23

Анонимен

преди 8 години

Срам и гнус..да се наведеш на поробителя си и да се радваш на това... бедна Българийо, щом анадолците ще ти помагат да предадеш братята си

22

Анонимен

преди 8 години

Малко злобно, малко обидно, с много дози истина, а най-вече тъжно, мнооого тъжно, защото до преди 10 години Турция беше след нас, а сега ни се пресмива.

21

Анонимен

преди 8 години

До ГражданинАБСОЛЮТНА НАГЛОСТ Е ДА СРАВНЯВАШ ПРОЦЪФТЯВАЩА ТУРЦИЯ С МИЗЕРНА БЪЛГАРИЯ !!!!

20

до 23 минаващ

преди 8 години

И, къде минавате другарю евроатлантик?.

19

АТАКИСТ

преди 8 години

И Тиквата оня ден на пресконференцията с това куче (премиера им на ***) се подсмихва и казва на журналистите: Те Русия и Турция са били приятелски страни винаги и се надявам, че ще намерят начин да преодолеят този конфликт. Толкова да е жалък, че няма накъде!

18

0

преди 8 години

Ааахахааааахаха. Най после истната за ***....ска София. "турски град от 70 години на миналият век".....

17

Анонимен

преди 8 години

Да се чуди човек какво са направили с милионите евросредства ???И НИЕ ТОВА ПИТАМЕ ??? ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТОВА ПИТА !???? КЪДЕ СА ПАРИТЕ ????

16

Анонимен

преди 8 години

"че няколко приятели на Турция"...Кои от съседите и (и не само) са приятели на Турция?Келява страна! С Русия се бяха сприателили по неволя, но никой не обича удари в гърба! Така не правят приятелите!

15

Минаващ

преди 8 години

Така е.Много русофили в българско.Но проблемът не е в това,че има много русофили в България- Русофили има и в САЩ и в Европа-особено във Франция.Проблемът е че нашите русофили за готови на предателство спрямо собствената си страна в името на Русия.Докато русофилите в САЩ и Европа харесват Русия,но повече държат на собствената си страна.Има една граница която не се пресича.

14

Анонимен

преди 8 години

Муахахах...тоя що не си погледне Анадолската Турция която прилича на територия от 19-ти век, ами гледа богатите квартали на Истанбул, Анкара и курортите Кушадасъ и Анталия само?

13

Гражданин

преди 8 години

Абсолютна наглост и безочие. Срамота фесовете да ни поучават. в евроценности. Позор!!!!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Турците да погледнат собственото си дворче, в което живеят над 20млн. потискани от аскера кюрди. А всякакви мечти, че българите някога ще предпочетат вековния поробител (сега от НАТО) пред Русия са супер, супер невероятни :)

11

Български гражданин

преди 8 години

Този е чужденец, ЧУЖДЕНЕЦ. Отношенията между ЕС и България, касаят само Европейската комисия от една страна и нашите държавници, български граждани от друга. НИКОЙ ДРУГ. НИКОЙ.

10

Йордан

преди 8 години

Ето това много го мразя. Чрез споменаването на някаква болезнена истина( а именно, че досто фондове се поокрадоха и че София изглежда зле ) да се стигне до извода, че Турция ще ни помага в приемането на висшите ценности на Европа. Те колкото можаха помогнаха, цели 500 години. Айде нема нужда.

9

маке

преди 8 години

некой ходил ли е в Истанбулна Топ Капъ сека вечер около 7 от хотелите се изнасят *** и се исипват буквално на средата на улицата

8

Български гражданин

преди 8 години

Можеха да си спестят обидата за занамареността. Не виждам смисъл защо изобщо се споменава. Това си е наш вътрешен проблем и все чужденец, който си позволява да прави забележка обижда държавата ни. САМО български данъкоплатци могат да говорят за това. От чужденец (който и да е) това е обида.

7

АТАКИСТ

преди 8 години

Убедихте ли се най-накрая какво злобно лицемерно същество е това турчина, драги софиянци и съграждани?

6

Анонимен

преди 8 години

"Ясно е, че България има да извърви дълъг път, преди да стане икономически жизнен партньор в ЕС. Българите трябва да преодолеят психологическите окови, които ги връзват за агресивна Русия..."Много агресивна тая Русия :) Дано се успокои малко, да стане като САЩ - всяка година нова война...

5

Анонимен

преди 8 години

Аз съм един от православните българи, дето нямат нищо против Турция, съответно имат приятели-турци и ходят на море понякога в Турция с кеф. Казвайки това, мисля, че авторът е редно първо да си гледа собствения двор и после да коментира ние как сме усвоили евросредствата. :) В Турция има далеч по-сериозни вътрешни проблеми - тях да коментира (ама не му стиска, всеки разумен знае защо).

4

Ben Gan

преди 8 години

ХАХАХАХА ...