153

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да се стараят, НЯМА да настроят българите срещу Русия. Даже се получава обратният ефект.

152

До 197

преди 9 години

*** не харесват иниакомислещите. Който не е със Сорос е против държавата - гениална логика. Жалки сте

151

Анонимен

преди 9 години

Тоест да разбираме, че Борисов е враг на Москва, който е приятел на Путин и го кани в България, който подписва началото на Южен поток и който в момента настоява ЕС да оттегли санкциите си срещу Москва. А Москва го сваля, защото не й харесва Борисов.

150

....................

преди 9 години

Какво стана с двойните сметки за парно които свалиха Борисов 1. Имаше ли обяснения, имаше ли разследване ? Защо се премълчаха тези двойни сметки ? КОЙ имаше полза от тях ?

149

Анонимен

преди 9 години

До 207Те тези 70 000 не излязоха да пият кафе. Имаше добра причина. Да контролираш масите не е чак толкова сложно. Хората са предвидими.

148

Анонимен

преди 9 години

Боже, по -тъпо нещо скоро не бях чела. Защо публикувате такива налудничави статии?!

147

Анонимен

преди 9 години

Аз до колкото помня в ноща преди да подаде оставка Борисов ходи на инструктаж в Америк.посолство и от там му наредиха да подаде оставка.

146

Българче

преди 9 години

Понеже свалянето на юдео-болшевишкият кабинет Борисов 1 е било "дирижирано" от Москва, затова другарят Орешарски, назначен по тази логика от Москва, спря изграждането на АЕЦ-Белене и Южен поток, и водеше изцяло проамериканска политика. То бива, бива наглост и безочие, но чак пък толкоз.

145

***

преди 9 години

Много заспали тея... Трябваше да минат години за да се усетят под какъв натиск е България от руската пропаганда. А дано да ни помогнат нещо сега.

144

Анонимен

преди 9 години

Един ден този шушляк ще го изритат, много ни предаде и продаде, обра ни до шушка но няма безкрайно зло. Важното е да стане по скоро защото в България не останаха млади хора, рухнаха семейство, образование и морал. Вина има и този *** който не разбра, че за да управляваш желанието е най-несъщественото.Трябва обич към народа, образование, интелект, чисто минало и честност.А шушляка не притежава нищо от това. Страхът да не го убият го е превърнал в параноик, нормалността ако е имал някога я няма

143

Анонимен

преди 9 години

Сигурно Москва изкара 70000 на улицата във Варна,а Борисов се свали сам от липса на акъл,нищо че американците след това пак го назначиха.Писна ми вече от *** пропаганда и статий писани от българи и публикувани в западни издания по *** линия

142

Анонимен

преди 9 години

196Самото заглавие на статията не е вярно, а по-надолу е пълнеж. Борисов беше свален от обикновените хора или ще ми кажеш, че 70 000 варненци излязоха да протестират, защото Русия им плати. Папагалското повтаряне на чужди мисли нищо няма да ти донесе.

141

Анонимен

преди 9 години

Москва дърпа конците, затова ни вкара в ЕС, НАТО, затова си прекрати енергийните проекти и подкрепи санкциите срещу себе си.

140

Анонимен

преди 9 години

Напълно нормално и логично е големите да ползват малките за машинациите си. Ние сме дребна риба.

139

Роси

преди 9 години

От 1944 г. до днес няма по-голямо зло за българския народ от престъпниците и българоубийците от ПП ГРОБ. Болшевишките сатрапи пасти да ядат пред тях!

138

Анонимен

преди 9 години

Заем без лихва до 500 лева. Не ви достигат пари до заплат да изкарате месеца. Вземет бърз безлихвен заем до 500 лева само срещу лична карта.

137

Анонимен

преди 9 години

След като се качиха да управляват по врмето на Пеевски, социалистите направиха напълно явни редовните си срещи с руснаците. На изказвания бъркаха българския с руски. Очевидно "семинарите" им бяха на руски. Още тогава се убедих, че тези мръсни продажници отново се опитват да продадат държавата наедно с хората в нея.

136

ъъъъъъ

преди 9 години

Колко са жалки! Вият на умрело, щото изтърват таксите от транзита на руска газ. Платения соростуски башибузук знае ли какво е Родина и морал, че приказва за национални интереси?

135

до 187

преди 9 години

Във всички държави и източни и западни да шпионираш и да работиш за чужда държава си е престъпление и се наказва от закона. Така, че вие руски *** можете да бъдете преследвани от закона.

134

До 184

преди 9 години

Само комунист (национален предател) или човек който не е живял в България близките 20 години би казал, че статията е невярна. Аз лично не виждам и един от изнесените факти, който да не съответства с действителността. Ако ти мислиш, че нещата които са казани в статията са неверни с голямо удоволствие бих чул доводите ти. Моля, заповядай, кажи кое от написаното е невярно и защо.