80

Анонимен

преди 7 години

Хората са умрели, за да живеят такива като него, какво значение има от кого е поставена плочата? Този човек не е дори промит македонски мозък, а един средностатистически б*оклу*к.

79

Анонимен

преди 7 години

елементарна провокация

78

Анонимен

преди 7 години

Най-долния и мръсен народ...македонците

77

demograph

преди 7 години

Този метериал е русо-коминтерновска хибридна операция за да се замъгли гафа на пияното руско *** Пьотр Толстой. Това е премерен пропаганден ход реализиран от руските и сръбски агенти в Македония и България. Вижте кои медии и кои *** раздухват провокацията и ще разберете Кой стои зад тази идиотщина. Не се ловете на руската кукичка. Не реагирайте първосигнално с нападки срещу македонците. Коментарът призоваващ към нападения срещу македонци е злостно подбутване към братоубиство. Мислете!..

76

Анонимен

преди 7 години

А боли ли? Боли. Да усетите как се чувства руския народ, като негодниците асен генов и другата подобна ***, оскверняват паметниците им.

75

Анонимен

преди 7 години

Те чувстват, че умират, лъжите на македонистите все повече се разобличават и този акт е акт на безпомощност и страх от бъдещето.Змията хапе най силно когато умира.Така че бъдете снизходителни към населението в Македония те 45 години са лъгани методично и с насилие, така че трябва време. А най лошото е че сегашната България не може да бъде мечта за тях, защото сме най бедни, корумпирани без справедливост.

74

Македониjo

преди 7 години

Кè ги трошиме татарските камени со чуковете... Идете си зад Урал мръсни татари...

73

дсадасдса

преди 7 години

Нека всички, дружно да докладваме страницата на въпросният във фейсбук, за расова омраза!Не е трудно-отнема 15 секунди!

72

койчо

преди 7 години

Сега пак да се втурнем да помагаме, че и парична помощ да им гласуваме! Ама какво се чудя, с такъв "президент" такава *** външна политика!!!

71

дсдасдса

преди 7 години

ЗАКРИВАЙ!!!

70

Gost

преди 7 години

На съд съдете го не може да скверни историята

69

Анонимен

преди 7 години

Сетно доказателство, че населението и в двете български държави е еднакво из-родско.

68

гошо печения

преди 7 години

Бг, че и гърция са македонски провинции. Ама вземете си ги македонски пустиняци. Истината е че с това поведение сте превърнали македония в албанска провинция. Срам

67

Ако

преди 7 години

Това действие беше срещу Израел - МОСАД щеше да се задейства до един месец най-много.

66

Русия е противна

преди 7 години

това е в следствие на българо-руската дружба ... с решението на Коминтерна, контролирана от червените фашисти в Кремъл се създаде, поддръжаше и укрепна "македноската нация"! Предатели .... всичко руско в България е фалшиво и изпълнено с много кръв и мерзос!

65

(-_-)

преди 7 години

Тия пък тюфлeци кой ги излъга, че са народ!? Даже на картата са именувани като бивша югославска република..

64

Hякой

преди 7 години

Ало, Митов, как ме чуваш? Унищожават българщина зад граница. Ще реагираш ли? Нали си външен (изтрито от мод.) нещо като *** ама голям ***. Можеш да го направиш този джурналист почетен гражданин!

63

WTF

преди 7 години

Пияници без работа. Нищо повече.

62

Анонимен

преди 7 години

Какво виждате на тия снимки? Некъв нещо копае в некъкви мъгли. Да се провери на място състоянието на плочата. Във фейса е пълно с фалшиви профили.

61

Дали е истина

преди 7 години

Първо на място да се провери дали е истина, защото фактът, че го разпространяват толкова много в интернет пространството, ме кара да подозирам, че може да е виртуална партенка. Да разбиеш паметна плоча не е шега и да излезеш с името си е много отговорно. Вярно, че разбиват на Мара Бунева, но го правят анонимно. Защото за такава постъпка има и съд. Явно е желанието да противопоставят българите от двете страни на границата. Пък и трябва някак да откликнат на родолюбивото честване на върха.