79

Анонимен

преди 6 години

Еврото ще се въвете по фиксирания курс 1.9558. Само за русофилите ще има специален курс 3.0 като един вид такса глупост.

78

Анонимен

преди 6 години

ПОМНЯТ ПОКОЛЕНИЯ АНДРЕЙ ЛУКАНОВАТА ЗИМА ТАКА ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА ГЕРБ-ГРОБ НИЩО ДОБРО НЕ ПРАВИТЕ, ЗАЩОТО СЪЩИТЕ СА КОМСОМОЛЧЕТА И ЧАВДАРЧЕТА НАРИЧАНИ ДС НА БКП!!!!!

77

привет от Германия

преди 6 години

По-принцип всички които са против дадено нещо се подписват за провеждане на референдум ! В България има над 4 милиона души с право на глас , а едва някакви 200 хиляди или 400 хиляди са против еврото ! Е дайте сега заради тях държавата да харчи излишни пари за референдум който противниците на еврото ще загубят ! Защо противниците на еврото не платят разходите за този референдум ?! Трябва да се променят законите и ако искащите референдум са поне 50 % от гласоподавателите ,тогава да има референдум

76

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаПърви въпрос, няма да ни се размине мигранти срещу паридобре ве, щом не щете за пари тогава ще разменяме фенове на бсп за мигранти :)Изнасяме ви в русия и приемаме сирийци вместо вас. Средния IQ в България ще се вдигне поне с 50% :)

75

cazzo duro

преди 6 години

Хм........Мъча се да се сетя за някоя страна от еврозоната в която живеят зле ама не успявам:))))))))

74

Анонимен

преди 6 години

ДО ВСИЧКИ ЗА ЕВРОТО, ЧЕ Е ФИКСИРАНО ЗАЩОТО ИМА ВАЛУТЕН БОРД И ЛЕВА Е ПРИКРЕПЕН КЪМ МАРКАТА СЕГА КЪМ ЕВРОТО. ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕВРОТО БОРДА ПАДА ТОГАВА ЩЕ ПЪЛНИЯ СРИВ НА ЛЕВА КЪМ ЕВРОТО. НИЕ ИКОНОМИКА- ПРОИЗВОДСТВО НЯМА МЕ!!!!!!

73

Анонимен

преди 6 години

Русофилистик-путиинофилската измеет не може място да си намери :)) Удрииииии :))

72

Анонимен

преди 6 години

До Свободен българинТвоето изразяване не ме вълнува. Цитирай мои внушения под статията. Иначе написаното от теб е клевета.*** ще викаш на ментора си. Не на мен.Аман от герберски ***, в чийто речник присъстват само персонални обиди! Разпознавате се отдалече, под всяка статия- едни и същи методи, еднаква агресия и обиди към инакомислещите. Променете стратегията си! Грешна е. Милиционерска.

71

хъш

преди 6 години

Референдум трябва да има,кога най-после ще чуете гласа на народа,съсипвате еднолично държавата за,която се е проливала кръв,а сега я поднасяте на тепсия,бог да ви накаже!

70

Дълг

преди 6 години

В момента спестяванията Ви в левове са ваши и не дължите нищо на никой, в момента в който влезете в Евро зоната, Евро-то го взимате назаем от ЕЦБ като външен дълг и този дълг се разпределя според курса към робите. с други думи ако имате 1000 лева и курса е 2 лева за 1 евро, ще ви дадат 500 евро, но тези 500 евро вече не са ваши, а са участието ви във външният дълг към ЕЦБ. Компренде?!

69

Сега

преди 6 години

В България освен бежански лагери май ще трябва да строим и лагери за русофилската ***.

68

Анонимен

преди 6 години

До ПсиходиспансерНяма край българската про/сто/тия ! Навярно всички тия 220 000 българи искат да въведем и рублата.те нищо не искат, просто така им казва селянката от Крушовица. Вчера крякаха за козичките в Странджа, днес не щат еврото.

67

Българина

преди 6 години

Първи въпрос, няма да ни се размине мигранти срещу пари, точно за това цяла източна европа не е и няма да приеме еврото, за да не ги притискат по тази линия.второ кой и как ще харчи валутния резерв на БНБ от 42 млрд лева?!? НЕ БЛАГОДАРЯ, ПОРЕДНАТА ГЕРБЕРСКА ИЗМАМА ПОДКРЕПЕНА ОТ соросогадите. Ще приемаме мигранти иначе пари за банковата система ЙОК! Еврото няма да реши нито един проблем, напротив, доходите няма са скочат, в унгария и чехия са по две на нашите без евро, значи може!

66

Анонимен

преди 6 години

До Въпрос Сега не сме ли роби на Спирос с кипърския потник ? Или на другите крадци от КТБ ? Най- големия враг на еврото е банкерското лоби, защото контрола на ЕБ ще им спре далаверите

65

ivan

преди 6 години

Я русофили марш в Сибир , а евроатлантиците в Гайропа да смучат бежански курац.Ниеискаме да ни питат

64

Анонимен

преди 6 години

HuKAKBO EBPO!

63

Анонимен

преди 6 години

Искам и аз да се подпиша, къде мога да го направяИ ти ли ша са пудпишиш някулку пътя кат мен!

62

Анонимен

преди 6 години

Това са пълни глупости, отново простаци прокарват смешно-налудничеви идеи. Курса лев-евро е фиксиран на 1.95583 , ще си остане такъв до края и при приемането ни еврозоната ще се превалутира на същия курс, всичко друго са лъжи и манипулации. Инфлация може да има най-много в рамките на няколко промила в първите 2-3 месеца, лихвите по кредите ще паднат с може би до процент, ще може да пазаруваме бързо и удобно в чужбина, същото важи и за гостуващите чужденци и т.н.

61

Психодиспансер

преди 6 години

Няма край българската про/сто/тия ! Навярно всички тия 220 000 българи искат да въведем и рублата.

60

Анонимен

преди 6 години

Тези, които искат да остане лева нямат и най-малко понятие защо го искат, освен сирахомилски фейк внушения, или защото били "патриоти". Да не би французи, германци, австрийци, и пр. да са по-малко патриоти, та изоставиха вековни валути?!