69

Анонимен

преди 7 години

Тъй налагайте още санкции на Русия или яжте евроатлантизъм ха- ха-ха-ха Спрете и Южния поток как е в ЕС харесва ли ви либерализма и триполовия социализъм на Меркел.Искайте евтин газ от новите си братя ха-ха-ха.

68

Анонимен

преди 7 години

Тук някакъв седнал да ми обяснява какви били цените по соца и май си мисли, че ако изберем БСП ще стане същото... вие нямате никаква връзка с реалноста.

67

Анонимен

преди 7 години

До ПешкоЗащото не е тяхна работа. Работата на служебното правителство е да организират изборите.

66

Анонимен

преди 7 години

До 79Това мога да ти го направя за всяка западна държава. Цените преди 40 години нямат нищо общо с времето днес. Ако си мислиш, че това време може някога да се върне значи имаш нужда от урок по икономика и пазари.

65

Пешко

преди 7 години

Газпром щяха да свалят цената на газта, ама случиха на служебно правителство, което не си мръдна пръста по въпроса

64

Коментар

преди 7 години

Да живее братска Русия!

63

Анонимен

преди 7 години

До 1 лев при соцакупон за стола - първо, второ и трето -50 ст.парно на тристаен -12 леванаем на ведомствен двустаен -6 левапарно, ток и топла вода -20-30 лева на месецсредна заплата СЛЕД ДАНЪЦИ над 220 лева.нулева безработица пенсиониране средно на 55 г.безплатно образование и здравеопазванежилища по себестойносткарти за почивка на символични ценипочти нулева престъпност5.5 млн. работни местаА СЕГА?!?

62

Men

преди 7 години

Като сваляха цената на газа как пък нито хляба нито каквото и да било не поевтиня! Нали уж били свързани, май тая свързаност работи само в едната посока.

61

Анонимен

преди 7 години

До 1 лев при соцаПо твойта логика ето ти пример от САЩ:пакет дъвки 1965: 0.05 цента през 2015 0.65 центаХляб обикновен 1965: 0.20 цента през 2015 1.45 билет за кино 1965: 0.60 цента през 2015 8.00Разбираш ли на къде бия или имаш нужда от урок по икономика и пазари?

60

до 64

преди 7 години

Нищо не ти отбира главата от икономика, честно! За пример ще ти дам стоките, които купуваш от Китай. Че най-обикновенна джаджа тук струва например 2 лева. А е дошла от 5000 км, като от нейната цена отиват за заплати, данъци, мита и т.н.. Как става това. Ами същото като с нашите баници при соца. По-малко крадци по веригата.

59

Анонимен

преди 7 години

Краят на 4-тата бг държава наближава

58

Всезнайко

преди 7 години

До 24В България за кого и за какво гласуваш е едно и също.Явно, обаче има още такива хора, които само критикуват, но нямат смелостта да предложат нещо смислено.

57

Cелянин

преди 7 години

Да си ядат баниците или да си реорганизират производствата на ток, изхода е само един връщате се по селата биете камшика на топлофикации малък и среден бизнес да се сринат и ще продавате яйца и мляко скъпо и прескъпо на гражданите и на депутатите, ако искат да купуват нека умрат гладни всякакви комисии и други подобни. Станете фермери и живейте природосъобразно.

56

Анонимен

преди 7 години

На огъня всичките.Нито комунизъм, нито капитализъм можаха да направят като хората.

55

Анонимен

преди 7 години

До 66Ми ще гледате като за нищо друго не ставате и все чакате от някъде нещо да ви се даде без да си мръднете пръста.

54

до 60

преди 7 години

Стига с тоя соц.Знаеш ли колко струваха цигарите в Англия или САЩ 70-те и колко струват сега, същото мога да кажа и за хляба и за млякото и всичко което се сетиш. Поскъпването на цените е световна тенденция, а не българска. Стига сте живели в миналото гледайте на пред.

53

Анонимен

преди 7 години

До 59Ти сигурно си от хората които си мислят, че това време може да се върне. Виджам че нямаш идея от икономика.

52

Анонимен

преди 7 години

Да вдигат всичко белкем до др. избори да ви дойде нещо в акъла.

51

Анонимен

преди 7 години

До 1 лев при соцаИ накрая балона се спука и реалния свят влезе в ежедневието ни. Не може да произвеждаш нещо на една цена и да го продадеш много под себестойноста му. Ако се чудите и защо икономиката на СССР се разпадна.

50

Анонимен

преди 7 години

Сценарият е ясен! Булгаргаз ще вдигнат газта с 30%, а после тиквата ще се възмути от грабежа и ще намали цената му с 5% И овчия народ ще каканиже: герб! Герб! Той мисли за всичко!