИЯ!

89

Национализация

преди 5 години

В отговор Нинова съобщи, че за да зададе тон, ще дари Техноимпекс на държавата и вместо депутатската си заплата, ще взима средната за страната! Гергов е обещал да я последва. Да живее социализъма другарки и другари!

88

Анонимен

преди 5 години

Парите ще дойдат, като ви се секне далаверата! Пари има, ама много гепаджий. Бойко дава?!?!?!? Как така дава? Държавен бюджет, ала бала! Гласувано само са парлама и оставен един голям запас ( разбирай преизпълнение на бюджета) за да.може Бойко да дава и да.се види колко е готин и добър.

87

Анонимен

преди 5 години

Интересен е фактът, че Корнелия Нинова никога не е била комунистка, а Борисов е комунист.Повечето от хората в ГЕРБ са били комунисти, а другарката Цец.ка дори е била и партийна секретарка.И не забравяйте, че и нейният син учи в САЩ, че дъщерята на Борисов живее в нечуван разкош там.

86

Анонимен

преди 5 години

До БГ,да де АМА ВИЖ И БВП НА Румъния не само дългът им,да те миналата година "ошашавиха света"с растежа си а то беше защото си сложиха % сива икономика в БВП а ето тая година растежът им е почти колкото нашия!Нямат и висок бюджетен дефицит а се държат на границата на допустимото от 3%,НИЕ ЗАТОВА СМЕ СОЧЕНИ КАТО "НАЙ-БЕДНА В ЕС"НЕ ЗАЩОТО СМЕ,А ЗАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ СЕДМА ГОДИНА ПОДДЪРЖА НИСКО НИВО НА ДЪЛГ,ВИСОКО НИВО НА ИЗЛИШЪК И НИСКО НИВО НА БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ,ЗА СМЕТКА НА СТАНДАРТА!!

85

Ч У М А Т А

преди 5 години

За последните десет години над ЕДИН МИЛИОН и двеста хиляди българи са прокудени от домовете им!84 села са заличени от картата на България.Други 364 села имат до 10 жители и до няколко години ще бъдат заличени.Закрити са стотици болници и училища.16 МИЛИАРДА лева ДДС са източените от джобовете на българите.Няма нито един осъден за корупция по високите етажи на властта.България е официално обявена за най-бедната и корумпирана държава в Европа.България е на последно място по свобода на словото в Европа и на 111-то място в света.Това зло убива народ и държава. И то

84

Най-после

преди 5 години

Герб достойно ще заеме полагащото му се място в отходния канал на историята, презрян като унищожител на българите.

83

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия мантри ако някой не харесва Корнела бил гербаджия,ако някой критикува Борисов бил комунист,СТИГА ВЕЧЕ,почнете да разсъждавате ако можете реално.ГЕРБ строи и "развива"България САМО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪС СРЕДСТВА ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕС.НИЩО ДРУГО НЕ СМЕЯТ ДА ПРАВЯТ,НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА В ЕС И НЕ САМО!!ПОддържат ниски заплати и пенсии В ИМЕТО НА ФИКС ИДЕЯТА ИМ ДА НАМАЛЯВАТ външния дълг НО ЗА СМЕТКА НА СТАНДАРТА И РАСТЕЖА НА БВП,НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ БЕ ГЕРБЕРИ,не гледате ли статистика!?

82

Анонимен

преди 5 години

САМО ДЕТО НИКОГА НЕ МОГА ДА ЗАБРАВЯ, ЧЕ Г-Н БОРИСОВ Е КОМУНИСТ И ДО ДНЕС, ЧЕ Г-Н БОРИСОВ МИНА ПРЕЗ РАЗНИ МУТРО - ОРГАНИЗАЦИИ КАТО СИК, ЧЕ СИ НАПРАВИ СОБСТВЕНА ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ ИПОН, ЧЕ ИМАШЕ ВЗЕМАНЕ - ДАВАНЕ СЪС СРЪБСКИ НАРКОБАНДИТИ, ЧЕ МАСАЖИРАШЕ УШИТЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ И ЧЕ РАЗЧИТА, ЧЕ СЛУЧАЯТ С ЧАКЪРА Е ВЕЧЕ ЗАБРАВЕН.

81

Анонимен

преди 5 години

Ако ГЕРБ върнат откраднатото за 10-те им години "управление", българите ще живеят като царе със средна заплата 3 000 евро и пенсии 1 500 евро.

80

Как откъде

преди 5 години

Ще се пусне островът под наем.

79

БГ

преди 5 години

Външния дълг на Румъния за 10 години От 2008 - 37млрд До 2018 - 92млрд

78

Анонимен

преди 5 години

То само от откраднатото от първите двама в ГЕРБ могат да се плащат високи пенсии десет години.

77

До 75

преди 5 години

До АнонименАха, значи на това му казвали положителен дълг. Ще си запиша.