73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 77Да, ама не забравяй, че сме дирекнти наследници на тоя тип икономика, в която имаше държавна работа за всички. Чужденците му викат unsustainable, демек не може да се подържа. Работи известно време, докато изтощи икономиката и при неблагоприятния условия, в които спират да ни наливат пари, всичко се разпада. Трябват ни по устойчиви модели на развитие, а не просто - "Таз година полупроводници, догодина пълни".

72

Анонимен

преди 6 години

Колко роми завършват средно? Условието е ясно! Три деца завършили средно образование.

71

Анонимен

преди 6 години

Вместо да бяха дали 2 милиарда за саниране на панелки,да бяха дали по 20 хиляди лева помощ при раждане на трето дете.Ето ти още 100 хиляди деца.Но да се дадат само на семейство ,в което и двамата родители са поне със средно образование.Щото иначе знаем кои ще се размножават.

70

Анонимен

преди 6 години

До КРИТЕРИИПри тая безработица и фалити на фирми това е абсурд.

69

Анонимен

преди 6 години

Цuник, обичам те!

68

Анонимен

преди 6 години

До АнонименУау ! Тролиш и то яко. Три деца и пенсия ! Че да раждам от сега. Ще подготвя едно, да се роди преди бала и после две през 9 месеца. Пансионерка на 20 години ! Перфектно ! Давайте още идеи !

67

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Само репопулация с живи етноси от Ориента ще възроди това гнило племе.Държавната политика по спасението на България трябва да се състои основно в заселване на бежанците, които са възможност за спасение на мрсното ни племе.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73Не е решение, защото става ромска държава. По-добре е както си беше преди 1989 г. и хората имаха държавна работа.

65

Анонимен

преди 6 години

До а?Ти какво разбираш под термина "богати" ? 55 инчов телевизор в хола, iPhone и пари за една екскурзия ?

64

Анонимен

преди 6 години

Хората не виждат смисъл от ЕС. Единици забогатяват, а останалите 99 % обедняват. Богатите държави търсят робска работна ръка и са егоисти.

63

Анонимен

преди 6 години

Има решение! Жена родила, отгледала и изучила до средно образование ТРИ ДЕЦА се пенсионира без оглед на трудов стаж и възраст.

62

Анонимен

преди 6 години

До 52Много точен анализ. Между другото това е втори основен фактор след парите. Конфликта между двата пола заради този феминизъм. Тея жени свикнаха, че някой им е длъжен за всипко. Когато не стане на тяхното ...просто си хващат чантата и кацат на друг клон , без значение, че имат дете. Това пък доведе до голямо недоверие към тях.

61

Циник до 64

преди 6 години

Да си прочел някъде , да съм писал, че е правилно?Докато *** на България е в ход...Ислямизацията на Европа е факт!Решават го шепа търтеи на държавна заплата ...тук ( в Европа ) и зад океана!

60

П.Петров

преди 6 години

Важното е БКП_ДС мутро-олигархията (БСП+ГЕРБ+ДПС) да е доволна, стадото овце - вълците го яли ...

59

Анонимен

преди 6 години

Ами то всичко е по-зле отколкото през войната! Само дето пропагандата е по-голяма, отколкото през войната!Едно време пропагандата е била, като се хвърлят листовки от самолети, в които на хората им се обяснява колко зле живеят при врага и колко хубаво живеят при другите. А днес пропаганда се прави като се пускат фалшиви статии и чрез медии и Интернет се обяснява на хората "колко хубаво живеят", а всъщност въобще не е хубаво! Българинът си е беден. Работа няма! А пропагандата казва "има работа".

58

Анонимен

преди 6 години

До 62Да, това е било лошото. Ти си бил собственост на режима. Най-яркият пример за свобода е възможността, да си тръгнеш.

57

а?

преди 6 години

До Анонимен60А кои са богати?руснаци? кубинци? венецуелци? севернокорейци?

56

Анонимен

преди 6 години

След 10 години ромите ще са 3 000 000 - а неизбягалите българи още по-малкоВ цяла Европа е така!Слава на Меркел и Брюксел!Не успяха да ни потурчат за 500 минали години....Е, защо да потурчваш някой който е тръгнал да се по***?

55

Анонимен

преди 6 години

Отношението на чужденците към българите в чужбина е лошо."Мързелив провинциален ТЪРТЕЙ!"Като гледам, отношението на българите към българите в България, не е особено по-добро.

54

Циник до 51

преди 6 години

Едно време по границите се стреляше "на месо", и убилия съгражданите си на браздата получаваше 10 дни отпуск-награда за добра служба!Ако по онези времена хората можеха да идат на запад - цели градове и села щяха светкавично да се изнесат....а браздата щеше да е разкаляна от милионите крака.Преди да плещите глупости за демокрацията - задайте си въпроса - защо младите бягат от постсоциалистическия рай!