9

Анонимен

преди 6 години

То в големите градове по света има СМОГ, защото си палят печките на дърва хората, нали? Муахаах Смешници!

8

Анонимен

преди 6 години

до 6 Колите като не са основен замърсител кака така имаме СМОГ над София и лятото, разбирач?

7

Анонимен

преди 6 години

Основният замърсител са пушеците от гетата, но там не смеят да влязат.

6

ще останат самошведи

преди 6 години

Да застанат с газоанализаторите на пистите пред терминал 1 и 2 и да започват самолетите(доказан като най голям замърсител на въздуха) После може да отидат във всичките софия област квартали, села и махали, където от всяка втора къща излиза дим на маслени печки и други самоделки, а ако мен лично ми спрат колата и ми кажат, че е над нормата ще им дам ключа от таблото и ще ги помоля да ме закарат към терминал две да се махна и аз. Тази държава имитира дейност като се цели в обикновените хора.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво! Сега ще има бум на катализаторите 2ра употреба,а също и на кражбите на такива.Ще облажат и сервизите за гърнета.Катаджиите също ще имат повод за рушвети,ГТП пунктовете също.Естествено ефект няма да има никакъв за екологията,просто защото колите не са основния замърсител,справка топлите сезони и абсолютното доказателство-тази коледа-София беше празна(е един етнос не пътува много),коли нямаше,имаше силен вятър,който да разнесе застоялия въздух точно преди празниците и ефекта беше НУЛЕВ!

4

Анонимен

преди 6 години

Защо само в София?????

3

иван

преди 6 години

Криворазбрания и ненужен метод на веселие чрез възпламеняване на пиратки и фоерверки ще замърси в пъти повече въздуха, но за това общинските служители мълчат. Щом като има офанзива за чист въздух, нека всички карти да са открити на масата.

2

Факт!

преди 6 години

Точно тка терор над "***" каращи 190ка с джанти петолъчки чист диезел слушащи чалгица и дефиз немецо го измислил.А най добре тия да се наредят в редичка до ров и стреляне в гръб като паднат заривай с булдозера!

1

Анонимен

преди 6 години

Видяхме през почивните дни, когато повече от половин София се беше изнесла при майкини и улиците бяха празни как замърсяването беше отново в пъти над нормата.Почнете да миете улиците и затегнете контрола върху строителите. Даже и по празниците строежите им не спират а огромните 20 тонови дизеляци кръстосват София и разнасят кал денонощно!