15

Анонимен

преди 8 години

грунт, зерг, протос, теран, огре

14

Анонимен

преди 8 години

Да, да, продължавайте да пишете в учебниците ни за турско просъствие вместо за робство. От другата страна на границата ни, благодарение на такава пропаганда, си мислят, че българите говорят турски като втори език. А правителството ни пък не си отваря устата. Ама то така. След 50 години може Кърджалийско да е в северозападна Турция. Кой знае. Друг е въпросът, защо разни турци и американци се връщат само 100 години назад в историята, а не 1500 години. Ама кво да праиш, *** бол на тази земя.

13

Анонимен

преди 8 години

въпроса е дали са турци по КРЪВ щото и БГ и Турците са конни племена от степите при това доста сродни А кой каква религия изповядва е личен избор Родопите са още по интересни понеже помаците са по Бели и от Турци и Българи там славянския ген е в повечко Босна на пример е същата работа

12

много мръсни

преди 8 години

До сега имах по -добро мнения за турците. Тези, които пишат това, да се забрани влизането им в България и да бъдат осъдени, че всяват раздори.

11

Аз

преди 8 години

Европа се нуждае спешно от Хитлер,Сталин,Кадафи и Садам

10

Анонимен

преди 8 години

Ами сега ?

9

Анонимен

преди 8 години

Ми...., добре...историята се променя в движение, според нуждите, кажете нещо което не знаем))Трябва ли това да ме разстройва?

8

Пешо

преди 8 години

До ?Вълнуваме се, защото "събитията" в Косово, Либия, Сирия и т.н., са започнали с точно такива пропагандни филми.

7

Божо

преди 8 години

Защо са тези провокации ??? Защото се задават предсрочни парламентарни и редовни президентски избори ??? Комунистическата власт репресираше и християните !!! Умирали са и много българи , това е МИНАЛО !!! Ние трябва да градим БЪДЕЩЕ !!!

6

Иван

преди 8 години

Америка,демокрация и капитализъм:DИ кво Хитлер се оказва прав а?

5

ha ha

преди 8 години

Сега от БХК тази да е наградят за истотик номер едно, че пренаписва новата Българска история по нареждане на краварите. Нема таква държава. Планът за тоталното онищожаване на България продължава. Путин е виновен, нали!

4

?

преди 8 години

Не мога да разбера. какво толкова се вълнувате от арабската пропагандна машина, че пишете такива тъпотии по коледа?

3

Скоро

преди 8 години

Тиквата и останалите продадоха държавата на турците. Бойко натрупа солидна сметка, а народа ще строи джамии и ще се моли на турски. Това е плана на наще политцици

2

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми на жезъла, за някаква чалмарка, която е решила да се прави на журналистка, до 10 години туците ще са новите араби, да си приготвя маскировката тип "чувал за ***", защото това ще й е облеклото.

1

zeus

преди 8 години

А нашето мин. на външните си трайка, нали, така са наредили от американското посолство.