69

Комунист

преди 7 години

На бунт братя българи! Да свалим престъпната клика на ГЕРБ от власт която пие кръвта на българския народ, Излизайте на улицата както 2012 когато пометохме ГЕРБ и сега ще го пометем, и може пак Орешарски да си сложим за премиер.

68

1

преди 7 години

Няма логика тука да си премиер и да искаш да подадеш оставка ако и президенството не е твое. Това би било дело на държавен предател които иска да хвърли държавата в хаус.

67

Анонимен

преди 7 години

Бойко ще спечеки! Защо ли?Защото народа неще червени ***!

66

Анонимен

преди 7 години

Разликата е вече достатъчно голяма и е време Цвъки да се намеси с чувалите!

65

Анонимен

преди 7 години

Герб печелили 12 път подред. Но на тринайстия се оакаха! Пък и на 13-ти, бюлетина 13. Фатално за герб! Няма да липсвате на никого! Този вот не е за Радев, а против Герб. Щом и гербери гласуват за него!

64

Анонимен

преди 7 години

до 68 Муахаахахах е това си беше бунт и той успя, защото заради кръвтта на 2-*** 3-*** младежи както казваш, а те бяха десетки, Тиквата си подаде оставката. С мирен протест и без кръв нямаше как да си я подаде. Чаткаш ли ка.вал?

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68хапчетата!

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 49Да бе това беше голям бунт господин умник. Да видим колко е твоята памет. Да имаше кръв ... 2-3ма с разбити муцуни от полицайте ... кръв. Я виж в Сирия, Ирак, Либия, френската революция, севера срещу юга в Америка, и тн и тн. Това е бунт, интересно ми е хората участвали в оня бунт, как биха описали това зловещо събитие през 2012 за оставката на Боко... как ли биха го описали, ... тази чудовищност и реки от кръв и мъртъвци. Да, това тогава беше бунт, признавам пред твое величие.

61

Анонимен

преди 7 години

Като подаде Бойко оставка заемите автоматично се анулират и милиардите се раздават на народа за коледа всеки получава по 4 хил лева.

60

Анонимен

преди 7 години

Да се връща Цетка в парламента че като гледам каква анархия е станало там

59

ист

преди 7 години

до анонимен 36Прокуратурата разследва вече когото трябва за Белене. Още 10 другари си чакат реда.

58

Анонимен

преди 7 години

до 39 Я си пусни събитията на Орлов мост 2012-та и виж как полицията бие разбунтувалите се хора и ги гони по улиците и ми ела пак да ми плямпаш дали правя разлика между бунт и протест, Пинко!

57

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСпоред мен е по-добре да върнем срарите червени другари, те да ни крадат, така е много по-добре, а не да ни крадата комунистите от ГЕРБ. Като подаде Бойко оставката довечера, ще си върнем червените другари те да крадат, по-добре те да ни крадат.

56

ДС

преди 7 години

Че по-голяма криза от сега има ли ? С 16 милярда и аз мога да урпавлявам.

55

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЪМ ПОЛИТИЧЕСКИ АНГАЖИРАН И НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОЯ КАНДИДАТУРА, НО ЗА 27 ГОДИНИ ПРЕХОД РАЗБРАХ ЕДНО: ОТ ДВЕ ЗЛИНИ ВИНАГИ С ЕИЗБИРА ПО МАЛКАТА! РАДЕВ-МОЖЕ ДА Е ДОБЪР ПИЛОТ, НО РАЗСЪЖЕДНИЯТА МУ НЕ СА НЕГОВИ, А ВТЪЛПЕНИ ОТ БСП! А БСП Е КОМУНИЗЪМ! 2 МНЕНИЯ НЯМА!!!! 2. ЦАЧЕВА - МОЖЕ ДА НЕ Е ФОТОМОДЕЛ /ТО ПЪК РАДЕВ ХИЧ С ТОВА ШКЕМБЕ, НЕ ЗНАМ КАК ВЛИЗА В КОКПИТА!/, НО Е ЮРИСТ, ИМА ОПИТ, НЕ Е ГЛУПАВА И НЕ Е НУЖНО ДА СЛУША ЧУЖДО МНЕНИЕ! И НЕ ЕКОМУНИСТ! ПОСЛЕДНОТО Е МНОГО ВАЖНО, ЗАЩОТО ЯВНО ТОЙ СЕ ЗАВРЪЩА

54

Анонимен

преди 7 години

Вотът е срещу политиката на ГЕРБ,безхаберното им управление,наглото крадене,сикаджийството в държавата!Учудвам се,че има още заблудени гербери които си мислят че Цачева е губещия кандидат и можело друг да спечели!Не,не може вече-да се сменят всички,да идват други,ако не работят бой по главите,трети и т.н....Докато на народа не му дойде акъла!

53

Стари шлагери

преди 7 години

На 100% бойкото ще подаде оставка ако загуби цацката! А после народа пак ще реве бойко не си отивай! Песен!Бойко ти не си отивай тьдьдьдь!

52

До Анонимен 49

преди 7 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП.

51

Анонимен

преди 7 години

Герб печелили 12 пъти подред... Обаче винаги има първи път да загубят. И този път е днес! А след това забрава....

50

Анонимен

преди 7 години

БСП+ДПС+Пеевски, а честито!Усещам, че на новите парламентарни ГЕРБ пак ще са първи.