122

Анонимен

преди 8 години

до 151 Шопче, То сега щото има правила в ЕС и ние като часдт от ЕС не сме в джунгла викаш? Бравууу..кефиш.

121

Един българин

преди 8 години

Сорос явно го е хванал Алцхаймера вече. Време му е да се пенсионира.Европейският Съюз ще си остане Европейски Съюз и никога няма да се разпадне.Такава идея е имало още от времето на Свещената Римска Империя, Карл Маркс е бил в подкрепа на идеята за обединена Европа, дори руският цар също.Иначе за останалото съм съгласен - реформа явно е необходима. Един вид европейска "перестройка". А със или без Англия ЕС ще остане силен.Курсът на лирата обаче пада стремглаво надолу, докога - не знам!

120

Алекс 233

преди 8 години

Тест за минимална интелигентност е да не се вземат предвид мнения,идващи от Сорос.След тях е известно какво следва-срив/на английската лира,на ЕС,на целия свят/.С един единствен печеливш в крайна сметка-самия той.

119

Анонимен

преди 8 години

до 148Какво общо има това да си Банка на света с тъова да заемеш неутрална позиция? Да не мислиш, че стандарта на живот на швейцарците е от спестените пари на хората по света в банките им?

118

бе тя

преди 8 години

До Анонимени албания е европейска държава но никой не я брои за нещо . относно норвежците...имаш предвид тази държавица с големи находища на въглеводороди...нали ? с най-големият суверене фонд на света ? и кога са открили нефт или газ в България , че не разбрах ! за швейцария ....хората на референдум отказаха минимално гарантиран доход от 3000 евро и по-големи Платени отпуски-дотук със сравненията между швейцарският и български манталитет

117

Анонимен

преди 8 години

Иска им се света да се върти около тях но свърши тая вие сте аут. Сорос ще хапне дръвцето

116

Анонимен

преди 8 години

Преди СССР, сега дойде ред на ЕС. Така е, няма нищо вечно.

115

Анонимен

преди 8 години

Как може да филтрирате думата ДУ_ХА

114

Сега

преди 8 години

СЕГА Е МОМЕНТА. СЕГА ТРЯБВА ЕС ДА СЕ ОБЕДИНИ С РУСИЯ И ДА НАПРАВИ БИЗНЕС ЗА МИЛЯРДИ, А АМЕРИКА ДА НИ ДУХА ПРАХТА.ЕЙ,БРЮКСЕЛЛЛЛЛ ЧУВАШ ЛИ?НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНИ, КАКЪВ Е СОРОС? ПИТАЙТЕ ГО,КАК ЖИВЕЕ НА ТОЛКОВА ГОДИНИ? БРЮКСЕЛСКИЯТ ЧИНОВНИК ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ОПЪНЕ НА АМЕРИКА,ЧЕ НИ ГОТВЯТ КАПАН. РУСИЯ И ЕВРОПА ОБЕДИНЕНИ. ЧАС СЛЕД ТОВА ДОЛАРА ЩЕ ПАДНЕ И АМЕРИКА ЩЕ СЕ СРУТИ.

113

Питам се

преди 8 години

Пак го казвам ,ЕС е добро за България ,приятелството с Русия също,там където нямаме работа е НАТО ,не знам защо винаги обвързват двете неща.НАТО е големият проблем сега,искат да ни вълекът във война която не е наша,а Турция само чака удобен чомент да ни забие нож в гърба.

112

Анонимен

преди 8 години

до 138Ахаааа..значи швейцарците са решили да бъдат неутрални, а на нас българите к'во ни пречи да бъдем също такива? Ти не искаш ли да си неутрален заради глупостите които правят помежду си големите държави? М?

111

Odysseus

преди 8 години

133 Вижте какво , стига глупости . България не е Швейцария И Балканите не са Алпите. Единствениа правилният ни път е към ЕС и заедно с ЕС Иначе става страшно

110

Алекс 11

преди 8 години

Понеже системата Сорос се разпада,както и самия той-по чисто биологични причини,изглежда,г-на смята,че с него си отива и ЕС,и целия свят.

109

Анонимен

преди 8 години

Слава богу,че хората не са безсмъртни!!!

108

Финалът

преди 8 години

Най-накрая ЕС ще се състои само от България и Тиквата.

107

Odysseus

преди 8 години

128 Ти да започнеш да го харесваш .

106

Анонимен

преди 8 години

до 127 Не те разбрах...защо Швейцария не е в ЕС? Какво общо има с Австралия?

105

Odysseus

преди 8 години

124 всеки не може да Швейцария Нея и Хитлер не посмя да я пипне Ти не си швейцарец а си българин , не го забравяй , българин на най-невралгичната точка на Европа - Балканите където се сблъскаеат двете Цивлизации.Норвежците тепърва ги чака ървото.

104

Анонимен

преди 8 години

Ко стана с евроценностите?Местан и Росана Плевлев мълчат. Вай вай вай, ква стана тя?Май се ослушват, щото ще има нови началнициБоко постоянно се ослушва, винаги е в позиция с гръб към началниците(намеквам нещо).

103

Членска карта №7

преди 8 години

Ми питаш дали е добър или лош, отговорих ти. Човека си гледа интереса и интереса на тези, които го бутат на сцената, под прожекторите! Хазарска им работа, умом не понят!