14

Анонимен

преди 7 години

Ами нека фалират, като не плащат нормални заплатито баламите дето работят за 500 лв. взеха да свършват

13

Анонимен

преди 7 години

Час по-скоро да фалират всичките , защото в България 100% частният бизнес се държи от престъпници, няма изключения. Ако искат да са частници, да дават заплати над 1200 лева чисто и да си плащат навреме данъците. Като дават малки заплати, така ще е, че и по-лошо. Всъщност мисля, че тази статия е празно поръчково мрънкане на алчни частници, които искат роби, а не работници.

12

Грешка

преди 7 години

Всъщност се топим пмного по-бързо. Защото в сметките влиза "електората" който чака само на помощи. Т.е. е с много по-бързи стъпки, като се има предвид, че "електората" се множи като за световно!

11

Анонимен

преди 7 години

Ами като искат хора да 30 години с 15 години стаж по специалността, 2 западни езика, шофьорска книжка, готови да работят извънредно (без допълнително заплащане!) и т.н. и накрая предлагат 700 лева (може и по-малко) ще има да се чудят защо нямат кадри.

10

Анонимен

преди 7 години

Да назначават тези, дето по цял ден висят на Лъвов мост. Сталинка нали каза, че ще ни подобрят генофонда. Сега ще подобрят и икономиката. Тази статия ми мирише на поръчкова.

9

мързеливи

преди 7 години

Това лято на Сънито имаше много черноглави бачкатори.Гледаха само да крадат, а също да пушат по нЕколко цигари на час.

8

експертката

преди 7 години

Тая експертка да се гръмне - не липсата на връзка между образование и пазар е основната причина, а африканските заплати. Когато работодателите започнат да плащат нормални заплати, хората ще си останат в страната.

7

Анонимен

преди 7 години

НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ВРЪЗКА ОБРАЗОВАНИЕТО С ПАЗАРА НА ТРУДА И СЕГА И ПРИ СОЦА.

6

Анонимен

преди 7 години

Топим ли се?! Това не е важно! На първо място са европейските ценности! Ваш: ББ

5

Тик Так

преди 7 години

Ура ура ура!!! Добра новина. Години наред давахте по 300 400 лева заплати и продължавате но хората вече бягат от такива работодатели ФАЛИТ щом не даваш пари няма да намериш персонал. '''най-търсените професии у нас са квалифицирани работници, ОБЩИ РАБОТНИЦИ''' Ами кой ще работи общ работник да се осакатява за 500 лева няма да има вечно такива.

4

Работкник

преди 7 години

Когато имаше работна ръка, работодателите даваха по 400лв сега са ги увеличили на 600-1000 и си мислят, че от нас пак щестават милионери.. Да фалирват час поскоро, че все едни и същи.

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

Прекалено много "експерти ".А и у нас всичко е бутафорно,най вече "субсидираната икономика".

2

Изобретател

преди 7 години

Откриха топлата вода

1

Атлас

преди 7 години

Една добра новина за началото на деня...........Сега ще се научат да плащат вече от немай-къде.........