23

Анонимен

преди 6 години

В измислената държава Украйна, подобно на Македония и Косово живеят само два етноса.Това са руснаци - в Източна Украйна и поляци - в Западна Украйна.Така, че територията се дели на две - дава се двете половини съотвено на Русия и на Полша и американците да мирясат.Да си разполагат ракетите в Полша.Затова е цялата дандания - да стиснат Русия в обръч.Ама Путин не яде доматите с колците и не е наведен слуга като Боко Тиквата.

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Докато украйна беше заден двор на Русия, тя се превърна в стандартната руска помийна яма. Олигархия, корупция, кражби.....стандартния "руский мир". Сега поне има шанс. Няма държава на света която да е близка с Русия и да е добре, факт. Абхазия, Осетия, Донбас, Приднестровие, Армения....руский мир.

21

Анонимен

преди 6 години

Така нарченета Украйна винаги си е била руска. Не само Крим, а цяла Украйна.Навремето, когато още имаше СССР, украинският пияница Хрушчов, който беше начело на СССР тогава, подари им подари Съветската РЕПУБЛИКА Украйна.Забележете не ДЪРЖАВА, а РЕПУБЛИКА, при това Съветска.

20

Анонимен

преди 6 години

След като САЩ спретна Майдана и похарчи 5 милиярда, Украйна е в трагично състояние! Правят се на отворени и руснаците им спряха газа. Ще изпукат от глад и студ. Мразят Русия, ОК, но какво получиха от Америка? Мизерия и безработица. Бандити, стотици убити. Защо Америка не им изпрати газ безплатно? Защото не и пука. Опитаха се да ударят Путин но не успяха. И кой гризна дръвцето, Укрите.

19

Анонимен

преди 6 години

САЩ да върнат Аляска на Русия !!!

18

Анонимен

преди 6 години

Никога не е имало държава Укарйна, нито украинска история, език и традиции.Те копират руските традиции, като след 1991 си промениха имената, като им сложиха отзад по едно ИЙ за да се отличват.Така например АндрЕЙ вече стана АндрИЙ, ПетЪР стана ПетРО, такива ми ти работи.

17

Анонимен

преди 6 години

Не трябва ли украинците да кажат дали са един народ с руснаците?!

16

Адам

преди 6 години

Абсолютно истина е казала тази красива жена!

15

dдфсф

преди 6 години

До Анонимен 8И аз съм чувал, че при една пълномащабна война задачата ни е била да удържим турската и гръцката армия 40-60 минути.

14

Ха-ха

преди 6 години

Хохолската част от Украйна руснаците и без пари не я искат,със сигурност!Биха си прибрали само рускоговорящата(до 40% най-много).Останалото да си го делят хохлите с поляци,унгарци,румънци и българи(около 1млн.)

13

Мариян

преди 6 години

Навремето такам ислеха сърбите за хръвати, словенци и босненци, ей ги къде са. А се ползваха с по-голяма свобода и от нас. Ако се бяха разделили мирно сега щяха да са къде къде пред нас. Всички сме едно беше по времето на извратеното комунистическо време

12

Анонимен

преди 6 години

Докато украинският народ беше с руския, живееше добре.После дойдоха западните агенти, милиардерите Потрошенко и Яюцеглавинюк и ги вкараха в ямата, откъдето скоро няма да излязат.Това е истината зорошодчета.

11

Jimmy

преди 6 години

И аз така мисля! Тва е нашата Македония отнета от западналите ни партньори.

10

Анонимен

преди 6 години

Оф таз и тя един ПР продукт като Путин. Спомням си как я бяха рисували като аниме герой и тн по едно време...

9

Анонимен

преди 6 години

Ау, звучи много познато! "Македонците са българи, родили сме се на една земя, имаме общ език, история и традиции .... "

8

Анонимен

преди 6 години

Както вървят работите най-много съседите и да си вземат пограничните териториите които са населени с техни сънародници и това изкуствено образувание да изчезне. Тия дни и унгарците размахаха пръст на фашагите в правителството .

7

Ха-ха-ха-ха :)))

преди 6 години

"Украйна с нейните традиции, култура и език не е нужна на никакви западни партньори. Те биха искали да плюят на украинските грижи, традиции, песни, език. А ние не."---Изказа й е все едно някое лапе от улицата говори :) Пък и всичко знае бе, кой къде искал да плюе, явно е работила при западните партньори и те са иказали къде ще плюят :) "А ние не" - да, така казаха и зелените човечета, дето не са *** и които са в Източна Украйна в момента.

6

Анонимен

преди 6 години

До 2Да ама руснаците не ни искаха защото функцията ни реално беше буферна зона при евентуална война със запада. За това и ни въоражаваха толкова усърдно. При една война ние първи заминавахме.

5

ИскаИмСе

преди 6 години

Ти само гледай, да не ви се разпадне страната на поне още 8-9 части.

4

Елемаг

преди 6 години

Всяка велика държава си има своята "Македония".Русия-Украина,Франция-Белгия,Германия-Австрия и те такам и ние с мъжете Македония.Учете история просто.Тая Киевска Русъ ,да не съм я правил аз случайно?