59

Анонимен

преди 6 години

Русия-ключовият продавач на страх?!?!?!Ххахахахахахах!!Поредната издънка с гръмко заглавие на Дойче Смърделе!!Много бързо забравихте нинджите облечени в черно събрани под едно черно знаме с бял надпис,които да всяват страх и създадени не от Русия!!!Същите и поклонниците им сага в Европа под формата на мигранти правят каквото си искат,ама да не си помислите че са продавачи на страх!!Сакън!!Ние сме от ЖУ СЮИ-тата!!Обединени,хванати под ръка и крещящи "Не ни е страх",а всъщност се ....от такъв!!

58

бг

преди 6 години

Елементарно е - еврейските сатанински плъхове искаха джихад-животните да победат в Сирия и християните изклани до последния.

57

Анонимен

преди 6 години

В Германия пилотите тренират на въртолетите на автомобилния клуб ADAC. Как нема да ги е страх.

56

Виж ти

преди 6 години

Да ви представя и един истински военен експерт от Израел, който твърди, че САЩ и ЕС, с авантюрата си в Украйна, сами изгубиха и последната си надежда за военно надмощие над Русия. Крим е пълен с ново оръжие, нито един кораб в Черно море не може да оцелее по-дълго от 15мин. ако Русия не иска това. Ракетните установки в Крим, обезсмислиха американските ракети в Румъния. Крим осигури на Путин победата в Сирия, а тя, създаването на руска средиземноморска ескадра там. САЩ се скара с всичките си съюзн

55

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

Западняка отива някъде - Азия, Африка, и раздава пушки , но дава и на двете страни . После ги дразни и им гледа сеира , как се избиват взаимно, в същото време ограбва ресурси :) Азиатеца, Африканеца вече не иска пушка, вече иска трактори, иска камиони , иска да си обработва земята, иска да си копае мините, иска да произвежда.Той не може да си купи Германски трактор за 100 000, толкова му е бюджета на армията :) Иска технологии , сам да си произвежда евтини машини Русия, Турция, Китай им дават

54

Анонимен

преди 6 години

Едно време Хитлер е спечелил повече гласове на демократични избори отколкото Меркел днес в Германия

53

Анонимен

преди 6 години

Русия си е на гол тумбак чифт пищови

52

Виж ти

преди 6 години

Боже, от къде ви спускат да прекопирате тези м...мници! Русия се вкара в задънена улица, трябвало да преговаря за Крим и да предаде Асад:))) По-смешно и жалко нещо от руски либерал няма никъде по света. В Русия 99% от хората ги презират, но "свободната преса" ги превъзнася, защото запада би дал трилион долара да види един такъв м....мник за президент на Русия, да се върнат времената на Елцин... Само, че е време западът да си извади пръстите от контакта. Русия победи в Сирия и дори САЩ прие Асад.

51

бг

преди 6 години

Нацистка Германия е била по-голяма демокрация от САЩ и Израел.

50

Анонимен

преди 6 години

Русия е непобедима.................не четете историята, но питайте Наполеон и Хитлер да ви кажат!!!За Россию, за победу, до конца!!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия....................опозицията на Асад са банда терористи и ще бъдат унищожени до последния ***, гад и ***.................гарантирано от Русия!!!

48

хихихихи

преди 6 години

На Русия не и ритат камериерките в главата,не и пикккаят в центъра на курортите и не им закриват ядрените блокове. Никой Германец или Европеец не може да си купи руска земя,да си отвори завод,който да произвежда 15 млн тениски ,да ги продава по 2 $ и да печели по 30 млн$ ,а същевременно да плаща на болни,инвалиди и пенсионери 300 лв да му бачкат да не ги осигурява и да крие данъци и при положени,че вижда че умират от глад и няма как да живеят с тея заплати да пише статии как страната прогресира!

47

Мишо

преди 6 години

Бла, бла, бла..........

46

Анонимен

преди 6 години

Мда, яд ги е че дадоха технологии на Русия и Китай и сега ги било страх. Аз бих се напикaл от страх на мястото на дойчовците: от една страна арабите с големите какалашки а от друга - непоправимите руснаци грубияни дето се бият.

45

Анонимен

преди 6 години

Спрях да чета след като стигнах до "Дойче веле". Сякаш се задейства автоимунна реакция.

44

Българин от Германия

преди 6 години

Този Преображенски гълчи, плюе и хока като типичен представител от Студената Война ! Извъртва истината и заблуждава читателите. Но мислещите хора не се оставят да бъдат манипулирани и осведомяват се от много източници на информация.

43

бг

преди 6 години

Еврейските сатанински плъхове в Тел Авив,Ню Йорк,Вашингтон и Киев убиха десет хиляди цивилни етнически руснаци в Източна Покрайна.

42

вятърна мелница

преди 6 години

Дойче Веле = Дон Кихот.

41

Анонимен

преди 6 години

Дойче Веле и магистралната жрица си приличат по един признак- правят нещо гнусно за пари.

40

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика...................свикнаха ли лицемерите в Англия, Франция и САЩ и слугите им в България?Крим е руски завинаги..............скоро неофашистите в Киев ще бъдат наказани за престъпленията си..........затова, че убиват руски деца и жени!!!