40

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че не е работа на хора от парламента да пишат, допълват или коригират доклад за сигурността на страна. Ако има грешки или неточности в даден доклад, то той би трябвало да се върне за поправка.

39

смехурко:))))))

преди 6 години

Не хвалете режими който са доказани с окупацията и геноцид към народите.Не забравяйте Унгария ,Чехия, другарко Нинова

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Така е , и мен не са ме питали на референдум , ама след последния проведен такъв , едва ли ще видим друг, защото се страхуват от волята на народа си , за тях ние сме едни тъ пи и безмозъчни овце и нищо не разбираме. Нищо ,че рефередума е един от основните инструменти на демокрацията.

37

Анонимен

преди 6 години

Борисов е като ветропоказател. От неговите врътки им се завива свят и на противниците и на съюзниците. Ако беше жена, все бременна щеше да ходи! Жална България!

36

БСП са гад.ини

преди 6 години

Няма по-мръсно племе от *** - където и да е по света. Доказано от историята.

35

Анонимен

преди 6 години

Като е такава прекрасна възможност защо не си прати отрочето там?

34

у

преди 6 години

По проекти с Русия се краде брутално, Нинова много добре ги знае тези работи.

33

Анонимен

преди 6 години

До ШопПо-добре замълчи или си купи очила щом не виждаш как Китай и Ко не изместват САЩ.

32

аз

преди 6 години

До :):)Благодаря за уточнението! Наистина! Точно за заплаха става дума, не за враг! Не знам защо всички третират "заплаха" като еквивалент на "враг"! Предполагам, че става дума за грешка на езика.

31

u4en

преди 6 години

Корни да внимава !!! Да не й наложат санкций - да изгонят сина и от САЩ и да не и блокират банк. сметки в америк. банки !

30

Анонимен

преди 6 години

Това за чеченците и изнасилванията хубаво си го съчини обаче народа не е толкова *** за да вярва на такива идиотщини.

29

Анонимен

преди 6 години

Нинова не мишкувай!Официална декварация прочетена в Народното Събрание лично от теб уж лидера на партията ти.Такива статусчета във социалните мрежи със селфита... са пълно замазване на положението. Да не говорим вече колко дни и толкова не каза от шубе.

28

Анонимен

преди 6 години

Аз не признавам НАТО за съюзник. Щом не са ме питали на референдум значи не съм си дал разрешението.

27

Анонимен

преди 6 години

" Крайно време е Путин да изпрати танковете и вежливите зелени човечета и да изметат цялата гербаво-реформаторска ... "...................Те и в Крим, и Донбас така мислеха, пък после като дойдоха чеченците на Путин и като започнаха да грабят и изнасилват ... местните решиха че не е хубаво, но вече беше късно.Но простите хора (като тебе) винаги си получават заслуженото, така че всичко е справедливо.

26

аз

преди 6 години

До избирателНе знам колко сте другари с ББ - но ще ти кажа, че няма как Русия да не е заплаха за нас! В тяхната военна доктрина пише, че България е враг на Русия! Не виждам как някой, който те смята за враг, не е заплаха за теб!

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18По съвсем различни линии се пращат там . То и комунистите са пращали децата си там, но не разбирам връзката. Между ограбването на България и това, че еди кой си е пратил децата си да учат еди къде си. Изпращат ги там да получат добро образование това е признание за запада. Какво знаеш ти ти само плюеш.

24

Анонимен

преди 6 години

Аз не мразя американския народ. Имам приятели американци и ги уважавам. Пикая на американската политика и на националните предатели от терористичната групировка ГЕРБ

23

смехурко:))))))

преди 6 години

Другарко Нинова 21 век сме малко се пообразоваите.Путн е ДИКТАТОР лика прилика са с Ердоган.Има специялен филм за Путин и за избитите от неговата клика хора и интелигенция..И кога станахте комунистка кога бяхте седесарка колко партии сменихте .Или сте тез който крадат най много

22

Анонимен

преди 6 години

Борисов и Цветанов са слуги на САЩ и Израел. На тях не им пука нито за НАТО нито за ЕС. Те си вършат долната противонародна работа и се хилят мазно по ТВ. Особено тоя с яйцевидната глава и апартаментите

21

Пфю

преди 6 години

Нинова е повъpня!