394

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен416 Свали си твоята *** ?Винаги полосата е цел е цел, наравно с ъс самолетите ,винаги . А радари ,локатори и тем подобни са втора по степен цел ,. Сърбите отлично показаха как измамиха целите на същите ракети-радарите - още1999 г. И още тогава се доказа че томахоуките са допотопни и имаха фира 50 / 50 %Основните поражения се извършваха от ,,невидимите ,,самолети докато свалиха един от ПВО и друг излетярл от авиано и свален от МиГ 29 на 27 март 1999г.

393

Джон Спрингфийлд

преди 7 години

На *** освен война със света, друго през празните кратуни не минава. Ушанките отдавна са доказали на света, че освен войни, друго не могат да правят.За 100 години една читава ютия не направиха,един свестен автомобил не произведоха,един свестен филм не направиха.В болния мозък на "съветският" човек,който поради липса на какъвто и да е принос към цивилизацията,търсещ убежище само и единствено в удавения във водка мужишки патриотизъм,проспериращият свят е срещу варяшките степи на матушката...

392

Анонимен

преди 7 години

В САЩ все повече ще се заличава бялата раса.Не-грите имат по 7-8 деца, както и латиносите.След определена численост чисто генетично тази нация ще стане нещо средно между Латинска Америка и Африка, както и културно.САЩ изживяват последните си звездни мигове.Белите мъже са врастници на Тръмп, а по-младите бели, са като излезли от комедийно шоу-визуално и ментално.

391

Петьо-Еврей

преди 7 години

След 60 ракети от това летище камък на камък не трябваше да остане а то почти напълно цяло, американците викат всички ракети си достигнаха целта руснаците викат нее така а сега кой лъже))))

390

Анонимен

преди 7 години

Ама краварчета пълнят гащитен и започват да се пенят когато Кимчо изстреля нова балистична ракета, а и неговите всички поразяват целта, не само 23 от 59.

389

Анонимен

преди 7 години

"На една крачка от войната сме!"Е ади де... и вие като ония плондер Кимчо само приказки.

388

Анонимен

преди 7 години

САЩ ще ядат пръчката. Русия даде 20 милиона жертви във втората световна война да спасява запада и Европа от нацизма, Русия си е научила урока. Нито един руски войник няма да напусне територията на Русия при глобален конфликт а САЩ ще бъдат унищожени като територия.

387

леле-мале

преди 7 години

не се и съмнявайте, че при евентуален конфликт м/у двете "велики сили" бг територията ще бъде една от първите цели на "братушките" , грубо - нема да си играят /щото и не могат/ с насочени ударчета като чичо сам!

386

Анонимен

преди 7 години

"Русия предупреди САЩ: На една крачка от войната сме!"Русия отдавна е с две крачки в две войни без да е спечелила нито една от тях.Война с САЩ може да доведе до много жертви, но ще е края на Империята на злото !

385

Точен коментар!

преди 7 години

"Изостаналостта на една нация се измерва с любовта й към Русия. Всеки може да вземе картата и да провери това твърдение за всяка държава една по една."

384

Анонимен

преди 7 години

Бог забавя, но не забравя. Путин също. Всеки който е тръгнал с рогата напред срещу Русия винаги е завършвал със собствените си рога в собствения гьз.

383

Анонимен

преди 7 години

САЩ и съюзниците им нямат отбрана, ако Русия изстреля няколко ракети едновременно, предупреди американският генерал Джон Хътън. Съединените американски щати и техните съюзници нямат отбрана в случай, че бъдат изстреляни от наземни установки голям брой крилати ракети от вида, които Руската федерация разположи наскоро. За това предупреди във вторник американският генерал Джон Хътън.

382

Анонимен

преди 7 години

САЩ ИМАТ КОЛОСАЛНИТЕ 26,9 ТРИЛИОНА ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ.ЩАТИТЕ ОТЧАЯНО СЕ НУЖДАЯТ ОТ ЕДНА ГОЛЯМА ВОЙНА ЗА ДА ЗАЧЕРКНАТ ДЪЛГА СИ,ТЕ ЗАТОВА ЦИОНИСТКИТЕ КАШЕРНИ КРАВИ ЗАД ОКЕАНА ИЛИ ЩЕ ПОДПАЛЯТ СВЕТА С ТЕРМОЯДРЕНА ВОЙНА .ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯВЯТ ФАЛИТ .ТЕ И ЗАТОВА ПАЛЯЧОТО ТРЪМП ТОЧНО КОГАТО В ЩАТИТЕ БЕШЕ КИТАЙСКИЯ РЪКОВОДИТЕЛ ЗА ТРУДНИ ТЪРГОВСКИ И ВАЛУТНИ ПРЕГОВОРИ РЕШИ ДА ПОКАЗВА МУСКУЛИ.ТОВА Е ИСТИНАТА ,САМО ,ЧЕ С ТЕЗИ УДАРИ ПО СИРИЯ ВМЕСТО ДА ВПЕЧАТЛИ КИТАЕЦА ТРЪМП СТАНА ОЩЕ ПО СМЕШЕН.

381

Анонимен

преди 7 години

Единсвеният начин да бъдат спрени руските междуконтинентални ракети е в началната фаза на излитането с ПВО щита от източна Европа. Ядреният удар по източна Европа ще бъде мълниеносен и унищожителен още в първите секунди на войната.

380

Анонимен

преди 7 години

От цялата работа стана ясно, че след "59" ракети, летището е напълно функциониращо... :D

379

Анонимен

преди 7 години

Жалките душици се утешават, че са божествени, и си мислят че войната ще ги подмине. Първата световна - 16 милина, втората световна 70 милиона, все божествени душици.

378

Манолски

преди 7 години

Терористи воюват срещу диктатор в Сирия, нямат работа там нито Путин, нито Тръмп, който между другото уж щеше да си гледа неговата страна, добруването на нацията и няма да се меси в ненужни конфликти....... Всичко е маскарад за пред хората, големите си играят техните игриза за ужас на обикновеното народонаселение, страхуват другата половина от света и неоспорим факт е, че където "посяха" своите разбирания за демокрация няма нито мир, нито добруване. Дано следващите не сме на балканите

377

Анонимен

преди 7 години

До 424Пак си чел само руска преса. Там лъжат.

376

до 412

преди 7 години

Задлъжнялостта на САЩ е 95% от БВП за 1 година.Това е колкото си написал НО нормата на дълга спрямо БВП-то е напълно нормална и е по ниска от средната задлъжнялост в Европа на пример.Освен това около 60% от тези 20 млрд Америка дължи на самата себе си ! По точно на Федералния резерв който е пуснал печатницата и парите които е вкарал в икономиката се пишат като дълг за да не се увеличи Инфлацията!Останалите 7-8 трлн са от продажби на Облигации които Америка всяка година Емитира

375

Анонимен

преди 7 години

Ами видяхме ги как правят ракети, от 59 ракети по 1 милион долара едната само 23 достигнали целта, а на другия ден летището пак си работел. Впрочем какви американски коли се карат и продават в Европа, какви коли правят американците?