63

Гладен редактор

преди 7 години

Хайде тръгвайте си вече, загробихте цял един народ. Младите напускат, тъмните вилнеят безнаказано. Нямаме здравеопазване, няма полиция, няма образование, няма икономика а защо имаме министерства за всичките тези неща? За какво са ни? Сложили сте си само ваши хора и крадете. Крадете отвсякъде. Отивайте си вече, не ви искаме. Хората скачат от етажи, палят се, пияни и без книжки беснеят с коли по пътищата. Само зло докарахте на този народ, само зло...

62

Анонимен

преди 7 години

Талибаните идват и Тиквата се готви да избяга. Той свърши това, за което го назначиха - унищожи България и пусна ислямистите.

61

Анонимен

преди 7 години

"Гражданският пилот е отговорен, военният разбива машината, коментира той"Не мога да повярвам, че това излиза от устата на премиер. Работата на военния пилот също е отговорна, с разликата, че той трябва да гарантира безопасността не на 200 пътника, а на 7 милиона души долу на земята, прехващайки враженският самолет. Радев вече е прехванал твоя самолет Бойко и изводът е, че заедно с твоите 200 гербера сте пътници, по смисъла на това, че ще отпътувате от властта.

60

Стоян

преди 7 години

Този ще му разбие предницата,задницата вече е разбита.

59

Анонимен

преди 7 години

Стискаме палци, Боцеее...!

58

IQ 3,14

преди 7 години

Ако загубите приключвате, ама то друг вариант няма или си мислиш, че ще загубиш и пак ще управляваш. Eх Тиквоо, ТиквоОО.

57

Ченалова

преди 7 години

Приключваме ,тази дума явно е основна в речника на Борисов и това доказва ,че е поръчал да приключат двете каки.Виждате как той лъже но еднообраният му речник го издава.

56

beks1

преди 7 години

ЖИВ РЕКЕТ ИЛИ...ИЛИ

55

Гошо от почивка

преди 7 години

Ооо Боко?! Аз ще живея за тоя момент в нощта на изборите! Ще очаквам с нетърпение момента, в който ще излезеш и ще кажеш "аз и мойте хора си тръгваме". Само че ме е яд, че който и да дойде след теб няма да е стока! Ся хората да не си помислят, че ставаш за нещо??? Един дол дренки сте всичките! Въртите медийни битки, но задкулисно трупате дивиденти заедно от бедния народ!!! Време е всички ние - Народа! Да се вземем в ръце и да си направим партия за народа!

54

Анонимен

преди 7 години

На този летен университет сигурно им издават и дипломи?

53

Анонимен

преди 7 години

Изключително много ме обижда това премиера да обвързва президентските избори с парламентарните и да ме изнудва и заплашва да гласувам за неговия кандидат, ако не искам да ми се случи нещо. Време е да си ходи. Ще гласувам за Радев, за да му "разбие машината".

52

Анонимен

преди 7 години

Ако загуби изборите ще изкара умните и красивите, голите ц ици и белите рояли и ще създаде умишлено хаос в държавата. Тоя за власт е готов на всичко.Прилича на оня узбекски главатар, дето вирна чепките вчера.

51

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНакратко Тиквата заплаши, че ще дестабилизира държавата, ако не гласуваме за неговия кандидат.Както направи през 2013г.

50

Антикваря

преди 7 години

А да прекарваш цял един народ всеки ден каква голяма отговорност e само ако знаете генералите пасти да ядат.

49

Анонимен

преди 7 години

Лично за мен Тиквата приключи още миналата година!

48

Анонимен

преди 7 години

Да му помогнем да загуби тези избори,че да се успокои,да му остане време и да се ожени,че тишината в спалнята ражда безумия/както беше казал един друг по друг повод/.

47

ББ

преди 7 години

Ако спечеля- печеля само за себе си, ако загубя- ще накарам цялата държава да загуби.

46

Анонимен

преди 7 години

Този път не са сигурни в победата и има защо. А това недоразумение с интелект - 0,въобще не заслужава коментар.

45

Анонимен

преди 7 години

За мен много по-отговорно е да вземеш пилот от гражданската авиация. Той поне е доказал, че се грижи за пътниците, да ги достави живи и здрави"А военния пилот се грижи и гарантира с работата си цялото население на държавата плюс гражданския пилот и пътниците му да са живи и здрави.

44

Анонимен

преди 7 години

Какво приключва не мога да разбера! По цял ден само за демокрация говори, а на практика се държи като Цонко Чоков дето се е впил в кметската власт. В демократичните общества е най-нормалното нещо да загубиш избори. Веднъж губиш-друг път печелиш. Но тоя е превърнал властта във фетиш. Сигурно ако не е на власт ще вземе да се разболее тежко.