65

Анонимен

преди 7 години

До 61Няма такова нещо камериерката да трябва да говори английски, това е обикновенна камериерка пич, старшата сигурно говори, на рецепция сигурно и те говорят, ама тая най-много да знае 10-ина думи, тя по принцип няма какво да говори с гостите, явно тоя я пита нещо а тя му отговорила вероятно че не го разбора и си продължава с работата, и тоя я рита

64

Анонимен

преди 7 години

Дори и да го е обрала, това ли евроатлантическата ценност и демократичен начин за търсене на права?

63

Чоко

преди 7 години

Колко бяха възмутени западняците, когато онзи манг*ал ритна жената в метрото.Веднага го задържаха и му лепнаха присъда. Сега да видим дали този бледолик ще бъде задържан и бързо осъден.

62

Анонимен

преди 7 години

Абе не че защитавам тоя швед или много ми дреме за него, ама се учудвам как всички може да го оплювате без въобще да сте наясно със случая. Да, виждате някакви кадри, които са меко казано грозни, но не чувате нищо и бързате да коментирате.Изчакайте да разберем какво точно са си казали и след това да коментираме.

61

Анонимен

преди 7 години

Уж в Слънчака мутрите са колкото пиянките, а няма кой да вкара тоя нещастик в мозето за разговор! ***!

60

Бивш студент

преди 7 години

"Може да му и казала нещо", "може да го е напсувала", "самият факт, че потърпевшата мълчи става ясно, че не й е чиста работата"... ти си много зле! Ти не си човек! Ела да те ритна в главата и да видим дали ще кажеш нещо. Просто чужденците идват тук да пият и друсат и си заслужават да ги крадът и лъжат по черноморието!

59

Анонимен

преди 7 години

В българиия думата швед е обидна. Може пък да го е разбрал по някакъв начин и да е помислил че му се подиграва.

58

Анонимен

преди 7 години

Епа нали арабухите ги газят и колят и "гордите велики" викинги копче не смеят да им кажат, та се налага да изкарат агресията някъде другаде и задължително върху слаби и беззащитни. Нещастници.

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонименза целта си има рецепция, където да се оплаче, не да пребива персонала на хотела, нищо чудно, че в Турция и Гърция всяка година изнасят на носилки към самолетите претрепани западни туристи

56

до 58

преди 7 години

Камериерките трябва да знаят английски средно ниво. Мисля че разговорът им протича на английски. От клипа ясно се вижда че разговарят все пак около минута.

55

Анонимен

преди 7 години

Дайте го на Дянко

54

Анонимен

преди 7 години

Може би го е обидила на националност или пък е обидила държавата или кралицата му.Нe знам, ама такъв садистичен шут без нищо, хич не ми се връзва.

53

Анонимен

преди 7 години

Нали не очаквате камериерката да говори шведски, или пък тоя швед да говори български, най-вероятното за мен е ,че тоя швед я пита нещо, ама жената не го разбира и си продължава с работата, шведа явно вбесен от игнора я рита по главата е това е :) нищо чудно да е бил или къркан или леко надрусан

52

Анонимен

преди 7 години

каквото и да е казала жената, няма място за такава неадекватна реакция! Това е все едно по кръстовищата като се псуваме - всеки да вади бухалката и да се почваме! Очевидно не става така.

51

Анонимен

преди 7 години

Какъвто и разговор да са водили, този ритник е абсолютна свинщина!!! Жената си чистеше, този мерзавец отиде при нея, ако е имал някакви забележки, има си управа този хотел, гледам други гости на хотела си минават покрай жената съвсем нормално и никой не я закача за нищо.

50

Анонимен

преди 7 години

Потомците на онези българи отпреди 100 години,това ако беше се случило в Сърбия или Русия дълго този швед щеше да си спомня ваканцията и периода на лечение за негова сметка!!Но,тук вече сме ги научили,че всичко им е позволено!!ВСИЧКООО!!Кой-каквото му е кеф!!Убийство-няма проблем,изнасилване-няма проблем,малтретиране-няма проблем........овчето стадо е насреща!!Тая охрана в този хотел за чий я имате бре??За украса??Я му хвърлете един кьотек докато му падне заряда на акумулатора!!!

49

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да му е казала, той няма право да я рита така.Като се има и в предвид, че действието се развива на Слънчев Бряг, а там ходят най-големите *** от цяла Европа, тоя изобщо не му е чиста работата.

48

Анонимен

преди 7 години

Ако шведът докаже, че го е напсувала, може дори да я осъди.Самият факт че е освободен само след десетина минути показания, говори че е изтъкнал някаква основателна причина, която ние не знаем.Още повече, че и потърпевшата си трае е не е повдиганала обвинение срещу него.Явно се чувства виновна или поне гузна.

47

Анонимен

преди 7 години

Не знам, но някой може да си помисли, че трябва да отмъсти за жената.

46

morelini

преди 7 години

Госпожата да си намери някой печен адвокат и повече едва ли ще и се наложи да работи.Да го одрусат една хубава цифра да плати а и да отиде за известно време на курорт безплатен този швед сбъркан...Всяко стадо си има ***....