34

Анонимен

преди 7 години

Тая, която го каза това е чеченка

33

Анонимен

преди 7 години

Населението на Русия се увеличава, имат положителен прираст и раждаемост. Населението на България за 25 години намаля с една трета и въпреки че една доста значителна вече по брой част от евроатлантиците раждат като за световно, останалите евроатлантици *** като за световно и в крайна сметка евроатлантическа България намалява с 60 хил годишно.

32

Анонимен

преди 7 години

Путинофили както виждате - сами сте на амбразурата !

31

Анонимен

преди 7 години

Имали един самолетоносач руснаците , ми за какво са им , те не нападат акто американците

30

Русофил

преди 7 години

Анализа е едностанчив и тенденциозен! Светът не е нито черен ното бял! Да рзбира се че всеки човек иска да се развива и търси новото! В живота на всеки индивид има такъв порив породен от скука и амбиция! Много млади американци също мечтаят за места далеч от родината им като: Рим.Париж,Лондон,Токио,Милано че даже и Москва! Това не значи че не обичаш родината си! Просто си жаден за новости! А и какво е златна младеж!? За мен златната мшадеж на Русия е тази която е в казармите в момента!

29

Анонимен

преди 7 години

България е г...но

28

Морски

преди 7 години

У нас пък управляващата партия ГЕРБ фалшифицира последните парламентарни избори и сега в България цари тоталитаризъм начело с човек с прозвището Тиквата.

27

Анонимен

преди 7 години

Дежурната статия на Еллка.Всички руснаци мечтаят да отидат в Германия и да слугуват, като гледат възрастни хора, са роби в месопреработвателните предприятия и плащат данъци, за да хранят българските и румънски ромии новите араби и Черньовци от Африкавместода си вземат заплатата от Русияи да отидат на Черно море да си почиват

26

Анонимен

преди 7 години

"рашка Говняшка" - no comment !

25

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Бенгалският тигър на таварисшч Пyтя... - пуснат за кратко на свобода - веднага пресече границата и мигрира в Китай... - за какво говорим...

24

един там

преди 7 години

При условие, че наистина искате да разберете какво мислят руснаците, поровете се малко в руските форуми! За галениците на сътбата, които имат богати и пребогати родители- всичко е ясно- капризничат за най-малкото! Нима в САЩ също не е така? Само, че не те са важните в Русия! За държавата са важни хората, които тръгват от нищото учат се и се развиват в такива дейности в които имат реални заложби за успех и в случая размера на заплатата не е най-важното! По-важно е да работиш работата си с желание

23

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 19А бе неграмотни, знаеш ли че за да отидат в ЕС на рашките им са необходими визи, а за легална работа не могат и да помислят . Те само мечтаят за свободата която имат българите.Стига сте манипулирали хората, или искате да се върнете във времето на комунистическата диктатура, когато кльоновете на границата бяха обърнати навътре за да не могат българите да избягат и които се опита беше разстрелван като куче.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--19; Абе казвал ли ти е някой колко си глупав и злобен?

21

Българин

преди 7 години

Хайде Елчето зарабори и тази вечер за вечеря за чалядта

20

свинаря

преди 7 години

До АнонименБългария умира а на него му било жал за Рашка...Няма такава простотия

19

GENZZA

преди 7 години

Ако ние българите бяхме такива патриоти каквито руснаците са , щяхме да сме доста по стойностна нация, а не както сега прецакай другарчето (сънародника)а иначе всичко знаем и всичко можем.Българте трябва да се променим ако искаме да ни има иначе ще изчезнем и от картата и от историята дето никой не ни я признава а за нас тя е свята!

18

Факт

преди 7 години

Пределно ясно е,че Русия няма да напредне много в обозримо бъдеще,ама май Запада ще тръгне назад.Нищо чудно да се доближат стандартите по обратния начин.Не вярвате?И аз не вярвах,че Европа може да се обърне на ци*анска махала,ама тоя процес е факт и върви с пълна пара!Всъщност Русия няма никакво отношение към упадъка на Запада-той е резултат от недалновидна политика,загуба на конкурентноспособност и високомерие.От Западните държави само САЩ вземат адекватни мерки и то силови за да се спасят!

17

Патриот

преди 7 години

Дойче веле.......иначе който иска да ходи където си иска,отдавна се е развенчал мита за "благоденстващия" запад и там има мизерия ,като тука.

16

Анонимен

преди 7 години

Рашка-говняшкахаааааахахахахахахахахаха

15

Анонимен

преди 7 години

Жал ни е за рашките , но положението е такова и няма да се оправи.Още по жално е че платените им *** пишат глупости за ЕС, но ще са първите които ще избягат от руския Батак , ако някоя страна от ЕС все пак благоволи да им даде виза.Жал ми е и за рубладжиите в България които я продават, но пращат децата си да учат в САЩ и ЕС, а не в Москва, но те са лицемери и такива ще си останат.