15

До 3

преди 6 години

До 3. Нали ти е ястно, че статистичестки мъжете правят повече катастрофи и съответно отнемат повече животи. Правят повече нарушения и карата значително по-опасно. Дано да не се размножиш приятелю.

14

Бе

преди 6 години

колкото и хуманисти и търсачи на истината да я защитават, бъдещето и е в сливенския, и то за доста време! Толкоз!

13

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата (а под нейно давление и съдът) силно си превишава правата! Затварят човек без все още никакво доказателство, че е виновен, а версията, че ще се укрие е направо смехотворна, ако не беше тъжна... И как прокуратурата ще обезщети жената за лишаването и от свобода и унижението, което е понесла, ако после се окаже, че е невинна или само частично виновна?

12

Анонимен

преди 6 години

Рейсаджията е 100 % БГ аматьор. Не може Рено 950 кг. да обърне рейс 10 тона! Тоя се е панирал и е навил десен, то се вижда и на снимките от катастрофата.

11

Не

преди 6 години

искам да кълна като стара баба, но да попитам, ако на защитаващите я тук се случи подобна трагедия, и заради някаква си там, вместо да посрещнат близък човек научат за смъртта му...Тогава май май, а, друга песен ще запеете!

10

аз

преди 6 години

Оппааа! Уйде коню у реката! Излиза че я е пернала въздушната струя или някое камъче, тя се е стреснала, тръгнала е да гаси радиото и леко е закачила автобуса, оня също се е стреснал, отклонил се е вдясно, врътнал е рязко волана вляво, което го е изправило на десните гуми и е последвал втори сблъсък. Защо шофьорът на автобуса не е арестуван и то при положение, че една от пътничките твърдеше, че в момента на сблъсъка е говорил по телефона. Това лесно се проверява.

9

Бай Митьо

преди 6 години

Много лош късмет. Още малко ще кажете, че нарочно се е блъснала в автобуса. Да не дава Господ! Ако е лабилна може да си посегне на живота в такова състояние. Никой не е застрахован!

8

Анонимен

преди 6 години

Сълзи... Каква цена имат? При жените е лесно. Те могат да се разреват за скъсан чорап. Сълзите и са по-скоро заради разбитото и бъдеще. Разбира се че съжалява! Няма спор. Да молим Бог да ни пази!

7

Анонимен

преди 6 години

ШОФЬОРА НА АВТОБУСА Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК!!!ДАДОХА ИНТЕРВЮ С НЕТО И ТАМ НОЙ ОБЯСНЯВА, ЧЕ СЛЕД УДАРА РЯЗКО ДАЛ НА ЛЯВО!!!ТОВА Е ГРЕШНО ДЕЙСТВИЕ !!! ТРЯБВАЛО Е ДА ЗАДЪРЖИ ВОЛАНА И КОГАТО ПОЧУВСТВА, ЧЕ ГУМИТЕ СА НА ЗЕМЯТА ТОГАВА ДА ДАДЕ НА ЛЯВО!!!ТОЙ ДАЛ НА ЛЯВО КОГАТО АВТОБУСА Е БИЛ ЛЕКО ПОДСКОЧИЛ И СЪОТВЕТНО АВТОБУСА СЕ ОБЪРНАЛ!!ТАЯ СИ ИМА ДОСТАТЪЧНО ВИНА НО ГЛАВНАТА ВИНА Е НА ШОФЬОРА !!!

6

онбашията

преди 6 години

До Мдамтова че навсеки може да се случи не значи че не трябва да има наказания за неволни инциденти.а като караш без колан застрашаваш себе си, тъй че няма нужда от наказания, всеки да си преценява. аз слагам колан дори на задна седалка на кола, но в автобус не слагам

5

Анонимка

преди 6 години

Голяма трагедия.. Но е неправилно да се търси изкупителна жертва и заради факта, че в миналото това момиче е имало едно провиниение, не я прави вечен престъпник, Пробите за алкохол и наркотици са били негативни. За съжаление изкарването и като едва ли не Злото по улиците няма да върне жертвите. Просто е било писано това да се случи и нито колани на автобуса, нито пътища биха спасили хората, ако е било писано това да се случи тояно в този ден...

4

Моряк и половина

преди 6 години

Изключителна трагедия! От една страна вина има - от друга със сигурност не го е искала, помагала е... Не знам какво да кажа 6 човека са си заминали без абсолютно никаква вина... Жената е била трезва... Ставински пиян на кирка уби човек и е на свобода... наистина не знам какво да мисля...

3

Анонимен

преди 6 години

На жените да се забрани да карат коли!

2

Мдам

преди 6 години

На всеки може да се случи много е лесно да се обвини директно човек....Много тежка ситуация. Ще обвинят ли фирмата превозвач,че не е задължила пътниците да са с колани ? Дали нямаше сега всички да са живи ако бяха с такива ?

1

Ми

преди 6 години

какво да каже НЕЙНИЯ адвокат? Той и жертвите ще изкара виновни!