112

Анонимен

преди 7 години

До САЩ СА ВЕЛИКИти не мисли за русия помили си за турция че ако нападне на бг и кирамила няма да остане

111

Анонимен

преди 7 години

На *** им готвят нова секира -увеличаване възрастта за пенсия. За мъжете ще е с 4 години над средната продължителност на живот на руския мъж.Честито.

110

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да повтаряш и да се напъваш, фактът си е факт, дори в уикипедия може да се прочете. САЩ клекнаха пред Хрусчов и изтехлиха ракетите от Турция, и тогава Хрусчов изтегли ракетите от Куба. Тези ракети там не застрашаваха толкова САЩ, но америкамците напълниха гащите от страха и бързо-бързо изтеглиха техните от Турция.

109

Добре е

преди 7 години

да си имаш силна армия-не смеят да те барнат тогава-визирам не само Русия, а и Сев.Корея и Иран примерно. Та ако щете и турция-ако нямаха армията си сигурно щяха да дойдат да ги демократизират и тях чрез бомбардировки след чистките на Ердоган...

108

Анонимен

преди 7 години

Русия била регионална сила. ДА, АМА РЕГИОНЪТ МНОГО ГОЛЯМ, БЕ.И на изток, и на север, и на запад да погледнеш, все САЩ виждашМНОГО УДОБНО

107

Анонимен

преди 7 години

43% от домакинствата в САЩ харчат повече, отколкото изкарват.

106

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да повтаряш това за Куба, то няма да стане истина.Чудя се защо великите САЩ не нападнаха и не завладяха Куба, както направиха с много други държави, ами я търпяха 57 години и още продължават.

105

KING OF KINGS

преди 7 години

Червена армия вече няма. Русия е християнска православна страна, а не комунистическо атеистка!

104

Анонимен

преди 7 години

Държава в която декраминилизират домашното насилие не само жалка. Брутално скапана държава е. Да, за Рашка иде реч

103

Анонимен

преди 7 години

От 2000 година насам средната класа в Русия скочи от 8 на 32 процента, жизненото равнище осезаемо се покачи - пенсиите се увеличиха 12 пъти, заплатите 14 пъти, съвсем различен е международният статус на Русия. Средната класа в САЩ днес е малцинство; докато през 1971 г. 61% от американците са живеели в домакинства на средната класа. Доходът на домакинствата от средната класа в САЩ е намалял с 4% през 2000-2014 г.

102

ивчо

преди 7 години

до 125 фрегатите първо не са бракувани, втори са купени на символична цена на ефин нов ф16 52 милиона и с бонус един кораб за борба с мини. и трето не са 1960 а 1978 като при нас идват след капитални ремонти 95/6 г. Просто се изказваш като лаик.

101

Анонимен

преди 7 години

Кенеди прати брат си на крака в руското посолство в Хавана да обещае, че ще изтеглят ракетите от Турция ако руснаците изтеглят ракетите от Куба. Посланика му каза да си гледа работата, и тогава американците клекнаха и изтеглиха ракетите и от Турция, после и Русия от Куба.

100

Анонимен

преди 7 години

САШ като са глобална сила, защо обикалят като гладни *** Сев. Корея, а не нападат?е само това,ми сега ще си вдигнат противоракетния щит, който разположиха преди месец в Ю. Корея, защото Китай им скръзна със зъби.А великият Тръмп иска да се среща с Ким.

99

Анонимен

преди 7 години

Държава дето няма една АМ да се смята за велика сила е повече от жалко.

98

Анонимен

преди 7 години

Не знам какъв е бил СССР, СССР няма вече 30 години, но днес САЩ са само една регионална сила и никой не ги бръсне за слива, дори страна като Северна Корея която от 70 години е под икономическа блокада им се подиграва и им плюе в лицето а Тръмп се пули и иска да разговаря с малкия Ким.

97

САЩ ВСЕМОГЪЩИ

преди 7 години

русия ако имаше силна армия нямаше от страх да изтегли ядрените си ракети от Куба ! Само едно предупреждение им направиха американците и руснаците напълниха памперсите и си изтеглиха ядрените ракети от Куба ! А около русия САЩ настаниха своите ядрени ракети ,в Турция , Латвия и др.

96

Анонимен

преди 7 години

Тя пък една мощ, кой където ги побара ги пердаши яко. Тва ли е прехвалената руска мощ? Да не говорим пък за допотопната им военна техника, от времето на Студената война. Те са единствените които така и не можаха да направят нещо по добро от това което направи СССР до 1990 година, а той горкия се движеше с 20-30 години след Запада.

95

Путин

преди 7 години

Ставай страна огромная.....всичко друго са глупости......и българска злоба и безсилие.......

94

Анонимен

преди 7 години

Русия само за едно десетилетие стана отново най-влиятелната държава на планетата.

93

гого

преди 7 години

хаха не мразел армията българина, я дай пример за нещо което сочи обратнито.