192

Бож.

преди 6 години

След Жаблянов да дойде Гущеров а ако не стане- Свинаров или Говедаров.

191

Анонимен

преди 6 години

чл. 5 от Парижкия мирен договор задължи България да задържи и предаде на съд виновните за националната катастрофа, извършили, заповядвали или съдействали за извършването на престъпления против човечеството. Никола Петков подписва указа за създаването му.

190

ognyanz

преди 6 години

Докато ГЕРБ правят шоу в парламента, Истанбулската конвенция (уж оттеглена от Бойко) тихомълком е изпратена на парламентарните комисии. И някой ден ще чуем по новините, че вече е подготвена за гласуване.

189

Стягайте се!

преди 6 години

Гответе пледоариите си, подобно на вашите невинно репресирани елитари "Ние не знаехме, че така ще стане - Хитлер ни подведе, той е виновен"Само да не забравите да замените името на Хитлер с това на Борисов!

188

Az

преди 6 години

Народният съд е съд, в който подсъдимият е нямал право на защита. Просто се е решавало този дали да умре или да го вкараме в затвора и толкова. Който подкрепя подобна глупост означава, че няма нищо против примерно сегашните властимащи да постъпят по същият начин. Да отворят сайта днес.бг, да речем и да избият всички, които са писали против правителството. На този принцип са избити сума журналисти и писатели, защото писали против партизаните.

187

Василев

преди 6 години

И фашизма и комунизма са световни конспирации и идеологии, да си мислете че от вас нещо зависи и ви се подобрява живота към по-хубаво!!!Как ще стане , когато 0,0001% контролират всички ресурси,капитали и корпорации???Задавали ли сте си този въпрос, и социалното неравенство продължава да расте???Агент Лейди Кералайн Дохърти!ЦРУ!!!

186

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

185

До Фашизм=Кумунизм

преди 6 години

Боко, успокой се. Да не вдигнеш кръвното!

184

Никога

преди 6 години

Жертвите не са били само от Народния съд. Шумкарите, крадците от мандри са разстреляли попа, кмета и учителя във всяко село и малък град ! Те са били "фашисти". Като чета някои мнения, има хора, които оправдават това и са готови по същия начин да разстрелват всеки, който им опонира, защото бил...фашист ! С хора с подобно мислене никога няма да има помирение, никога !

183

До Само питам

преди 6 години

решението на НС значи ли ,че се реабилитира фашизма в България или поне ,че се опрощава?Да, но това е просто поредният опит от дълга поредица - плач по невинните жертви на елитарите и добрите приятели на Хитлер, кълнене по комунизма/НРБ/ и опит за индулгенция за геноцида от 1989 досега.

182

Анонимен

преди 6 години

Защо най-напред се зачертаха хубавите неща от онова време - култура, спорт, образование, безплатно здравеопазване, ниска престъпност, чиста храна, евтино море, природа, липса на наркотици. От любов към българския народ ли?

181

Само питам ....

преди 6 години

решението на НС значи ли ,че се реабилитира фашизма в България или поне ,че се опрощава ?????

180

Spiritus Rector

преди 6 години

На практика Народния съд прекратява клането на българи от българи. Да припомним, че хобито на много царски офицери е било да режат глави срещу заплащане. По 50 000 лева на глава. Жертвите им са били борци от Съпротивата, съюзници на Антихитлеристката коалиция от САЩ, СССР и Англия. А България е била съюзник на, по-късно самоубилия се, Хитлер.

179

Стягайте се!

преди 6 години

Колкото и да пищите, новият Народен съд е неизбежен и крайно необходим.Гответе пледоариите си, подобно на вашите невинно репресирани елитари "Ние не знаехме, че така ще стане - Хитлер ни подведе, той е виновен"Интересно е, че присъдите са произнесени в името на НЦВ Симеон Кобурготски, а гробовете им са изкопани в Орландовци от англичани и американци. По-точно от бомбардировачите им.

178

Василев

преди 6 години

До ГеноцидМоже да кажем, че съюза с Германия през ВСВ е неизбежна и необходима политика, защото така България си връща Добруджа, нямаме стотици хиляди избити българи от окупационни немски войски, и дали ще бъдем съюзници или противници, това нямаше да отмени съветската окупацияи съветския комунистически режим!Да, но никой не го казва от ГЕРБ, защото човек трябва да си мери приказките, и има много жертви от преврати, и избити хора без съд и присъда по време на царския режим!Агент Баладар!ЦРУ!

177

ангел

преди 6 години

Браво !

176

Анонимен

преди 6 години

Народният съд е най -яркият пример за това, че България беше ПОРОБЕНА от руският окупатор и беше назначено правителство от престъпници и некадъници, които обаче послушно лижeХасково зaДинка на осралaта се кръвожадна мечка! Това бе най-големият позор за народа ни.

175

Анонимен

преди 6 години

Погазиха Конституцията ни за кой ли път. Конституционния съд ще го върне.

174

Анонимен

преди 6 години

Народен съд за комунистите трябваше да има през 90-те, но за жалост проявихме мекушавост и виждаме прекрасно резултата от тази наша грешка.

173

Анонимен

преди 6 години

Ще учат младите на фалшивата си история. Скалъпена по чужди посолства в последните години. Промиват им мозъка. Това ако е демокрация здраве му кажи. Джендърството е ценност, а родовата памет и семейните ценности не са. Вече и за истина, че народният съд е неизбежен от победителките, човек се уволнява от зам. председател.