91

Анонимен

преди 8 години

Другарю свобода на словото не е когато някой ти плаща ти да плюеш някого това не е свобода на словото това си е платена пропаганда. А Славчо си кукла в ръцете на същите тия кукловод на прехода

90

Демокрация ли?!

преди 8 години

Аз не разбрах какъв му е проблемът на Президента.Ако народът иска депутатите да са 120, ще се свика Велико народно събрание, което да промени бройката от 240 на 120. В крайна сметка точно това е демокрацията - управление на народа. Щом народът не е доволен от политическото управление на страна, значи хората могат да вземат нещата в свои ръце и да се опитат да оправят положението си.Страхотен "Президент" си имаме, няма що.

89

ф 22

преди 8 години

Наистина е смешно и жалко .Значи Боце,един доказан мафиот станал премиер с подкрепата на Слави решил да спази закона и не дал на Слави някакъв терен.От което Слави си направил заключението ,че Боце е за съд и трябва да бъде изметен .А кажете какво му е нормалното тука и какво общо има народа.

88

Анонимен

преди 8 години

е какъв е проблема че скъсал някаква снимка, тоя плевнелиев и бойко да не са некакви божества и всички да им се кланят? бг си е една *** комунистическа държава.

87

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Тук само си говорим.Платена или не кампанията на Трифонов ми харесва.Честно казано бих скъсал снимката на така нареченият ни президент всеки ден.Но разбирасе това е мое мнение.

86

Свобода на словото

преди 8 години

Ако не друго, то поне Слави се опитва да направи нещо, за да подобри политическата обстановка в страната. Между другото, да сте чули в някое предаване някой да каже нещо лошо за Боко и *** му. Добре че е Слави, че иначе в световната класация за свободата на словото щяхме да сме съвсем на последно място.

85

Анонимен

преди 8 години

Слави стана като Бареков. Росен целуваше снимки, при тоя ги късат. Очаквам Неша Робева да агитира да гласуваме за тоя за който каже Слави и след това да връчи скункса на народа...

84

SS

преди 8 години

До УнуфриУнуфри трябва да разбереш най накрая, че в България има много хора даже сигурно са повечето дето харесват Русия и на тях не им е нужна рубладжийска медия да им казва да не харесват човек, който скача срещу Русия.

83

до чикан

преди 8 години

Троловете сте вие,ние просто си казваме мненията .Ако ти си *** това си е твой проблем .

82

zeus

преди 8 години

Само да ви припомня, че демокрация в буквален превод от гръцки означава управление на народа. Един референдум, независимо по каква тема, е точно израз на народната воля. Президента няма моралното право да атакува какъвто и да е референдум, защото по Конституция и неговата власт произтича от народа. Изобщо всички с някаква власт отдавна са забравили, че тя им е дадена от народа за да работят за него. Няма какво повече да кажа по темата.

81

Искрен

преди 8 години

До АнонименРеферендума не нарушава Конституцията, но дори и да я нарушаваше, референдумите са над конституцията, референдумите са народа, референдумите сме ние, значи ли че не можем ние да си променим собствената конституция, ако искаме или само ония престъпници в парламента могат? Няма по велико народно събрание от национален референдум!

80

Анонимен

преди 8 години

И тия другари от бтв ще ми говорят за морал. Вижте им възпитанието и културата. Плюс това не е далече времето когато същия този другар от Плевен пееше на мутрите празнуване заедно със Антоан Николов от сдс и лапаше парички от овъргаз и мултигруп. Като прибавим и че агитираше цяла България да гласува я за Бойко я за паръмова - Кунева. И тези ще ми говорят за морал и ще късат снимки

79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 96аз не съм киро,но и аз не слушам чалга,нито на маса,нито под маса,приемете,че НЕ всички въртим гюбеци и хвърляме салфетки..и слава богу!идете в някой паб,идете в някой клуб,опитайте нещо нормално,стига с тия чалготеки!затъпявате!

78

Чикън

преди 8 години

***, спрете да обяснявате Трифонов какъв бил, сценаристите му какви били.Искаме 120 депутата, да не получават луди пари партиите и шефовете на полициите да не са мутри от класа. Ако ще муха да го е организирала тоя референдум - нас не ни интересува.Тая мафия трябва да бъде най-малкото съдена и унищожена....

77

Анонимен

преди 8 години

Не знаех че портрета на президента има статут на национално знаме та СЕМ да се самосезира. Да късаш портрет на който и да било си е простащина или поне лош вкус. Не гледам подобни предавания но не искам и да ги наказват

76

Анонимен

преди 8 години

За огромно съжаление България все се намира предимно под руско вилияние, отколкото под европейско, което е отговорът защо сме на дъното по всички класации, а други бивши соц републики, които отдавна натириха руснаците и техните пионки и не искат да чуят повече за тях, са къде къде наред и нямат стигане. Именно тези руски лайномеTи се погрижиха да оцапат президента, който си позволи да каже истината за Русия, и го направиха да изглежда в очите на простата маса като Къци Вапцаров.

75

Унуфри

преди 8 години

Плевнелиев има страшно много положителни качества и като човек и като представител на една институция. Но когато си се вторачил само в недостатъците му ( а той има и такива, като всеки човек ), то какво друго очакваш да видиш? Още повече, че рубладжийските медии са го хванали на мушка и промиват немислещите мозъчета, които не могат да мислят самостоятелно и приемат всяко заглавие в интернета за чиста истина само защото подхранва вродената им злоба.

74

Анонимен

преди 8 години

Това шоу е тролско бесепарско мутренско червено вулгарно невьспитано шоу!

73

жалко ,но

преди 8 години

Как ще измиташ цялата пол .класа ,когато от нея всеки мина поне по два пъти през шоуто .Кой ще му повярва.Подписи се събират ,но и подписи се фалшифицира(Марешки също събра).Разчита на протестния вот като Симеон втори .Обаче пак се пита ,защо сега и в чий интерес .Народа кучета го яли ,всеки се упражнява в народа ,но реално служи на някого .Според мене се подготвя поредното ДС мероприятие. После ще се нагледаме на какво ли не .

72

Анонимен

преди 8 години

И понеже вече казах какво мисля за провинциализма у нас та се сетих и за това - НЕ МОЖЕ ПОП-ФОЛК ГРУПИЧКИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ХИМНА НИ ПО НЯКАКВИ КОНЦЕРТЧЕТА !!! ХИМНА НИ НЕ Е ЧАЛГА ПАРЧЕ С КОЕТО ДА ЗАБАВЛЯВАШ ПУБЛИКАТА !!! Това е проява на много дълбок примитивизъм и провинциална простотия, и е тъжно да гледаш как никой в "държавата" не обръща внимание на това ! Но кой да обърне внимание ? Онзи провинциалист дето любимата му песен е "Старото се уволнява" ли ? Ха, ха, ха !