104

Анонимен

преди 8 години

DR.PUTIN BALGARSKIAT NAROD NE E GELAL DA VLIZA V NATO I EVROGEISKIAT SAUZ--TOVA GO STORIHA EDNI MEKERETA.

103

Пешко

преди 8 години

Вовата на първо време трябва да каже на всеослушание - руската писменост винаги е била българска, ако не бяха българите щяхме да сме езичници-варяги, ако не бяха волжките българи щяхме да живеем в сламени колиби, а нашият велик княз Светослав нахлу там и изколи 20 000 души. Тогава вече могат да започнат преговори за евентуално сътрудничество в сферата на енергетиката - намалява газта наполовина и може и да му дадем да пусне една тръбица, но с доста висока такса

102

Членска карта №7

преди 8 години

Немци, френци, англичане,Наши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници...

101

ognyanz

преди 8 години

Ако водим разумна и балансирана политика, без да служим на чужди интереси, можем само да спечелим от икономическите връзки с Русия.

100

палестина

преди 8 години

ще слушкаш ще слушаш всякакви песни наи вече руски

99

Во Веки!!!

преди 8 години

България и Русия!!!! Вечна Дружба!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ!!!!!! Там къде е текло пак ще тече!!!

98

до gtf

преди 8 години

"ядеш нещо... месо от 500-600 кг. прасета, филе по 2 кг. от 2 седмични пилета, колбаси с гмо соя и без месо"Русия си внася(ше) почти всичкото месо от ЕС.Щом руснаците не са умрели от ГМО, и ние няма.А АЕЦ блоковете 1-4 нямаха елементарна защита по ЕС нормите - как можеше да не ги спрем?

97

Членска карта №7

преди 8 години

Като сте такива принципни, що ще Бокова в ЮНЕСКО, що ще Сталинка в ЕК, що ще Лили снегорина в "антикомунистическото правителство!????

96

Членска карта №7

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯНито Божидар чета, нито Коритаров, още по-малко Инджев! Това са болни, ангажирани, или платени мизерабли!

95

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

целият свят треперят да имат търговски отношения с русия а вие бай *** плювате на русия америка ще ви дале всичко което поискате и ще ви купи гнилите чушки домати .точно тека някои се продадоха на сащ.и вие тръгвате след тях.*** европейски гей са българите .внимавайте че турската парития ще ви ръководи.българите се продават а *** ще ни оправятна задна прашка

94

Членска карта №7

преди 8 години

Можем да бъдем в НАТО и да се държим като зрели хора, а не като плевни!!!

93

Tina

преди 8 години

НАТО не беше избор на българския народ.Принудиха ни, иначе България щеше да остане само Софийска област.Не че сега не ни чака същото...Просто го отложиха с няколко години...

92

Членска карта №7

преди 8 години

до 121Нищо ни няма на гена! Просто сме победена страна! Историята познава и други съотношения между нас и тях! Тези чийто гени носим, са биле хора, преди предците на англосаксите да слязат от дърветат!

91

до Гурбетчия

преди 8 години

На кое викаш интелигенция бе? На триста банкера, министри, депутати и кметове?Да заповяда Русия отново - време е!

90

Членска карта №7

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯКоя по-точно интелигенция!? Тази дето припадаше по Хитлер!?И що си толкова недоволен от избиването!??Дори американците го намират за естествено и са на път да изберат дъщерята на най-големия касапин за шеф на ООН...

89

Анонимен

преди 8 години

*** ми се види сбръчкaн, изпостел и изкукуригaл, не е добре човекa

88

Анонимен

преди 8 години

то хубаво бай Путине ,ама да беше споменал защо сме в криза от 1944г.насам.че и цяла източна Европа .Нали ваши хора ни управляват и сега.Е каква яка пета колона се е разпищолила без да се притеснява.Защо всички европейски страни по вашите граници Ви мразят.Защо рашаните бягат ,като обезумели от Русия и колко ни се натресоха на нас,че малко са ни проблемите с етноси разни,а сега и нежелани мигранти.Има сумати защо,защо.....Другото е ала бала.

87

до рефер

преди 8 години

Съжалявам приятел но ние не сме европейци и няма никога да бъдем. Този балкански бай Ганьовски манталитет докато не се махне от нашият ген,не можем даже и да се доближим до тях. Докато не спрем с тази алчност,просташкото държание,далавераджийството,да си мислим че сме най умните,докато не махнем кючеците и чалгите, докато не се научим да правим и да спазваме закони,да пазим природата, и просто да променим мисленето си,ще си бъдем балканджий кавито сме били винаги и продължаваме да бъдем.

86

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

КОГА РУСИЯ ЩЕ ПРИЗНАЕ ЗА ИЗБИВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ?!

85

Анонимен

преди 8 години

Мисля че затворените блокове на АЕЦ трябваше да работят докато някой от тях не гръмне.Само така щяхме да сме сигурни че европейците не са ни прецакали.