60

СТАРАТА БАБА

преди 7 години

живота е минал през мен ,но се страхувам за нашите деца и внуци ,които се обезверяват че ,не всичко е така както се превъзнасеха големите евроуправляващи, че усетиха на гърба си тежестта на бездушието и цинизма на управляващите ,като най напред от безработните си родители ,безпомощни да им осигурят дори най необходимото за едно дете храната и знанието,потърсиха утеха в разрешените европееиски цености наркотиците,още какво да харесвам от европеските ценостти че пренебрегват своя народ пред чуж

59

Анонимен

преди 7 години

До АнонименИслямския диктатор ьдоган с нетърпение чака българите да напуснат ЕС и НАТО и анонимен 92 да си тури феса.Много ти е калпава опорната точка. ЕС пуснаха милиони ислямисти, от Брюксел планират да заселетя поне 2 милиона мюсюлмани в България. А пт Турция ислямска или не, през последните 100 години лошо не сме видели.

58

Запорожка

преди 7 години

До байхейсБай ***, гледай си работа!Видяхме кой се разпадна, стига сте замърсявали ефира с лъжите на ушанките бе! Не ви ли омръзна? Свършете нещо полезно най-накрая. Егати михлюзите дето сте.

57

Анонимен

преди 7 години

Ислямския диктатор ьдоган с нетърпение чака българите да напуснат ЕС и НАТО и анонимен 92 да си тури феса.

56

viacom

преди 7 години

До Анонимен 92Аз съм за това, *** като теб, да си гледат работата!

55

баю

преди 7 години

Ами вече 10 години смеполови членове на сс и нищо добро не сме видяли! Освен че плащаме *** цени на тока парното водата храната а заплатите ни са по смешни и от африканските! Е как да сме доволни и щастливи с членове завреви отзад?

54

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за България извън ЕС и НАТО! Искам референдум по въпроса!

53

Анонимен

преди 7 години

Не виждам за какво се ПЕНЯВИТЕ всичко върви по план.Първа ще изпадне Гърция (хитри късметлий), след тях Нидерландия, Франция ... докато останеме ние и швабите.Накрая ще ни фраснат по един зад вратът и всичко започва наново и на чисто.Наглосаксите пак ще ни се смеят , а руснака пердаши че сме го вкарали в проблеми !

52

Минаващ

преди 7 години

Какво ни направил ЕС ли??? Ами лично нас ни е ощетил откъм заплати, Брюксел е твърдо против увеличаване на пенсии и заплати за да сме зависими и уязвими за тях роби!Затвориха ни заводи, няколко блока на Аеца, напълниха ни с арабели....и още много!

51

Анонимен

преди 7 години

Стипендии? Можем да ги вземем и в САЩ, ако се трудим истински. Парите? Троха не сме видели от тях, всичко потъна в частни джобове, които в замяна сипят благословии по чиновниците в Брюксел. Работниците? Идват ли британски работници у нас? Не. Идват ли германски? не. Даже те си затварят трудовите пазари за работници от ЕС, а с радост приемат въшките на Афганистан и Сомалия. У лево!

50

Анонимен

преди 7 години

До KiroКиро, ако имаш дефицит на мисли и опорни точки, или си обсебен от руската тема, не се обаждай. Тук става дума за друго.

49

Карапичо

преди 7 години

Русофил е най-вредното животно на света - крадливо, просто, дърто и много надуто.

48

Анонимен

преди 7 години

Европа БЕШЕ хубава идея! Сега е хубава за едни, но тъжна за други. За едни държави моркова, за други - тоягата. Може да има Северен поток, но не може Южен. Може едни да са без визи за САЩ, за други - чакай малко. Може да има Шенген за едни, за други - не още. Канят мигрантите, но не при себе си, а по равно! Това вземане на решения, увеличаващи неравенството не е от полза за ЕС и ако не се промени, нещата ще отидат на зле.

47

какавида

преди 7 години

продължение; либерелизиране и предлагане на пари за да бъдат рекламирани и предпочитани подрастващото поколение да приема геовете като нещо нормално ,дори хуманно пред природно създадените хора,сменещи полове,абе това са богоизменици, бог е решил че този човек ще бъде мъж,другия ще бъде жена и така , не само реклами ,ами правила ,че ако иска дадено момче да бъде маникен ,то на всяка цена трябва да е обратен ,това са железните закони в модата,защото дизаинерите са такива ,от мястото МИЛАНО,ПА

46

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX - Заводи никнат като гъби и то каквиСпейс, производството от Китай се премества в България. Заради ниските заплати !!!ЗАВОДИ, ПЪЛНИ С РАБОТЕЩИ БЕДНИ. ТОВА Е НЕСПРАВЕДЛИВОТО.4 пъти по ниска производителност, нои и 10 пъти по-ниски заплати ...

45

Анонимен

преди 7 години

Още малко остана.На лято и от Франция ще бият шута на ЕС-то и скоро само България ще е в ЕС. Ще има и много недоволни европроститутки но ние така ще им запалим задниците , че даже и през ум няма да им мине да палят страната.

44

Анонимен

преди 7 години

"А пречат ли ви парите, стипендиите, работниците?" Какви пари?! Членството да не е безплатно? Какви стипендии и още повече работници? Аз стипендии от ЕС не съм видял. Нито съм видял работници от Германия, Франция, Холандия, UK или други западно европейски страни."Кое решение на Брюксел конкретно е влошило Вашия живот?" Мигрантите от близкия исток дане би да подобряват живота ми? Или толерирането на безчинствата на малцинствата?

43

Анонимен

преди 7 години

74Де да беше толкова смел и извън интернет.Просто един нежен червен дъртьо.

42

Аристотел

преди 7 години

Ами точно ние не вземаме парите от Европа и това е проблемът. Вземат ги разни олигарски или пък аристократи, както пише в статията, а на Европа не й пука, че се с учва така. Затова и хората я пренебрегват. Не е че не разбират благата, които тя носи, но безхаберието й е това, което отблъсква

41

Анонимен

преди 7 години

До Kiro - кой свят бе маскара , тия дето им разбомбиха държавите ли, да те светна - немски професори и доценти масово се уреждат в ненавистна Чина напук на тебе зомби