25

Анонимен

преди 8 години

Русия всъщност има малък излаз на Балтийско море, докато Полша , Германия и прибалтийските държави (петте са членки на НАТО) образуват почти половината от бреговата ивица. При това положение какво търси натовски самолет там е меко казано нахален. А за дъното на морето което щели да открият - руснаците са специалисти по тази част - справка - Курск.

24

Анонимен

преди 8 години

Евро азиатците новите стари болшевики , със стари хомосексуалисти нов гей бардак ще правили , този пък истински , не на лъжа , аман от циркаджии ве , руската мечка е затънала в собствената си ***.

23

Nobo

преди 8 години

Абе стига с тези глупости.Бил прихванал самолета...... e Ето официалната новина където наистина се споменава за инцидент но той е предизвикан от *** аеро каскадна маневра от страна на руския пилот който според мен е бил леко пил или много пил.Цитирате и говорителя на флота как били притеснени.....Буквално с дипломатичен тон тя се възмущава от безотговорното и лумпелско поведение на руския самолет

22

алко

преди 8 години

бе, не е хубаво да се пие рано сутрин, но се налага. нема лошо, стига да не летиш!

21

Анонимен

преди 8 години

Дрогират руските войници, затова се случват такива неща. Иначе ще се разбяга цялата им армия. Ще се качи на самолета и ще емигрира в Америка.

20

луски алкоолик

преди 8 години

фигура от висшия пилотаж "бъчва"....Руските алкохолици само турските кадъни-пилот ги оправят. Пак ще има герой посмъртно и най вече ще има руски вдовици..ха..ха

19

сухоземен пилот

преди 8 години

Аз пък тренирам за фигура от висшия пилотаж "дамаджана" във връзка с края на постите.

18

До Бъчва

преди 8 години

Ти за Югославият ли се кахъриш бе ахмако. Същата измислена държавица, я създадоха великите стртези от Кремъл, и която имаше отявлена анти-българска политика, години наред!!! Какво ми ги разправяш тука, нашата памет не е къса, за разлика от тази на русофилските-антибългаски *** 94321.

17

до 20

преди 8 години

май други си го търсят. тя Америка си го е намерила.

16

Радио Москва

преди 8 години

Ние от великата Рус, за пореден път доказваме на останалият свят, че сме *** и освен задниците на нашите вождове, друго не ни интересува. Дори собственото благополучие! Важно е само , бащицата П.....н да е в комфотно положение и да е обгърнат със световно внимание.

15

Anon

преди 8 години

Barrel roll не е бъчва. На тази фигура от висшия пилотаж й се вика "тоно" на български. А руснака е *** защото така се почва война- следващия път на 3 водки като отнесе американеца без да иска и целия свят ще го духа.

14

Drobeca

преди 8 години

АМЕРИКА СИ ГО ТЪРСИ САМА.ВИНАГИ ТЪРСЯТ ПРИЧИНА ЗА ДА ЗАПОЧНАТ ВОЙНА. Понякога нападат самите себеси 9/11..

13

Анонимен

преди 8 години

И аз не реагирам благосклонно, когато някой ми наднича през прозореца. Нямам нищо за криене, но не ми е приятно да ми навлизат в личното пространство дори с поглед.Как смята Америка да използва получената по този начин информация? Аз се сещам само за едно приложение. Военно.

12

Анонимен

преди 8 години

Ei zashto ni zanimavate s gluposti

11

Анонимен

преди 8 години

Що не съм командир на тоя кораб,да видите как се разпарчетосва тенекията във въздуха. Много са търпеливи американците аз не бих могъл.

10

Анонимен

преди 8 години

До СтоянМолете се Клинтън да не стане президент, тогава тези цели ще бъдат и сваляни.--------Какво да се молим, тя ще е...

9

Анонимен

преди 8 години

Само не разбрах какво е разузнавал американския "разузнавач" в Балтийско море. Може да е летял в международни води, но шпионските му камери и антени са били насочени към Русия. Как ли ще реагират американците на руски шпионски самолети на тяхните граници?

8

Анонимен

преди 8 години

Ех, у.шанки, у.шанки продължавате да си търсите белята. После ще има нож в гърба. Познати постановки...

7

Анонимен

преди 8 години

Да бяха го свалили хамериканците този руски самолет но май нещо не им стиска.

6

Анонимен

преди 8 години

Америкосите само ревьт....станаха за смях вече.Ами който го е страх от мечката- да не ходи в гората....