9

Анонимен

преди 5 години

НПО-та са тарикатски организации с неясно и нечисто финансиране.ЗАЩО НЕ ГИ ЗАДЪЛЖАТ ПУБЛИЧНО ДА СИ ОБЯВЯТ КОЙ ГИ ФИНАНСИРА И С КОЛКО? Тогава ще лъсне цялата мръсотия.

8

Анонимен

преди 5 години

Е ТОВА АКО НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА.ТИЯ ЗА ДА ОБВИНЯВАТ БОЛНИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ МАЙКИ СА СТИГНАЛИ ПРЕДЕЛА НА МЕРЗАВСТВОТОЕГАТИ И ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОРЪЧКА СРЕЩУ МАЙКИТЕ.ГАДОВЕ.

7

Efo

преди 5 години

Много ми е интересно как досега не са протестирали точно тези хора? Изведнъж се сетиха, че били зле! То е повече от ясно, че са платени!

6

Башка Луд

преди 5 години

Крадците плюят по майките! НПО-тата, са хранилки на не един лапчовец от властта!Нямам думи! Как нямат срама ат нищо, готови са и през децата инвалиди да минат, за едната далавера!Но помнете, има видов ден, онзи горе не забравя!

5

Burzum

преди 5 години

Дъното на мерзостта!Работа на гнусния червей Цветанов по заповед на Щуката!

4

Радичка

преди 5 години

Дискредитират майките за да оправдаят неизпълнението на исканията им,разделяй и владей, и така около скандала и препирните,коите така умело се насаждат между тях,всъщност нищо няма да се случи.За да успеят в исканията си трябва да бъдат единни и постоянни, и да се изпускат шанса си.

3

Анонимен

преди 5 години

Това противопоставяне и хвърляне на кал по майките е в изгода на ГЕРБ.Вместо да се реши проблема на майките с деца с увреждания,се създава нов интригантски проблем,отвратителен при това.Човек може да повърне.

2

Анонимен

преди 5 години

Незнам срамота нямат ли ? И тея *** и Илияна Раева и простокелата дето е родила?Държавата- ало къде са евро парите???Обричате тези майки и деца.!!!Какво значение има дали са пратени или не протестите?Искате да кажете че нямат право на тях ли?И да мизерстват докато депутатите харчат хиляди за билети че и на робота не ходят !!!

1

Доказателство?

преди 5 години

По принцип, да обвиняваме майки и близки на хора с увреждания, че са платени Като протеста просто цели приемане на конвенцията на ООН по темата, е меко казано смешно, грозно и престъпно.