18

M-r Fox

преди 7 години

Позор!

17

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, че комунистическите отрочета биват наказвани многократно и жестоко !!!

16

Anon

преди 7 години

Ако някой е следил изоълнениятс на тази жена докато беше посланичка в САЩ щеше да знае, че тя е луда. Не е глупава или неинтелигентна, просто е луда. В медицинския смисъл на думата. Такава излагация....

15

Анонимен

преди 7 години

Ако допуснем, че е извършила действието без умисъл, все още са налице два въпроса около, които нямат точен отговор. Първият - защо заплаща глобата? Честният човек, ако под съмнение достойнството му и престижа, ще оспори, дори и за 50 гр. крем. Вторият - защо подаде оставка? Вярно е, че едното събитие може да няма нещо общо с другото, но някакси странно си съвпадат шума на едното с тежестта на другото.

14

9689

преди 7 години

Ленче,редно е поне за малко да се скриеш.

13

Анонимен

преди 7 години

Ех, пречиста светицо,и на тебе ли посегнаха, сросоидити и еврогейовити?И на теб ли посегнаха, света водо ненапита...

12

Анонимен

преди 7 години

Случва се човек като говори с болната си майка неволно да прибере нещо. Сега разбирам как са станали нещата при Костов - говорил е по телефона с болната си майка... и половин държава утече в канала.

11

Гошо

преди 7 години

Едно голямо БРАВО за смелостта на Елена !!! Да имаш доблестта и ку_ража да дадеш интервю в централната новинарска емисия.След като я плюха и обиждаха незаслужено.Достойна жена !! Възпитана и с класа.Преживала е толкова много ,а е постигнала ненадминати за България успехи! С теб съм Елена , винаги ще имаш обичта и уважението на хиляди хора.Маниулациите и калта хвърлени по теб са лъжи !!! Продължавай с високо вдигната глава

10

Анонимен

преди 7 години

Поредния кьорфишек, занимават ни със тая, че отвлякла някакво челвило за да не видим че ГРОБ отмъкнаха милиарди и сега държавата тегли заеми. Мислете как ще връщате 16 млрд. заем не някакво червило.

9

Марина

преди 7 години

Незнам какво да кажа.Мисля, че тази жена не би си позволилада се излага за един крем.Журналистите са ужасни, а политицитепотриват доволно ръце.

8

Nana

преди 7 години

Права е!Да потърси сметка за помията,която изляха всички медии!!!Имаме грандиозни по размер и значимост проблеми в България и "новината" за кремгейт, представена от набедени "журналисти" е нелепа и гнусна.

7

Анонимен

преди 7 години

Остана да каже и че е девствена.

6

МНЕНИЕ

преди 7 години

Гледах цялото интервю по ТВ .С широкоотворени очи .Тази жена има нужда от лечение , има болна психика . Лошото е че е била Лицето на България в САЩ .Как може да се допускат психари за Посланици ?

5

Анонимен

преди 7 години

Въобще не ме интересува личният й живот! Не мога да разбера защо при подобни случаи започват да говорят за съвсем отделни теми, каква добра работа била свършила и някакви половинчати намеци и недомлъвки. Това нито извинява, нито омаловажава факта, че си крала. Откраднала си и си размахала веднага дипломатическия паспорт. Това петни репутацията и оронва престижа, и доброто име на страната ни, която за наш ужас представляваш. И то за някакъв си крем!

4

Анонимен

преди 7 години

КРАДЛА!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Госпожата е свършила курса тотално !!! Пълен позор !!!! Само един долен номенклатурчик може да го изиграе това театро в национален ефир!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Таа е зла на девет ***.

1

Анонимен

преди 7 години

Достойна жена!