108

Анонимен

преди 7 години

Пичове няма значение дали бсп или герб се тая, пак ше сме в ес пак ше сме в нато и пак далеч от русия. Дали ще има санкции или не се тая.

107

До 127

преди 7 години

Аз ще гласувам за БСП,защото всички от партията столетница са в ГЕРБ.

106

Анонимен

преди 7 години

Бойко е станал по-нисък от тревата преди избори, обикаля студиата и се прави на благодетел. А като се погледне в огледалото кого вижда, защо този въпрос остана без отговор. Ако пак си го изберем, жална ни майка. БСП са същите. Тези 2 партии са с основна вина за 27 г страдания. Колко загубени трябва да сме, за да гласуваме пак за тях за да победял единия другия... такава глупост, че нямам думи ...

105

Анонимен

преди 7 години

Най-смешното в цялата работа е, че червените шушумиги тук си мислят, че ако спечели бсп ще напуснем ес и нато и ще се обърнем към русия хаха

104

До 122

преди 7 години

Отишли са в маалата да купуват гласове.

103

t-rex

преди 7 години

Като гледам колко минуса са натряскани на предния ми пост си мисля, че или нямат мозък хората или е в ход поредната тролска кампания на БСП.Социолозите седнали да ми обясняват, че за един ден стотина хиляди човека са си променили мнението. Щото на мен ми прилича като на показване на резултати все по-близки до истината за да не станат за резил след изборите.

102

Анонимен

преди 7 години

Една Партия Столетница е,ба майката на цял един народ за половин век...В неделя, пак за нея гласувайте....

101

Хитър Петър

преди 7 години

Цяла банда крадци ще вкарате в парламента, а после ще се чудите защо сте толкова зле. Може и по-зле да стане от сега.

100

Швед

преди 7 години

Дръпнали са ме за вектора.. ГЕРБ са Духльовци

99

До 99

преди 7 години

Ама той,Шорош свърши парите.

98

Анонимен

преди 7 години

Отвратен съм от социологически лъжи.Затова ще ви го върна като гласувам за БСП

97

Анонимен

преди 7 години

А бе Странджа, Василев, къде се загубихте? Само Киро кофражиста и още един двама до никъде няма да я докарате. Да не би да сте прозрели истината и да си ближете раните предварително. И Пепито ще я загази. Надка и тя се покри.

96

Бай Иван

преди 7 години

Подкрепящите БСП са хора на възраст до 25г. които са слушали нещо за соца и си мислят че това време ще се върне. Три пъти сме сваляли БСП от власт и пак ще ги свалим ако трябва.За последните 10 г. ГЕРБ и БСП имаха по два шанса да управляват държавата и двата пъти се о**аха.

95

ВАСИЛ ЧИЧИБАБА @

преди 7 години

САМО БКП И БСП @!ИДВАМЕ, ЗА ДА ВЪРШЕЕМ ПОЛЕТАТА И НИВИТЕ, КАКТО АЗ ВЪРШЕЕХ ПО ВРЕМЕТО НА ВЕЛИКИЯ ЛИДЕР ЖАН ВИДЕНОВ !РАХАТ ОЛСУН ЗА ВСЕКИ !!

94

Анонимен

преди 7 години

Да се надяваме, г,лупаците в България са вече по-малко и няма да гласуват за крадците които се появиха през далечната 1945 година и доведоха държавата до това и състояние...

93

Анонимен

преди 7 години

Два дена преди изборите ББ е станал един хрисим,един кротък и само повтаря "каквото каже народа".Ааааа,сети се,че в тая държава имало и народ.Народ,с който ти се подигра и вече 6 години му подхвърляш трохи и то не на всички,а на тези с доходи м/у 160 и 300 лв.като с по 5 лв.на година.Такова унижение и в африканските страни не си позвпляват към народа.Но ние знаем,че вълка козината си мени,но нрава -не.Може да ме съди бокич за това.

92

Хитър Петър

преди 7 години

Гласуваш за БСП получаваш ДПС и ДОСТ. Гласуваш за ГЕРБ получаваш РБ, ОП, Марешки и цялата останала банда.

91

Хм...

преди 7 години

Най-точната социология ще е в неделя. Редни ли са тези платени проучвания преди изборите, обслужващи партиите? Всеки ден се редуват ту едните, ту другите. Дразнят вече. Има ли значение БСП или ГЕРБ?! "Матриял" няма, "матриял". То не остана един нормален, за който да гласува човек. Демографията почва да си казва тежката дума и положението става необратимо. Всеки се бута на хранилката, а тя все по-празна и по-празна. А, да... И познайте от първия път кой ще плаща масрафа след изборите.

90

Анонимен

преди 7 години

Който критикува герб, бил комунист?Ами тогава ще гласувам наистина за БСП, като ме направихте комунист, гербави комсомолци и лелки

89

Анонимен

преди 7 години

Няма значение кой ще спечели БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ СТРАНА