18

Анонимен

преди 6 години

Не съм икономист, не съм и русофил. Просто уважавам истината като ценност. Така са ме възпитали. Всички над 30 възраст си спомняме Русия преди Путин. Сега след всички санкции и проблеми е по-напред икономически от тогава. Световните анализатори (pwc например) й предвиждат и за следващите 50 г. да удържи устойчиво 5 - 6 място като икономика в света

17

Анонимен

преди 6 години

Сорош: Путин е моята НПО`шка . За мен най-важното е той да си изпълнява задълженията - да дава газ и петрол и да държи мужика на хляб и вода в тайгата.

16

Към 1-ви..С Путин...

преди 6 години

Прав си. С Путин лягаме,с Путин ставаме. Е,създават ни малко разнообразие. Иначе,лягаме,ставаме,и дишаме с Борисов. Абе,предпочитам Путин...

15

Анонимен

преди 6 години

И как е добре ? След като има редица санкции , забрана на банки , забрана на финансови потоци , забрана за износ и какво ли не ? Как по точно всичко е добре ? Би ли ни обяснил с икономически доводи ?

14

Анонимен

преди 6 години

ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААхахаххахахахаххахаха!Путин бил спрял грабежа на руслямия?!?!?!?!?!?Мдаааа, само дето виолончелистите около него направиха дебели панамски сметки с милиарди ОГРАБЕНИ от простия мужикистанец!

13

така е

преди 6 години

До Владко,бе...Не може,фондация Америка за /или/против България не дава пари да се пише истината.

12

факт

преди 6 години

Eи,много го мразят този Путин защото спря грабежа на Русия от западни фирми който спонсорираха подобни индивиди от петата колона предатели....

11

Владко,бе...

преди 6 години

Нещо да кажеш за унищожената българска икономика?Престанете да гледате в чуждото канче,а вижте нашите празни чинии...

10

опозиционер??????

преди 6 години

зам.министър при Касянов, - буахахахахаххахаа,хихихиххихихихх мбуахахахха,а бе що не цитирате интервютата и на Иво Минджев или на Соломон Паси ,а на дойче веле кога пак?Хахахахаххахахаа.Хора които имат 0,00000001 % подкрепа в Русия, на които и грантовете им спряха разказват виц след виц.

9

Анонимен

преди 6 години

Факт е обаче, че в Русия руснаците или поне 90% не само обичат Путин, но са готови и да умрат за него ако се наложи....Ооо, не само в Русия, в България също има такива баламурници.Модерраста и той е такъв путинофил. Сега ще остави само постовете на зомбираните.

8

Анонимен

преди 6 години

Маааааааалееееееее мила........то верно си било, че гл.упо.ста по хората ходи!!!! Колко мъка имало по тоя свят, че не могат да се докопат с мръсните си ръчички до богатствата на Русия!!! Мъъъъкааааа, мъъъккаааа.........Че като е толкова зле положението, тряйте си, тя ще се разпадне, самоунищожи.....тогава може и нещо и до вас да припадне....АМА НЕМА ДА ДОЧАКАТЕ! В НЯКОЙ ДРУГ ЖИВОТ, изед.ни.ци!

7

Кой

преди 6 години

го казва това? Г-н Никой!

6

Анонимен

преди 6 години

В Китай как е? Навални ще свали ли Си от власт и да оправи икономиката, още по-голям растеж.

5

Анонимен

преди 6 години

В БГ медиите са на особена почит оплювачите на Путин.С охота им се дава трибуна.Такава е линията на партията, това е политкоректното поведение на независимата журналистика.Факт е обаче, че в Русия руснаците или поне 90% не само обичат Путин, но са готови и да умрат за него ако се наложи.Но това няма да го прочетете никога в БГ медиите.

4

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден се пише за Путин, само на рождения му ден нищо не се писа.

3

Анонимен

преди 6 години

е за това се плаща това се пуска

2

Анонимен

преди 6 години

Все още не са стигнали дъното, но са близо.

1

С ПУТИН

преди 6 години

лягаме . С ПУТИН ставаме. Моля ви се освен да цитирате разни "експерти" за които най-важното им качество е че са опозиционни прочетете и някоя статистика. Колкото и нашите "експерти" от СОРСКИТЕ хранилки дето не слизат от екрана да ни обясняват колко добре живеем при КАПИТАЛИЗМА