92

Вал

преди 6 години

Не мога да разбера,защо не канят в телевизиите безпристрастни коментатори,които да анлизират логически нещата.

91

кой

преди 6 години

Къде се скри храбрия борец за справедливост т. нар. Президент ??? Предатели !!!!

90

Анонимен

преди 6 години

Стига сте го показвали този. Нахалник

89

Даскала

преди 6 години

96# Слаб 2 ,седни и не се изказвай ...... .

88

Анонимен

преди 6 години

150

87

торен бръмбър

преди 6 години

Странно но от днес минималната социална пенсия в Русия е 9000 рубли, около 250 лева. Колко е в България?

86

Анонимен

преди 6 години

Шут! Сутринта пак беше с изгората си по телевизионните студия, където обясняваше как не искал личния му живот да получава публичност, вероятно докато е бързал за друго студио да приказва за голямата си любов. Писна ми този да се натрапва от екрана.

85

аут

преди 6 години

Борисов вън от България ...... С какви очи този артист ще отиде в Брюксел ?????

84

HELL

преди 6 години

До Анонимен 85 ако си този номерВземи влез в реалността или си стой в паралелната вселена и си трай. Кралство Дания ще ни третира като руски шпиони смях за 1 АПРИЛ!!!

83

Анонимен

преди 6 години

Путин е политически труп - факт. Стотици хиляди руснаци излизат в Москва да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

82

Анонимен

преди 6 години

Пуснат ли такава статия и НПО червеите излизат от дупките си, ***, заблудени, също застават зад това недоразумение Росен Плевнелиев.

81

Анонимен

преди 6 години

Един българин просяк в Кьолн или Париж изкарва 40 евро на ден и нощувката и храната му е безплатна в приют за бездомни, а на месец може да си докара от просене към 800 евро, 10 пъти повече от средната за Русия заплата 86 евро. Правото да просим пред катедралата в Кьолн и в Париж ни го даде членството в ЕС, просяци, просяци, ама 10 пъти по-добре от руснаците.

80

Не

преди 6 години

Плевнелиев не беше президент, а слуга. Срамувах се от него

79

тонката

преди 6 години

Другари вие си пишете тук колкото искате,но да знаете,че на следващите парламентарни избори 2021 пак ще ви сцепиме х..алките(:(:(:(:

78

Каталунец

преди 6 години

Беше най-некомпетентния президент. Единственото, което правеше е да говори негативно за Русия. Затова народа не го помни с добро.

77

Манолски

преди 6 години

тоз смешния да не се изпъва много много с *** си изказвания по медии

76

Анонимен

преди 6 години

Живея в Дания от години, вече съм си оправил живота финансово и мога да ви заявя най-отговорно, че тук в Дания където аз живея всеки който критикува ЕС се класифицира като руски шпионин и му се отваря досие в полицията. Така се защитава демокрацията в цивилизованите и демократични страни и затова тук при мен в Дания хората са добре финансово.

75

Анонимен

преди 6 години

тоа с отрицателния реитинг откъде изпълзя ве.забрави ли как му бихме шута и беше освиркван навсекъде.ууууууу

74

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия нямахме Киндери и Тоблерони а днес при демокрацията и американското партньорство във всяка бензиностанция има избор от стоки за които навремето само можехме да мечтаем. И най-важното, ние умните и кадърните - тези които имаме пари, можем да си ги купим, а не да ги зяпаме през витрината на Кореком и да мляскаме след детето на партийния секретар което яде Киндери и Тоблерони, а ние преглъщаме сух марципан "Кума лиса".

73

анонимен

преди 6 години

Плевнелиев не трябва да говори лошо за Путин. Русия вече е мощна индустриална държава с много висок жизнен стандарт. Минималната заплата в Русия достигна 118 долара, равна на повече от 180 български лева. Западът завижда на руския жизнен стандарт, и раздухва скандала с отровата. Срамота.