129

Анонимен

преди 8 години

До БобиКомсомолец, оди в консомолская газета бе тук е България

128

Иван Алексеевич

преди 8 години

До 155: Окраина е типичен пример до къде води приятелството със САЩ и ЕС.

127

Анонимен

преди 8 години

До ГоведоИ как ще отворите Босфора? С плод зеленчук ембаргото на путин ли ? Хи хи хи хи ***, за разсмиване ставате иначе и гаргите не можете да уплашите вече

126

Диванни Войски

преди 8 години

Не ви ли свърши работното време бе ***? :) Войната няма да я решите във форумите. Нека се степат, пък да видим кой кого ;)

125

Боби

преди 8 години

До Анонимен 137Ако Путин Нападне Украйна без санкция на ООН Украйна ще е АГРЕСОР независимо какви поводи за война има. Ето САЩ е АГРЕСОР във втората война срещу ИРАК защото не е санкционирана от ООН.

124

Анонимен

преди 8 години

До Иван АлексеевичА ха ха 140 руския *** говори за руските стандарти а ха ха че тогава защо всичко купувахте от турците че даже и нямахте плат за пропагандни тениски срещу Ердоган след като забрани вноса на платове от турция монголоидното джудженце

123

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 142Ти гледай Русия да не възстанови историческата справедливост!А иначе за 2-3 години Окраина доказа налyдничавостта на държавата си. Свикнахме им на лъжите и мошеничествата. Тъй наричащата се Украйна загуби всякакво международно уважение. Дори "приятелите" им, които ги докараха до това нищенско положение вече не ги бръснат за cливa. И пари не им дават. Само "умни"съвети, които ги направиха не държава, а просещ noмияp.

122

Говедо

преди 8 години

И все пак ще има Кюрдистан.Щели да затворят Босфора.Ха ха авторе.Могат да го затворят ,но ще бъде отворен Босфор 2 и почти цял Стамбул ще е под вода.Ша има *** шалвари.Не е лесно да си ***.Свиквайте.

121

Анонимен

преди 8 години

Западните държави с всичката си мощ се наакват само при мисълта за война с Русия. Мина времето на предателите Горбачов и Елцин - останаха в миналия век. Приблизително оттогава датира и представата ви за руската армия - явно живеете 20 години назад...

120

Боби

преди 8 години

До Пешко 125Германо - СССР война ли се казва? ИЛИ Германо , Италяно, Унгарско, Румънско - СССР Война?Германо - Полска война(Началото на Втората Световна Война) Води се Нахлуване на Германия в Полша докато ВБ и ФР обявяват заедно с Полша война на ГерманияБританско Френско - Германска Война(Странната Война)

119

Реалист

преди 8 години

Щом Ердотан е готов да се опълчи на Русия в Сирия ,явно е преценил силите и възможностите си.Дано това да не се случи.Няма по лошо нещо от войната.Ще загинат хиляди .

118

ТУРСКИ

преди 8 години

До ПешкоВ МОМЕНТА РУСЯ ДАВА МИЛО И ДРАГО ДА ИЗБЯГА, МОЖЕ И ДА ИЗБЯГА , НЕ СЕ ЗНАЕ :))))ЕРДОГАН И САУДИТСКА АРАБИЯ ОТ ЕДНА СЕДМИЦА РЕВАТ, ЧЕ ИСКАТ СУХОПЪТНА ОПЕРАЦИЯ,ГЕРМАНИЯ ПОДКРЕПЯ ТУРЦИЯ, АНГЛИЯ Е ТАМ, ФРАНЦИЯ Е ТАМ, САЩ ИМАТ НЯКАКВИ КОРАБИ,ЩЕ СХРУСКАТ РАШКИТЕ НЯКОЯ ВЕЧЕР ЗА СРЕДНОШНА ЗАКУСКА ,РАШКИТЕ СА В ПАНИКА :))))

117

Анонимен

преди 8 години

До ПешкоДиагнозата на путин е аутизъм не шизофрения

116

Анонимен

преди 8 години

Московлиите пак са се размечтали че САЩ и НАТО не съществуват, но като изтрезнят ще продължат войната с турците със зарзават и плод зеленчук оръжията на путин ха ха ха ха чушки и домати който не яде, той голям не ще да порасте...А че пък тази детска песен не е писана за децата като путин

115

до 15 :))))

преди 8 години

До Методи Андреев-експеРУСИЯ АКО МОЖЕШЕ ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ :)))))АКО РАЗЧИТА НА ЯДРЕНИ ГЛАВИ ????И ТУРЦИЯ ИМА 90 БРОЯ МОДЕРНИЗИРАНИ ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ - АМЕРИКАНСКО ПРОИЗВОДСТВО,В МОМЕНТА ГЛЕДАТ КЪМ РУСИЯ :)))...........Нали се сещаш,че само една Американска ядрена ракета да бъде изстреляна от турция към Русия,10 руски ядрени ракети ще полетят срещу САЩ.В МОМЕНТА няколко американски,руски,френски и английски ядрени подводници държат и гледат турция под прицел.

114

Пешко

преди 8 години

Така като чета другарите са тези, които желаят война. Същевременно били за мир, а Рассия била пазителка на мира. Диагнозата мяза на шизофрения

113

Иван Алексеевич

преди 8 години

До vse edno: "Гледай руска телевизия да видиш мизерията им...."Ти сериозно ли? Аз живея в Русия по 9 месеца в годината! Това с телевизията може да мине пред някой заблуден българин, но не и пред мен.

112

Анонимен

преди 8 години

До БобиБоби ти мислиш ли че западните държави с всичката си мощ и пари особено САЩ ще позволят монголски племена събрани в РФ на пютин да бъдат по добре въоръжени от тях? За какви самолети ни тролиш бе Людмила Савчук с никнейм боби? Само САЩ имат кажи речи 3 пъти повече бойни самолети от Русия плюс Китай взети заедно за това че тези за СУ и МИГ на пенсионерите пред блока, реалността е че ПУТИН "ОТМЪСТИ" НА ЕРДОГАН С ЧУШКИ И ДОМАТИ а ти ни тролиш.за.война с прашки

111

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 115 - жужиВсички пcиxonaти обвиняват нормалните, и особено - умните и велики хора, че те са пcиxonaти. Но то личи - по жуже-нето. Хи, хи.

110

Боби

преди 8 години

До Анонимен 127Има има и за това казах несанкционирано. След това тези части са веднага преместени на друг участък на фронта. На обикновените хора не им се е воювало.