25

хронология 2

преди 6 години

И Русия позволи на кримчани да направят референдум и да се отцепят. За никого не е тайна че в Крим повечето са рускоговорящи (все пак терминологията беше използвана точно така, което е много умно от страна на Русия, защото така се избягва етническият признак).Има и друго, Русия позволи да целият украински военен флот да излезе от Крим. Ако искаха можеха още там да потопят всички кораби, които вече бяха в руски териториални води. Но Русия им позволи да се махнат от Крим без никакви проблеми.

24

Адам

преди 6 години

В Окраината 80% са Руско говорящи и от тях 60% са Руснаци значи е редно да се отделят и присъединят към Русия!

23

АЛЕКО, не КАЛЕКО

преди 6 години

Колко ниско трябва да паднеш, за да защитаваш УБИЙЦИ НА ДЕЦА И ЖЕНИ

22

ей

преди 6 години

Тука някой пишеш ти дървени философи изобщо не са в час с ситуацията в ДНР и ЛНР,и за военните престъпления извършвани там от режима в Киев.

21

Анонимен

преди 6 години

Скоро ние храбрите кърджалийски опълченци, ще развеем знамето на Кърджалийската Народна Република! И ще тръгнем срещу фашистката хунта в София да се борим за свободата си и за правото си да се присъединим към родината майка Турция!

20

Защо няма санкции ?

преди 6 години

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години и 4 месеца, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

19

Анонимен

преди 6 години

Този посланик не си знае историята. Кога е имало държава Украйна през 1878 година? А знамето е благодарност към донските казаци, които са воювали на Шипка.

18

Adam

преди 6 години

Този военно престъпник и родо отстъпник нот тази измислена държава и нация Окраина Микола Май кажи да вземе да се гръмне. Донецката република е Руска и има право на самоопределение колкото България от Османската Империя.

17

ivailo 1403

преди 6 години

мирът и сигурността в Украйна са застрашени от майданаджиите и техните симпатизанти. Донецк и Луганск затова и се отделиха от Покрайна, за по -голяма сигурност на хората живеещи там.

16

Анонимен

преди 6 години

Другия път да носите сламени чучела на геройски очистените Гиви и Моторолла.Напук на укропитеците.А между другото вчера още едно донецко *** е опънало копитата в Сирия.

15

Калеко Алеко

преди 6 години

Това са пишман патриотите от така наречените "Войнски съюзи" и други паравоенни организации, които посрещаха "Вълците на путин" в Бургас. Да подкрепяш нелегитимни терористични организации на един свещен български връх и в името на България, е меко казано кощунство. Да не забравяме че в Рускотурската война от 1877-1878 г., наред с руските войници, са се били и български опълченци, и Украинци, и Румънци, че и Финландци .... !!!

14

хронология 1

преди 6 години

За полжението в Украйна са виновни руснаците, но и украинците.Сега все пак да припомня, че в Украйна първоначално забраниха руският език, а 40 % са руско говорящи. Това на какво прилича? И руснаците се възпротивиха, и после вече се започна.И украинците си помислиха, че могат със сила да потушат гнева на рускоговорящите. И тогава вече за да защити своите съграждани, защото мнозина имат и руски паспорти се намеси Русия. И то се намеси доста решително, като отцепи Крим и застана зад кримчани.

13

слава на сланината

преди 6 години

Посланика на страната в която се води гражданска война и умират цивилни граждани и по улиците маршируват фашистки групи,това Украйна ли беше!?

12

ПРАСЕНКО

преди 6 години

обещаваше докато украинчета отиват на училище децата на ДОНЕЦК ще седят по мазетата в страх да не паднат бомби и мини. Помним как УКРО ПРЕСТЪПНИК-ЛЕТЕЦ стреля с ракети по центъра на града и разкъсаните трупове на жени пред Областната администрация. Пък после официално заявиха, че са се взривили климатиците на сградата. И той НАГЛЕЦ е тръгнал да търси съдействие от БЪЛГАРИЯ. Стига ни срама, че ТИКВАТА продава снаряди на престъпниците в КИЕВ за убиствата в ДОНЕЦК

11

Анонимен

преди 6 години

"Е какво толкова е станало?"Утре, като развеят турското знаме, пак същото ли ще кажеш?

10

СатаНАТО

преди 6 години

За мене е по-странно как никой не отрази военния парад в Киев по случай Деня на независимостта на Украйна. Имаше какво да се види.

9

СатаНАТО

преди 6 години

Как не се сетихте да вземете и портрети на цига нето Гиви и джуджето Моторола, БРЕ!

8

Анонимен

преди 6 години

Е какво толкова е станало?Лична позиция на някой човек. В България има деморация все пак комунизма свърши.Като не му харесва на посланника да отиде на Шипка и да им дърпа ушите, ако посмее.

7

д-р Дрегер

преди 6 години

*** споко.Имаме си почти готови Варненска Народна Република, Бургаска Народна Република, Кърджалийска Народна Република и Благоевградска Народна Република.Какво ли ни пречат ония самодейци от Донецк дето въведоха регистрация за евреите и ругаят Киев на фашисти?

6

Анонимен

преди 6 години

Айде украинския посланик да не ни казва какви знамена да веем в нашата си държава, а да си гледа нацистката ***