57

Петолъчка в сърцето

преди 7 години

Сега сядам да гледам повторението на парада на широк екран, а какъв велик празник имаше пред Паметника на Съветската армия в София - бедна ви е фантазията, аз участвах в празника и правя историята на България през 21 век, а вие си стойте вкъщи и пишете коментари!

56

kokospa

преди 7 години

Комплексарщина в най-чист вид!

55

аре стига русофилия

преди 7 години

Руснаците са взели азбуката и християнството, благодарение на нас, повечето им царски родове идват от Волжска България и Казанското ханство, архитектурата им е френска, италианска, немска, шведска, технологите им са крадени от нацисти, американци, японци, в историята си имат само една защитна война, всички останали войни са им нападателни за завзимане на територии и ресурси. Цялата им икономика зависи от износа на ресурси, без да имат никаква реална продукция. По БВП на глава са 48 в света.

54

Анонимен

преди 7 години

Който не е бил на Червеният площад е пропуснал половината си живот! Просто самата атмосфера там, хилядите посетители на него, го правят неописуемо място.

53

42

преди 7 години

До 56На днешно време да се произвеждат техника и електроника за дома е най-лесно.Даже и в индонезийски, виетнамски и китайски цехове го правят.

52

Ген. Колев

преди 7 години

Гнусна държава, със скотски народ. Окупатори и убийци. Техният социален експеримент наречен ГОМУНИЗЪМ [вулгарна незензурна квалификация] майката на окупирана Европа. А сега тия същите *** цъкат и се чудят що сме бедни и прости. Ами 45 години русофило-комунизъм начело с тодора ***, и още 25 години преход по руски образец - така ще сме! Днес България трябва да отбелязва ден на загубата, окупацията, заграбването!

51

до 59

преди 7 години

Първата капитулация на Германия е на 2 май. Но в нея се записва само спиране на огъня. Дейстително Стлин е недоволен от нея, защото има шанс, немските войски да се предадат на американските. Затова на 8 май се подписва безусловната капитулация на Германия.

50

Ss

преди 7 години

Двете крайности ! Едните си показват оръжията другите бръснатите крака... И всеки си избира кое да гледа и на кое да се кефи !

49

Анонимен

преди 7 години

Много хубав военен парад, дано някой ден да имам възможността да го видя на живо. Атмосферата се усеща даже от монитора, всичко е на страхотно ниво, добре подготвено и изпълнено.

48

здравейте

преди 7 години

Колкото и да ги обиждаме...Русия е способна да рестартира животът на земята..Такава сила заслужава своето място на световната сцена.......С това могат с това се съпротивляват срещу опитите да чужди държави да източват природните им богатства....дори и НАТО колкото и силни да са ...ако,не е САЩ,Русия има шанс да ги разбие.....дали е добро или не..голямата държава си е голяма

47

До 14

преди 7 години

До АнонименИли трябва да получаваш много рубли..или да си крайно ментално недоразвит.Друго обяснение за коментара ти няма.

46

Нормален

преди 7 години

Мислех, че в България има по малко ***, но като гледам патологичните писания виждам че съм сбъркал!

45

Анонимен

преди 7 години

Браво Путин Браво Русия мачкай краварите.

44

Анонимен

преди 7 години

До до 41Оф капитулацията е подписана на 7и дори има снимка на това. Историята после е друга защото Сталинчо се засегнал че не присъствал и са го преместили на 9-и. Аман бе четете!

43

Анонимен

преди 7 години

БЛХАРИТЕ В МИНАЛОТО БЯХА ВЕЛИКИ АГРАРИ СЕГА И ДОМАТИ НЯМАТ ХАХАХА ТРЬГНАЛИ РУСИЯ ДА ПРИСМИВАТ БЬЛХАРИ ХАХАХА

42

хахахаха

преди 7 години

Ще доживеем ли да видим парад на руските перални, хладилници, прахосмукачки, телевизори, леки автомобили, граждански самолети?

41

до 41

преди 7 години

Да се знае, но ти си незнаещ! Капитулацията на Германия е на 08.05 1945 г, в 23.01 минути берлинско време, По това време в Москва е 01.01 минути. Затова в Европа празнуват на 8, а Русия на 9май. И като си толкова знаещ, подред е тази капитулация?

40

Анонимен

преди 7 години

Комплексарска показуха на най-гнусната държава на света. Ракети, железа ...и то до едно откраднати и копирани!

39

Анонимен

преди 7 години

Някой да е виждал цивилизована държава да прави военни паради?

38

Анонимен

преди 7 години

САЩ трепери пред вида на шепата маршируващи крусанти по плаца! Трепререте!