15

реалист

преди 6 години

ГЕйРБ като връщате комунизма сананирайки безплатно, защо не дадете и безплатен ток? Ще спечелите със сигурност следващите избори и ще дишате чист балкански въздух.По нататък като изтеглите още някой лев държавен дълг, можете да ни купите и електромобили. Хаира да бъде пълен. :)))

14

ДПС

преди 6 години

До даПочетния прецедател каза че НЕМОЖЕ да се пипа бизнеса с дърва

13

Анонимен

преди 6 години

"Приемането им ще позволи в дните с двойно превишаване на замърсяването, както е в последните дни, пътуването с градския транспорт със "зелен" билет да струва 1 лв., а ако замърсяването е като в Скопие, той да е безплатен", поясни Фандъкова."ИСТИНАТА: да ползваш амнезията си като ББ. "В дните, който има завишаване на ФПЧ градския транспорт е БЕЗПЛАТЕН"!!!!!!Къде пак СО иска 1 лев сега за лъжи! Ама не можеш фръ*цло-пръц*ло да вакарате 3,5 мил. хора в градския!

12

да

преди 6 години

да се забрани продажбата на дърва, въглища, гуми и пластмаса.

11

С.Стоилов

преди 6 години

Как не могат да спрат паленето на гуми-аз91 гд запалих гума на магистралата до офенбах германия абе каква полиция нещеш всякаква доиде че и пожарна студ яко зима не ги интерасува немеца колата депанаж мен в ареста платих 3хиледи марк че и колата ми бракуваха.Само закони....

10

Анонимен

преди 6 години

Със заплата 400лв чисто, как се плащат сметки за ток.Започнаха да говорят в стил- Като няма хляб, яжте пасти! Тия хора имат ли реална представа как и с колко живее обикновения човек?!

9

Европеецо

преди 6 години

Лъха на мъдрост тип Пауло Куелю. Тези които могат да си го позволят да минат на ток. Е да де - точно затова има смог, защото тези които могат да си го позволят са 10% от популацията в софия.Като Мария-Антоанета, казала на хората от френската революция като нямате пари за хляб, яжте пасти.Да бехте се разбрали с основния ни враг и доскорошен приятел Русия за цената на газа и за южен поток, калинки гербави.

8

gg

преди 6 години

Махам се от тази ***!!!Минаха всяка граница!!!Детето ми иска да живее!

7

шматка

преди 6 години

Поне изплю камъчето като назова истинската причина за ФПЧ

6

Анонимен

преди 6 години

Който няма пари, няма да кара бричка и няма да се топли. Нямате право да вредите на другите, защото не можете да си позволите екологична кола. Баси сбърканата ценностна система.

5

софиянец

преди 6 години

Какъв контрол, какви 5 лева. В ромките махали се горят главно гуми, парцали и пластмаси, понякога дървета отсечени от западния парк. Инспектор не може да припари до махалите, ще го изядат, особено вечер. Сигурно по евро програма ще сложат климатик на всеки катун и ще плащаме и тока!!!

4

Бай Оня

преди 6 години

Ха колко е нахална! Аз се топля от 2002 г. на камина с дърва и изобщо не ми пука за вашите смоци! Както казват руснаците, отсосай ***! Ти ли Фандъкова ще ми плащаш сметките за тока, че да ми казваш как да се отоплявам айде марш в храстите герберастка стерва! Изобщо не ме интересуват *** ви простотии, аз не се смятам за свързан с ЕС и западните ценности, те са ми противни!

3

zeus

преди 6 години

Хаха, общината е безсилна да спре недосегаемите да горят каквото намерят. Иначе за топлене на ток трябват две неща: нормални доходи и електропреносна мрежа, и двете ги няма никакви...

2

123

преди 6 години

А токът от къде идва бе. От ТЕЦ-овете. И защо още не са изгонени от Виетнамските общежития онея ***.

1

само да питам

преди 6 години

Мммммдамм..... с 700лв заплата как точно се отделят 200лв за отопление на ток?